Şimdi Ara

Tsk'nın Kaç Askeri Var ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
0
Favori
20.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • seferberlik halinde 2 milyonu buluyor...

• Askeri sayamazsınız net bir rakam olmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RocKMyC

bende katılıyorum %47 ve hainleri çıktımı 30 milyon kalıyor bize. Oda herkese yeterrr

Helal olsun yani bu konuyu bile siyasete alet edebiliyorsunuz.Şimdi o partiye oy verenler hainmi oluyor.Yada ülkelerini savunmayacaklarmı?Yada siz insanların beynini okumak gibi doğaüstü bir gücemi sahipsiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tenekecezve

seferberlik halinde 2 milyonu buluyor...

saferberlik halinde 48 saat içerisinde 19,5 milyon askeri buluyo asker sayımız....
  • quote:

bende katılıyorum %47 ve hainleri çıktımı 30 milyon kalıyor bize. Oda herkese yeterrr

Dangalak mısın kardeşim sen herşeyi siyasete çekiyorsun?Kurtuluş Savaşı'nı o beğenmediğin %47 gibi iman dolu kalpler sayesinde kazandık..
  • Arkadaslar 70 milyon sadece Türkiye de yaşıyan Türkler Azerbaycan,Kırgızıstan,Özbekistan,Kıbrıs,Tacikistan,Kazakistan vs. hepsi seferber olur emin olun
  • quote:

Orjinalden alıntı: T828

Arkadaslar 70 milyon sadece Türkiye de yaşıyan Türkler Azerbaycan,Kırgızıstan,Özbekistan,Kıbrıs,Tacikistan,Kazakistan vs. hepsi seferber olur emin olun

Savaş çıksın hepsi gelir kesin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .Mirliva.

%47si dışında kalanlar.

Haklısın. %47'nin içinde olan bazı sözde Türk vatandaşları(!) bana aynen şöyle bi soru sordular,

Kardeşim sen Türk müsün? Müslüman mısın?

Yahu böyle bir soru nasıl sorulabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Puratu_

quote:

Orjinalden alıntı: T828

Arkadaslar 70 milyon sadece Türkiye de yaşıyan Türkler Azerbaycan,Kırgızıstan,Özbekistan,Kıbrıs,Tacikistan,Kazakistan vs. hepsi seferber olur emin olun

Savaş çıksın hepsi gelir kesin.

Gelmez mi?Tabikide gelir niçin banladığını anlamadım benim özbekistanda vs. çalışan bir çok akrabam var onlarda Türk savaş anında destek olucaklarından kesinlikle eminim

• quote:

DTP yide katıyorsunuz yani helal olsun
  • Bölücüler içimizde ama farkında değiliz. Ülkeyi %47, %21, hain, hırsız diye kısımlara ayırmaya çalışıyoruz sonra da birlik ve beraberlikten söz ediyoruz. O kadar salağız ki, Allah akıl fikir versin bu millete.
  • ayrımcılık yapan bizmiyiz hahaha o %47 gelmeseydi bukadar ayrımcılık yoktu ülkeyi kutuplaştıranlar onlar zaten bu ülke hakettigini buluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Doobly

quote:

Orjinalden alıntı: Shadow_catcher

quote:

Orjinalden alıntı: brk_066

Son günlerde okuduğum en saçma yorumdu.
    quote:

Orjinalden alıntı: .Mirliva.

%47si dışında kalanlar.

Son günlerde okuduğum en süper yorumdu.

benim de son günlerde okuduğum en güzel yorumdu.

47 lik kesim ülkeyi satcak kadar sattı zaten benmde son günlerde gördüğüm en güzel yazı

• quote:

Orjinalden alıntı: Computeus

Bölücüler içimizde ama farkında değiliz. Ülkeyi %47, %21, hain, hırsız diye kısımlara ayırmaya çalışıyoruz sonra da birlik ve beraberlikten söz ediyoruz. O kadar salağız ki, Allah akıl fikir versin bu millete.

Hadi yaa??Bize salak diyende akıl olsa. Ülkeyi sülocu, nurcu, şu cu bucu diye ayıran , dershane açtım ayağına gençlerin beynini yıkayan %47 değilde geri kalanı mı? Unutma! burda bir bölücülük varsa bunu kimin yaptığını sende bende çok biliyoruz.

Dış güçler gelir ülkeyi Türk- Kürt diye ayırır, sülocusu, nurcusu (Kökeni Abd diye düşünüyorum) vs. gelir Türk-Müslüman diye ayırır. Yeter yahu bi rahat bıraksınlar şu ülkeyi

• quote:

Orjinalden alıntı: ibrahim171

quote:

Orjinalden alıntı: Computeus

Bölücüler içimizde ama farkında değiliz. Ülkeyi %47, %21, hain, hırsız diye kısımlara ayırmaya çalışıyoruz sonra da birlik ve beraberlikten söz ediyoruz. O kadar salağız ki, Allah akıl fikir versin bu millete.

Hadi yaa??Bize salak diyende akıl olsa. Ülkeyi sülocu, nurcu, şu cu bucu diye ayıran , dershane açtım ayağına gençlerin beynini yıkayan %47 değilde geri kalanı mı? Unutma! burda bir bölücülük varsa bunu kimin yaptığını sende bende çok biliyoruz.

Dış güçler gelir ülkeyi Türk- Kürt diye ayırır, sülocusu, nurcusu (Kökeni Abd diye düşünüyorum) vs. gelir Türk-Müslüman diye ayırır. Yeter yahu bi rahat bıraksınlar şu ülkeyi

Emin ol öyle.

• quote:

Orjinalden alıntı: danger_rogue

quote:

DTP yide katıyorsunuz yani helal olsun

arkadaşım DTPyide hainler kategorisine alıyoruz
  •  Tsk'nın Kaç Askeri Var ?

Valla bizim kedimiz bile asker olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: K1rKLee

ßizim 1 Askerimiz Diğer üLkelerin 10 askerine ßedeL

öyle öyle bu zamanlarda herşey yürek değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartal_07

Tsk'nın Kaç Askeri Var ?

Valla bizim kedimiz bile asker olur.

• @Wristcutter
    dikakt ediyorum tüm msj larınızda TSK yı kücümsüyorsunuz bugün 30 Ağustostaki gecit törenini izlemediniz sanırım 165 km menzilli ne araclar gelistirmisiz.
    Bir sey bildiğinizi sanıyorsunuz ama asla bir sey bilmiyorsunuz envantery e katılan bir sürü yeni seyler var.
    Helikopterinden tutun personel tasıyıcısı yeni nesil tanklar yavuz füze sistemleri hava savunma sistemleri.
    Bir halttan caktığınız yok bari konusmayın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.