Evet Araştırdım Ama Net Bir Sayıya Ulaşamadım 800.000 Demişti Lise Öğretmenim
Gerçek Asker Sayımızı Bilen Varmı
Bir ülkenin bu tür rakamları hiç bir zaman net olarak bilinmez..
quote:
Orijinalden alıntı: firtikk
Bir ülkenin bu tür rakamları hiç bir zaman net olarak bilinmez..
70 milyon
quote:
Orijinalden alıntı: yakari_
70 milyon
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: yakari_
70 milyon
cevap budur.
quote:
Orijinalden alıntı: kartal_07
quote:
70 milyon
cevap budur.
Alıntıları Göster
600.000 küsür askerimiz var bunun tabi önemli bi kısmı kantinci,aşçı,kuaför,berber,garson,emireri,temizlikçi,malzeme getir-götürcü,şoför vs. (hakaret etme amaçlı söylemiyorum varolan durum bu)
aktif olarak silah altındakiler de bildiğin piyade,zırhlı,mekanize,jandarma tugaylarındalar bi de 25-30000 civarı komando var birkaç bin de özel kuvvet var bildiğim kadarıyla
Türkiyede Asker biter halk başlar o yüzden Türkiyede asker hiç bitmez
quote:
Orijinalden alıntı: SadeceEmrehan
600.000 küsür askerimiz var bunun tabi önemli bi kısmı kantinci,aşçı,kuaför,berber,garson,emireri,temizlikçi,malzeme getir-götürcü,şoför vs. (hakaret etme amaçlı söylemiyorum varolan durum bu)
aktif olarak silah altındakiler de bildiğin piyade,zırhlı,mekanize,jandarma tugaylarındalar bi de 25-30000 civarı komando var birkaç bin de özel kuvvet var bildiğim kadarıyla
Alıntıları Göster
bu akşam haberlerde geçti 120.000 kişi rütbeli personel 90bine yakını astsubay
quote:
Orijinalden alıntı: SadeceEmrehan
Alıntıları Göster
ben saymakla bitiremedim. her halde 70.000.000 dan fazla, bir de dünyaya yayılmış 10.000.000 kadar vardır herhalde...
quote:
Orijinalden alıntı: Toyota SUPRA
Türkiyede Asker biter halk başlar o yüzden Türkiyede asker hiç bitmez
630.000 silah altındaki asker sayısı diye tvde bahsetmişlerdi. Seferberlik durumunda bu sayı 21 milyon civarına geliyormuş.
quote:
Orijinalden alıntı: kartal_07
quote:
70 milyon
cevap budur.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: kartal_07
quote:
70 milyon
cevap budur.
kesinlikle türkiyede savaş çıksın ben katılmam diyen kişinin türklügünden şüphe duyarım
quote:
Orijinalden alıntı: mertekin
630.000 silah altındaki asker sayısı diye tvde bahsetmişlerdi. Seferberlik durumunda bu sayı 21 milyon civarına geliyormuş.
Alıntıları Göster
iyide 21 milyon askeri besleyemezssin ki. En fazla seferberlikle 8-9 milon asker toplarlar. Çünkü askerin arkasında çalışan bir kısımın olması gerekir
quote:
Orijinalden alıntı: sefa3027
iyide 21 milyon askeri besleyemezssin ki. En fazla seferberlikle 8-9 milon asker toplarlar. Çünkü askerin arkasında çalışan bir kısımın olması gerekir
Alıntıları Göster
bu ülkenin her insanı ülkesi için asker bile olur.
quote:
Orijinalden alıntı: KDV Beyannamesi
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: *metin*
...ki bunun örneklerini daha önce de gördük
quote:
Orijinalden alıntı: mertekin
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: mertekin
beni de say
quote:
Orijinalden alıntı: imjuli
quote:
Orjinalden alıntı: mertekin
beni de say
Alıntıları Göster
ßizim 1 Askerimiz Diğer üLkelerin 10 askerine ßedeL
quote:
Orijinalden alıntı: sefa3027
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: sefa3027
8-9 milyon asker bile fazla.
3M yeter.Yedeklerimiz bile karşılıyor bu sayıyı.
quote:
Orijinalden alıntı: yakari_
70 milyon
Alıntıları Göster
quote:
70 milyon
Hiç inanmıyorum hocam.Çünkü eminim olası bir savaş halinde ülkenin %50'si ya kaçar ya da savaşmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: Wristcutter
quote:
Alıntıları Göster
70.000.000-70.000.000x2/10= ? bukadar işte.
quote:
Orijinalden alıntı: Wristcutter
quote:
Alıntıları Göster
bana sniperı versinler tek başıma savaşa giderim
quote:
Orijinalden alıntı: Herakles.
bana sniperı versinler tek başıma savaşa giderim
Alıntıları Göster
Ben de bir şey merak ettim.Acaba donanmanın durumu nedir?