Şimdi Ara

TSI motor yazılım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
4.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu forumda sanayi ustalarının ve YouTube'da Apache videolarını kanun sanan, mühendislik ve seri üretim tekniğinden hiçbir zaman anlamayan, bilgiyi okumaktan ve kavramaktan daha doğrusu öğrenmekten imtina edinen, hayal kurarak doğru bildiğini sanan, "ben yaptım oldu" diyen, bir sürü insan var.

Biz de burada stok bir aracın daha uzun ömür ile kullanılacağını bir mühendislik ile hesaplandığından hiç bir sorun olmasa bile bakim aralıklarının kisa tutulmasi ve sürüş koşullarının daha dikkatli olmasindan bahsediyoruz.

Bunu anlayamacak, laf yetistirecek modifiyeci tayfa kendine bok kondurmamak ile uğraşıyor.

Bu araci 90bg üretiyorsak birak 90bg kalsin. Şunu bir anlayamadiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DSG'li aracım olsa son zamlardan sonra bırak yazılım atmayı marşa basmaya korkardım. Motor ne kadar güçlü olursa olsun şanzımanı sağlam değilse ona araba demem. Kendi aracım da yazılımlı ve DSG'ye göre hantal bir şanzımana sahip fakat yokuş yukarı launch control de dahi üzmedi. 100 bin de yazılım yapıldı 160 bin KM'de şuan daha motora ve şanzımana anahtar değmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pilotaFerrari -- 22 Nisan 2020; 17:48:0 >
  • metinTasci M kullanıcısına yanıt
    Sacma sapan konusmayin, nerden biliyorsunuz sigorta kutunuzun yaptirdiginiz cipten bozulmadigini?

• Arkadaşların fatigue'den haberi yok sanırım her şeyi ultimate strength'ten ibaret sanıyorlar. Evet o şanzıman tabii ki 250Nm'den fazlasına dayanıyor, mutlaka bir safety factor koyulmuş üzerine ancak sen malzeme üzerindeki stresi arttırdığın zaman fatigue ömründen ciddi anlamda yiyorsun.
  • CanTasci C kullanıcısına yanıt
    Asıl siz şuan saçmaladınız, sigorta kutusundan marş motoruna giden kablo ile chip tuningin ne alakası var :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • azengin kullanıcısına yanıt
    Boşver chipledim çok iyi şanzıman gırılmıyor haaaa...

1 - 2 yıl sonra ....Sahibinden satılık servis bakımlı, hatasız kusursuz boyasız araba....

• Arabamda yazılım var yeaaa

Sanzıman gırılmaya yeaaa

Arabam tiesay çip attım arabam ucuye yeaaaa
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.