Şimdi Ara

:: TSI 122-140-160-170 hp Kullanıcıları :: (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.632
Cevap
23
Favori
562.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: TheGate

quote:

Orjinalden alıntı: drserkarakus

GOLF 1.4 TSI 122 BG DSG varsa yada gelecekse alıcaktım ama bırak almayı ne zaman gelecegı bellı degıl??ben de 140 bg olandan varsa alayım dedım o da yok hatta 2 aydan once gelmıyecekmıs??sıparıs versen fıyatı bellı degıl bu nasıl iş anlamadım??anlayan varsa yardımcı olsun

tiyo vereyim.bu hafta veya önümüzdeki haftaya gelecek birkaç tane Golf GT Sport + DSG var.fiyat olarak 52.500YTL son diyorlar.uyarsa gidip araştırın.

golfe bu kadar para veremem..cok pahali..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drserkarakus -- 18 Ocak 2008; 23:21:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mulligun

az önce rekor oto dan aradılar garanti uzatma için.1783 ytl yüzde 25 peşin geri kalanı 3 taksit şeklinde ödenecekmiş.bana biraz tuzlu ve ödeme şartı ağır geldi.başka bilgisi olan arkadaş varsa ve paylaşırsa sevinirim.taksit sayısı çok az geldi bana.

sn mulligun ,ben yeni passat 122tsı aldım ve 2 +2 vdf yaptırdım 550 euro 12 taksitle yapıldı bilginize...
  • quote:

Orjinalden alıntı: plantamax

hemen bi soru performans yetiyormu o kasaya....1.6fsı dan farkı ne kadar???????

şöyle söyliyeyim.benim arabam ford mondeo 2.0tdci 130hp ve 330Nm torku olan bir araba.mondeodan inip passat variant 122hp tsi kullandım ve beni performansı hiç rahatsız etmedi.elbette mondeo kadar güçlü değil ama kesinliklede rahatsızlık vermiyor hatta keyif bile veren bir performansa sahip.
    1.6FSI passat variant da kullandım.ondada ciddi bir performans sorunu yoktu ama atak bir araba değildi.yani ani hızlanmak gereken yerlerde atak bir karakteri yoktu.1.4 TSI kesinlikle ani hızlanma istediğinize tatmin edici cevaplar veren atak bir araba.
    ben kesinlikle passat sedandaki 122hp tsi motorun birçok insanı fazlası ile memnun edeceğini düşünüyorum.ama benle kapışmamak şartı ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 19 Ocak 2008; 3:53:14 >

• bagajın otomatik açılmasıyla ilgili sorunuma kimseden cevap gelmedi bilen yokmu kimse beni begenmiyorm uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
  • passatta da 122 bg varmi ya???fiyat ne kadar arkadaslar??
  • Arkadaşlar, autowax'ın Altunizade şubesine aracını götüren var mı? Ya da çevrenizden götüren oldu mu?Memnunlar mı? Golfümü boya koruma yaptırmak için oraya götürmeyi düşünüyorum. Hem Capitol'de zaman da geçirebilirim!..
  • bence servise sor çok teknik bir soru sordun kimse bilemedi
    quote:

Orjinalden alıntı: taylans68

bagajın otomatik açılmasıyla ilgili sorunuma kimseden cevap gelmedi bilen yokmu kimse beni begenmiyorm uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
  • quote:

Orjinalden alıntı: taylans68

bagajın otomatik açılmasıyla ilgili sorunuma kimseden cevap gelmedi bilen yokmu kimse beni begenmiyorm uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

benim bagajda düzgün açılmıyor elle yardım gerekiyor + sonuna kadarda gitmiyor itiyorum sonuna kadar geri geliyor. bagaj kapayı 80 dereceli açıyla duruyor. bir kere servis gosterdim gazın yoğunlaşmasıgerekiyor bunun için ısınması gerek hava çok soğuk olduğundan böyle oluyor denildi ve yağladılar bir kaç gün açılır gibi oldu ufak bi dokunuşla açılıyordu ama şimdi elle yardım etmek gerekiyor. Soğuk bi gün bagajı açtım sol bagaj kolunun ordaki sabit olan plastik parça açılırken kırıldı durduk yere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibhaavci -- 19 Ocak 2008; 14:04:28 >
  • arkadaşlar başka bir foruma ait bir organizasyon var, şilede atv safari paintball mangal sucuk ekmek falan.. katılım ücretsiz orada yediğin içtiğin bindiğin ücretli... o forumdan birkaç arkadaşım ile gidecektik ama işleri çıktı gelemiyorlar... tek başımada katılmak istemiyorum... hem tanışmak hemde gelmek isteyen varsa özelden mail atabilir... 2 kişi bile olsak değişik bir pazar olabilir..

edit:kuzenimle birlikte 2 kişi biz kesin gidiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streptozotocinus -- 19 Ocak 2008; 16:07:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: atikus

Arkadaşlar, autowax'ın Altunizade şubesine aracını götüren var mı? Ya da çevrenizden götüren oldu mu?Memnunlar mı? Golfümü boya koruma yaptırmak için oraya götürmeyi düşünüyorum. Hem Capitol'de zaman da geçirebilirim!..

cevap???
  • ümraniye rekor otomotivin tavsiye ettiği raybahn diye bir yer var bulgurluda... diğer yerlerin yarı fiyatına komple bakım-koruma yapıyorlar.... ama reklamları yok yani cam üzerinde ziebart vs yazmıycak ama bilki araban korunuyor olacak... ben orda yaptırdım problem yok... garanti vermiyorum haaa sonra kuş pisledi sarardı bozardı kızardı suçlusun strepto deme ben orda yaptırdım söyleyeceğim budur ...

quote:

quote:

Arkadaşlar, autowax'ın Altunizade şubesine aracını götüren var mı? Ya da çevrenizden götüren oldu mu?Memnunlar mı? Golfümü boya koruma yaptırmak için oraya götürmeyi düşünüyorum. Hem Capitol'de zaman da geçirebilirim!..

cevap???

• Strepto,

Kaskom axa oyak'tan. Sigortacım jest olsun diye autowax'ın indirim kuponunu göndermiş (autowax axa oyakla anlaşma yapmış sanırım). Bana en yakın yer Altunizade'deki autowax. Onun için bilerek orayı sormuştum. Ama autowax'tan sonra boya koruma yaptıracağım zaman senin dediğin yere yaptırırım.. eyvallah...

Orjinalden alıntı: streptozotocinus

ümraniye rekor otomotivin tavsiye ettiği raybahn diye bir yer var bulgurluda... diğer yerlerin yarı fiyatına komple bakım-koruma yapıyorlar.... ama reklamları yok yani cam üzerinde ziebart vs yazmıycak ama bilki araban korunuyor olacak... ben orda yaptırdım problem yok... garanti vermiyorum haaa sonra kuş pisledi sarardı bozardı kızardı suçlusun strepto deme ben orda yaptırdım söyleyeceğim budur ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atikus -- 19 Ocak 2008; 20:03:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: drserkarakus

passatta da 122 bg varmi ya???fiyat ne kadar arkadaslar??

1.4 TSI 122 HP TRENDLINE-2008 47.298,00 YTL
    1.4 TSI 122 HP COMFORTLINE -2008 50.600,00 YTL
    1.4 TSI 122 HP EXCLUSIVE-2008 55.298,00 YTL
  • Bu arada, arkadaşlar, "arabanın şurasından şöyle ses geliyor, sizinkinden de geliyor mu? Rölantide titriyor, sizinki de böyle yapıyor mu?" türünden yapmış olduğunuz yazışmalar yüzünden beni deli ettiniz. Şöyleki; arabaya her binişimde arabayı dinler oldum yaw! Veee, ben de bir ses buldum. Sayenizde kafayı yemek üzereyim. Arabayı çalıştırdım, hareket ettirdim, yavaş hızlı gidiyorum, farketmiyor, motor soğukken (umarım sadece öyleykendir-çünkü ısındıktan sonra tekrar dinlemedim) gaza bastıkça, triger zincirinin çok ince zırıltısını duyuyorum. Ayağımı gazdan çekince ses kesiliyor. Budur değil mi? Başka birşey değildir? Sizinkinde de oluyor mu? :)

Çok ciddi soruyorum. Triger zincirinin sesi midir? Değilse nedir?
  • Yer; Muğla-Fethiye yolu, saat akşam 7 civarı. Fethiye çalış plajı girişi tarafında 3-5 km geniş ve virajlı yeni yapılmış bir yol var. Önümde bir araç silüeti var tam seçemedim aracın ne olduğunu, clio hatchbacke benzettim, emin olmak için yaklaşayım dedim gaza yüklendim, ben gaza bastıkça o da basıyor, modifiyeli araç olduğunu düşündüm , normalde çok dalaşa girmem yolda ama merak. biraz yaklaştım mini cooper mış, Mini olunca öndeki araç geçmek istedim ben yüklendikçe o da yüklendi, iyice yaklaştım aha çift egzoz, cooper s, iyice gaza geldim çok keskin bir virajda solladım, aslında bende şaşırdım o da 170 bg daha hafif virajlı yollarda yol tutuşu daha iyi denir. Neyse aldığım zevk inanılmazdı, yol düzleşti düz yolda farkı açtım. Fethiye merkeze doğru ilk ışıklarda kırmızıya yakalandım, çift şeritli geniş bir yoldu kırmızıda toyota corolla bekliyordu yanına yanaştım (birazda yolu ortaladım yanımdan geçmesin diye mini) dikiz aynasından bakıyorum arkamda duracak zannetim tam yeşil yandı bastım gaza adam hiç yavaşlamadan iki arabanın arasından bastı gitti, şehir merkezi diye daha fazla inatlaşmadım. Muğla-Fethiye arası 135 km, varış süresi 55 dk, otr yakıt tüketim, 9.5 lt

• ortalama hızın baya yüksek,ztn ortalama yakıttan belli oluyor
  • Bu alıntıyı özellikle aktarmak istedim, çünkü uzun bir süredir yakıt tüketimi hakkında bilgi veren tek arkadaşımız ( malesef onun ki de şehirlerarası)..Sizi bayağı bir süredir takip ediyorum ve bir çok kişi gibi ben de TSİ'lerin en çok yakıt tüketimlerini merak ediyorum..Aranızda her konuda muhabbet ediyorsunuz, daha da bol olsun..Ama neden yakıt tüketimlerinizi yol koşullarınızla beraber yazmıyorsunuz?? Bu çok mu zor??
    quote:

Orjinalden alıntı: bodrumdesign

Yer; Muğla-Fethiye yolu, saat akşam 7 civarı. Fethiye çalış plajı girişi tarafında 3-5 km geniş ve virajlı yeni yapılmış bir yol var. Önümde bir araç silüeti var tam seçemedim aracın ne olduğunu, clio hatchbacke benzettim, emin olmak için yaklaşayım dedim gaza yüklendim, ben gaza bastıkça o da basıyor, modifiyeli araç olduğunu düşündüm , normalde çok dalaşa girmem yolda ama merak. biraz yaklaştım mini cooper mış, Mini olunca öndeki araç geçmek istedim ben yüklendikçe o da yüklendi, iyice yaklaştım aha çift egzoz, cooper s, iyice gaza geldim çok keskin bir virajda solladım, aslında bende şaşırdım o da 170 bg daha hafif virajlı yollarda yol tutuşu daha iyi denir. Neyse aldığım zevk inanılmazdı, yol düzleşti düz yolda farkı açtım. Fethiye merkeze doğru ilk ışıklarda kırmızıya yakalandım, çift şeritli geniş bir yoldu kırmızıda toyota corolla bekliyordu yanına yanaştım (birazda yolu ortaladım yanımdan geçmesin diye mini) dikiz aynasından bakıyorum arkamda duracak zannetim tam yeşil yandı bastım gaza adam hiç yavaşlamadan iki arabanın arasından bastı gitti, şehir merkezi diye daha fazla inatlaşmadım. Muğla-Fethiye arası 135 km, varış süresi 55 dk, otr yakıt tüketim, 9.5 lt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terapist70 -- 20 Ocak 2008; 1:00:52 >

• 135 km lik bir yolda sürekli yüksek devirlerde ve yüksek hızda kullandım otoban gibi de değildi yol yer yer tek şerit ve virajlı yer yer de düz. ortalama yakıtı değerinin 10 un altında olması bence etkileyici aracı alırken daha yüksek değerlere kendimi hazırlamıştım , aynı yolda hızı 100 e sabitlediğimde değer 6.5 litreye düşüyor. aracın 27000 km de olması da etkili olabilir bu değerde.
  • platantamax bu Golf GT motoru

:: TSI 122-140-160-170 hp  Kullanıcıları ::
  • Sn. therapist70,

Forumu bayağı bir süredir takip ettiğinizi, yakıt tüketimi konusunda bodrumdesign'ın yakıt tüketimi hakkında bilgi veren tek arkadaşımız olduğunu yazmışsınız. Forumu uzun bir süredir takip ettiğiniz doğru olabilir, ancak buraya yazan herkesin tüm yazılarını okumadığınız da bir gerçek. Yakıt tüketimi konusunda buraya iki kere yazmışlığım var. Sizin için tekrar edeyim;

İstanbul-Ankara otobanı: Mesafe 442 km. Ortalama hız 130-140. Ortalama yakıt tüketimi 7.3

İki gün sonra dönüş,
    Ankara-İstanbul otobanı: Mesafe 442 km. Ortalama hız 115-120. Ortalama yakıt tüketimi 6.0

Forumdaki yazılarıma bakarsan yukarıdaki verileri bodrumdesign arkadaşımızdan önce yazdığımı görürsün...

Forumu dikkatli okumadığın ortaya çıktığına göre, bu yazdıklarımı bir de özeline atayım.

Not: aracım 122 hp

quote:

Orjinalden alıntı: therapist70

Bu alıntıyı özellikle aktarmak istedim, çünkü uzun bir süredir yakıt tüketimi hakkında bilgi veren tek arkadaşımız ( malesef onun ki de şehirlerarası)..Sizi bayağı bir süredir takip ediyorum ve bir çok kişi gibi ben de TSİ'lerin en çok yakıt tüketimlerini merak ediyorum..Aranızda her konuda muhabbet ediyorsunuz, daha da bol olsun..Ama neden yakıt tüketimlerinizi yol koşullarınızla beraber yazmıyorsunuz?? Bu çok mu zor??
    quote:

Orjinalden alıntı: bodrumdesign

Yer; Muğla-Fethiye yolu, saat akşam 7 civarı. Fethiye çalış plajı girişi tarafında 3-5 km geniş ve virajlı yeni yapılmış bir yol var. Önümde bir araç silüeti var tam seçemedim aracın ne olduğunu, clio hatchbacke benzettim, emin olmak için yaklaşayım dedim gaza yüklendim, ben gaza bastıkça o da basıyor, modifiyeli araç olduğunu düşündüm , normalde çok dalaşa girmem yolda ama merak. biraz yaklaştım mini cooper mış, Mini olunca öndeki araç geçmek istedim ben yüklendikçe o da yüklendi, iyice yaklaştım aha çift egzoz, cooper s, iyice gaza geldim çok keskin bir virajda solladım, aslında bende şaşırdım o da 170 bg daha hafif virajlı yollarda yol tutuşu daha iyi denir. Neyse aldığım zevk inanılmazdı, yol düzleşti düz yolda farkı açtım. Fethiye merkeze doğru ilk ışıklarda kırmızıya yakalandım, çift şeritli geniş bir yoldu kırmızıda toyota corolla bekliyordu yanına yanaştım (birazda yolu ortaladım yanımdan geçmesin diye mini) dikiz aynasından bakıyorum arkamda duracak zannetim tam yeşil yandı bastım gaza adam hiç yavaşlamadan iki arabanın arasından bastı gitti, şehir merkezi diye daha fazla inatlaşmadım. Muğla-Fethiye arası 135 km, varış süresi 55 dk, otr yakıt tüketim, 9.5 lt

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.