Şimdi Ara

:: TSI 122-140-160-170 hp Kullanıcıları :: (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.632
Cevap
23
Favori
562.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özkan_1975 yazdıklarınıza yürekten katılıyorum. Mekanı cennet olsun...
  • Kim inanır buna.............................................................................................. tetikci.mehmet İNANIR.

quote:

Orjinalden alıntı: tetikci.mehmet

TSI motorla ilgili bir test yazısı, ...
    http://driving.timesonline.co.uk/tol...icle754961.ece

Şimdi yazısı ve çevirisi:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proteo -- 16 Ocak 2008; 11:36:13 >

• selçuk ile barboros beyide üye yapsanız diyorum hatta ahmet beyede söyleyin 250+ videosu üzerine beni almanyaya çağırmışlardı ne oldu? ne zaman gidiyoruz?
    quote:

Orjinalden alıntı: MEKATRONİK1

selam arkadaşlar herkeze ben rekordan gökhan güzelbir muhabbet valla imrendim .
    neyse hemen bir konuya giricem tsı motor vw nin en yakıt secen motorudur yanlışlık olmasın zannediyorum tersi anlaşılmış kesinlikle 95 oktan ve sçkin markalar burdan örnek veremiyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streptozotocinus -- 16 Ocak 2008; 11:19:44 >

• özkan kardeş başın sağolsun diyorum, bir dahaki toplantıya senide bekliyoruz, öyle kar yürüyüşü falan dinlemeyiz...
  • arkadaşlar bu mesajı yazan ve çeviren arkadaş malik adlı bir arkadaş... aslında iyi biri.. hatta vw dostu diyebiliriz hatta sanırım vwi de var, bmw ve mersedeste favorileri arasında... sanırım kötü niyetli değildi mesajı.. oda biliyordu yazılanların ciddi olmadığını? değilmi malik?
  • ECON+üstteki dörtlü gruptan sağ üstteki yukarı havalandırma butonuna beraber basarsan fonksiyonları açıyorsun diye biliyorum.

Sol ve orta düğmeleri çevirdiğinde diğer fonksiyonlara geçiyorsun ama bizimkilerin fonksiyon listesi senin verdiğinden farklı galiba.

Dikkat edilmesi gereken bu fonksiyonlara geçtiğinizde klima devreden çıkıyor,sıcaklık ve fan hızı ayarları yapılamıyor.Ayrıca yanlış değerleri kurcalarsanız klimada sıkıntı olabilir.

Başka forumdan bir arkadaş liste uzantısı verdi diye hatırlıyorum,bakıp buraya koymaya çalışırım.

Tekrar normale dönmek için ECON düğmesine basıyorsun.

Arkadaşlar bu yazdıklarımda hata olabilir,emin olmadan denememek veya biraz daha araştırıp netleştirmek lazım.

quote:

Orjinalden alıntı: streptozotocinus
    bu eski arabalarda olan diagnostic mod bizdede varmı? dijital olarak hızı gösteriyormuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ni.ko -- 16 Ocak 2008; 12:03:19 >

• herkese slm. doktorum hani foto felan çekmiştiniz özel olmayanları neden form eklemiyosunuz bizlerlede paulaşın ya aglarız yoksa.bu arada yeni araçlarını alan arkadşların arabaları hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesin güle güle kullanın arkadaşlar
  •  :: TSI 122-140-160-170 hp  Kullanıcıları ::

buluşmadan tek foto gönderebiliyorum... inşallah daha fazlası sonraki buluşmalarda... yakışıklı bir jetta ve yakışıklı bir golf

quote:

Orjinalden alıntı: alonsoxx89

herkese slm. doktorum hani foto felan çekmiştiniz özel olmayanları neden form eklemiyosunuz bizlerlede paulaşın ya aglarız yoksa.bu arada yeni araçlarını alan arkadşların arabaları hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesin güle güle kullanın arkadaşlar

• Arkadaşlar;
    En sonunda arabalarınızı gördüm ve çok mutlu oldum. Üzerinde teknoloji harikası motorlar bulunan bu güzelim arabalarınızı güle güle kullanın.
  • Güle güle ve iyi günlerde kullanın,
    Golf daha kaslı duruyor.

quote:

buluşmadan tek foto gönderebiliyorum... inşallah daha fazlası sonraki buluşmalarda... yakışıklı bir jetta ve yakışıklı bir golf
  • öncelikle doktorum foto için teşeklürler.jetta daha agır duruyo ya inanılmaz bir duruşu var ben burdayım diyo unutturmuyo kendini...
  • her iki araçta özellik ve motor olarak yaklaşık aynı.. sadece kasa farkı var... kasada tercih meselesi... ben esmer severim sen sarışın muhabbeti ne demiş atalarımız kadınların adı bir karanlıkta tadı bir, bu iki aracında tadı aynı arkadaşlar... ben tadına baktım
    quote:

Orjinalden alıntı: alonsoxx89

öncelikle doktorum foto için teşeklürler.jetta daha agır duruyo ya inanılmaz bir duruşu var ben burdayım diyo unutturmuyo kendini...

• streptozotocinus senin arabanın camlarındaki filmler bana çok koyu geldi.belki camlara film konulmasından hoşlanmadığımdan olabilir.
    bu koyu filmler trafik kuralları açısından yasak değilmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 16 Ocak 2008; 18:29:47 >
  • trafik kuralları açısından herşey yasak, aracın standardı dışında hiçbirşey taktıramazsın... zaten kimseye tavsiye etmem, gündüz herşey çok iyi fakat gece geri manevralarda hiçbirşey göremiyorsun...

quote:

Orjinalden alıntı: TheGate

streptozotocinus senin arabanın camlarındaki filmler bana çok koyu geldi.belki camlara film konulmasından hoşlanmadığımdan olabilir.
    bu koyu filmler trafik kuralları açısından yasak değilmi?
  • quote:

trafik kuralları açısından herşey yasak, aracın standardı dışında hiçbirşey taktıramazsın... zaten kimseye tavsiye etmem, gündüz herşey çok iyi fakat gece geri manevralarda hiçbirşey göremiyorsun...

eee peki trafik polisleri sana bu zamana kadar birşey söylemedimi?
    bildiğim kadarı ile muayeneye gittiğinde koyu filmleri çıkarmadan muayeneye almıyorlarmış.ondan önce birşey yapıp yapmadıklarını merak ettim.
  • trafik kurallarına uyduğum için hiç durdurmadılar... otobanda hız limitlerini aşarım her zaman ama ordada radar olsa bile yine durdurmuyorlar... yazarlarsa plakaya yazarlar... ama durdursalar çekip yırtıyorlarmış filmleri.... muayanede olayını bilmiyorum araç yeni olduğu için.. zaten ilk defa film yaptırdım.. bir dahada yaptırmam memnun değilim çünkü

not: durdursalar bile benim yandaki resme baksana buyur geç abi diyorlar

quote:

Orjinalden alıntı: TheGate

quote:

trafik kuralları açısından herşey yasak, aracın standardı dışında hiçbirşey taktıramazsın... zaten kimseye tavsiye etmem, gündüz herşey çok iyi fakat gece geri manevralarda hiçbirşey göremiyorsun...

eee peki trafik polisleri sana bu zamana kadar birşey söylemedimi?
    bildiğim kadarı ile muayeneye gittiğinde koyu filmleri çıkarmadan muayeneye almıyorlarmış.ondan önce birşey yapıp yapmadıklarını merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streptozotocinus -- 16 Ocak 2008; 19:06:12 >

• Arkadaşlar, forumu gündüz iş yerinden de takip ediyorum ancak yazı yazamıyorum, çünkü iş yerinde websense uyguluyorlar. Evden de bir tek hızlı cevap bölümünden yazı yazabiliyorum. Cevap bölümüne tıkladığımda ya da alıntı yapmak isteyipte yazmaya çalıştığımda giriş izniniz yok gibi bir ibare ile karşılaşıyorum. Neyse, yine de tek bir yolla da olsa size ulaşmak güzel. Şimdi sıra geldi bugünkü kelamımıza;

1) Özkan_1975 kardeşe başın sağolsun diyorum. Diğer dediklerine de aynen katılıyorum; bizim ailedekiler de çok kolay şartlarda okumadılar, ben biraz daha şanslıydım, ailem kendilerinde gördüğü zorlukları bana minimum yaşatmaya çalıştı. Ben de bana gösterilen ilgiyi sevgiyi çok şükür suiistimal etmedim. Yalnız aklımdan hala çıkmayan bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum. Delikanlı çağımdayken küçük abimin arabasını istedim bir kez. Bana "kazan da ye" demişti. O laf bana bir koydu. Çalıştım çabaladım bir yerlere geldim şükür. Evlilik falan derken ben ilk arabama 30 yaşında sahip oldum. 2002 yılının haziran ayında Uno 70 sxie miydi neydi, onu almıştım. Sonra 2005 yılında clio, yılbaşından bu yana da bildiğiniz üzere Golf. Allahıma bin kere şükürler olsun. Şükretmek lazım, elimizdekilerin kıymetini bilmek lazım. Herkesin ayağını yerden kesen bir arabası var. Kimse kaşının üstünde göz aramasın. Arabalarımız iyi arkadaşlar. Arabada çok belirgin bir negatif durum olmadıktan sonra (servise gidilmesi gereken bir durum) keyifle binmeye devam edin.

2) Kapışmak isteyenlerden uzak durun. Siz bakmayın bana, geçen hafta sonu Ankara'da kapışma sayılmayacak iki küçük deneyim yaşadım ve ikisinde de gerekli dersi aldılar, ama bu asla bir kapışma değildi. Unutmayalım ve hatırlatmakta fayda görelim: Öfkeyle kalkan zararla oturur.

3) Fotoyu nihayet gördük. İkisine de maaşallah! Allah hepimizin arabalarını nazardan saklasın.

4) Herkese kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum...

• az önce rekor oto dan aradılar garanti uzatma için.1783 ytl yüzde 25 peşin geri kalanı 3 taksit şeklinde ödenecekmiş.bana biraz tuzlu ve ödeme şartı ağır geldi.başka bilgisi olan arkadaş varsa ve paylaşırsa sevinirim.taksit sayısı çok az geldi bana.
  • GOLF 1.4 TSI 122 BG DSG varsa yada gelecekse alıcaktım ama bırak almayı ne zaman gelecegı bellı degıl??ben de 140 bg olandan varsa alayım dedım o da yok hatta 2 aydan once gelmıyecekmıs??sıparıs versen fıyatı bellı degıl bu nasıl iş anlamadım??anlayan varsa yardımcı olsun
  • düz vites isterseniz bulabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.