Şimdi Ara

TSI MOTORDA SORUN YAŞAYAN OLDUMU??? (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
14.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ventu

sasır yada sasırma o senin sorunun sana baska forumlardan tsı hakkındaki şikayetleri vereyim

''Ben yeni bir konu ve maalesef! 8 ay once aldıgım 1.4tsi ım ile ilgili bir konuda hem fikrinizi bilen varsa tabi kulaktan duyma degil lutfen! hemde bilgi vermek istiyorum. Maalesef dedim cunku servise gitmekten sıkıldım acıkcası mantıgıma gore sıfır herhangi bir seyin problem cıkarmasından ve cozulememesinden nefret ediyorum ve maldan soguyorum. Neyse lafın ozu bundan 3 ay once aracta sabahları ilk calıstırmadan sonra harekete gectigimde teklemeler meydana geldi servise gittim kelebegi temizlediler 2 gun sonra aynı sorunun devam ettigini hatta daha fazla kasıldıgını ısınmadan sonra kestigini tekrar servise bildirdim arac bir gun serviste kaldı sabah test etmek icin sorunun su pompasında arızadan kaynaklandıgını soylediler. neyse duzeldi sonra 1- 1.5 ay sonra 15000 bakımı yapıldı daha sonra 1 ay gecmedi bu aralar tekrar aynı sorun belirdi. Tekrar servise gidicem ama icim hic rahat degil cunku bu sorun eger tekrar ki muhtemelen oyle su pompasındansa baska bir sorun onu bozuyor olabilir ya da su pompaları hep arızalı! Bu konuda yardımcı olabilecek bilgili veya usta bir uyemiz varsa dikkatine sunarım. Simdiden tesekkurler''

''arkadaşlar 2006 nın 11.ayında aldığım 140 lık golf yaklaşık 13 ay sonunda arıza lambası yanması sonucu servise gittim turbo şarj valfinin arızalı olduğu söylenerek araç teslim alındı bir iki gün süreceği söylenen araç tam 30 iş günü serviste kaldı ve 30.gün teslim edildi aldığım iş emrinde aracın motor kapağının söküldüğü yazıyordu aracı teslim aldıktan 20 gün sonra arac yolda kaldı.motor çalışmaz halde çekiciyle servise gitti ve bir takım çalışmalardan sonra motorun kullanılmaz hale geldiği tespit edilip motorun komple yenisiyle değiştirilmesi gerektiği söylendi.
    daha öncede viteslerde hata olmasından dolayı şanzuman değişti.ama hala benim aracım yenisiyle değiştirilmedi.bu şartlarda benim aracımın motorunun değişmesi yerine bana yeni araç verilmesi gerekmezmiydi.mahkeme yoluyla alabileceğimi bilmeme ragmen mahkemenin 2 sene süreceğini var sayarak vazgeçtim.tavsiyesi olan varsa beklerim.teşekkürler''

okadar çok şikayet varki ,ayrıca tsı kullanıcıları arcların sesindende menun değiller,traktör gibi sesi varmış 140-170 hplik araçdan istenmiyen bir sesden basediyorum,vw nin devrim olarak nitelendirdiği teknoloji olan tsı malesef pek tutmus değil problem yönünden birde bunun 1-2 sene sonrası var.

quote:

Orjinalden alıntı: proteo

Katılmasan şaşırırdım.

quote:

Orjinalden alıntı: Ventu

quote:

Orjinalden alıntı: Soylukan

şu an doğuş ve general oto servislerinde beklemekte olan düzinelerce TSI var ve bunların çoğu 140 lık TSI lar isteyen arayıp veya gözleriyle görüp öğrenebilir, TSI' nın pek güvenilir bir teknoloji olmadığı konusunda neredeyse herkes hemfikir

kesinlikle katılıyorum soylukan arkadaşımıza geçen su pompası ile ilgili problemlerden baya dertli olan vatandaslarımız var yazık gerçekten aglıycak durumdalar suan cogu

Bu konu hakkında görüşlerinizi almak isterim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.