Şimdi Ara

TSK nın yıpranması hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • günlerdir şehit haberleri görüyoruz hatta pkk terör örgütü videolarla psikolojik baskı yapmaya çalışıyor. buraya kadar her şey iyi.

Türk vatandaşının en güvendiği kurum 3-4 sene önce TSK seçilirken şimdi çoğu vatandaş tsk'ya lanet okuyor. tabi insanlar bi yerde haklı da tecrübesiz yeni askeri o dağdaki karakollara yollamak mantıklı değil.

bu tür saldırılarla pkk insanların tsk ya olan güvenini kaybetmeye çalıştırıyor olabilir mi? ve önerileriniz nelerdir?

benim önerim doğuya rütbesiz askerin gönderilmemesi yönünde.. sizlerin düşüncesi nedir?

• O kadar uğraşmalarına rağmen, Tsk %81 oranla hala en güvenilen kurum. güneydoğuda olağanüstü hal ilan edilip 90 lardaki gibi özel harekatın doğuda tekrar aktif duruma getirilmesi lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkseed

O kadar uğraşmalarına rağmen, Tsk %81 oranla hala en güvenilen kurum. güneydoğuda olağanüstü hal ilan edilip 90 lardaki gibi özel harekatın doğuda tekrar aktif duruma getirilmesi lazım.

olağanüstü halgüneydoğuda sadece pkkyı destekleyen kürtler yaşamıyor hatırlatıyım
  • TSK güven kaybetmedi ve kaybetmeyecek insanların çoğu kesiminin TSK başındaki generallere güveni yoktu.Şuan tsk daha iyi duruma gidiyor teknoloji anlamından bakarsak hatta çok iyi bir arge çalışması mevcut.Arge çalışmaları başbakan dün açıkladı 2015 yılına kadar ciddi artışlar yaşanacak argeye ayrılan paraya.TSK bundan sonra daha professionel kimliğe bürünür ve teknoloji anlamında istediğimiz yere gelirsek 4-5 yıl sonra çok daha fazla güveneceğiz.

Tabii son günlerdeki israil ve türkiye savaşında TSK'nın silah ve teknoloji yönünden ne adar ezici bir dezavantajı olduğu ortaya çıktı.İnşallah her şeyi ile gerçekten ilk 10 içinde bir tsk gücü ile karşılaşırız.
  • Siz doğuya rütbesiz asker gönderilmesin diyorsunuz ama onlarda sonuçta eğitimden sonra gönderiliyor. Olaya şu açılardan bakmak lazım 1.si rütbeli asker şehit olunca rütbesizi kim eğitecek? 2.si ise 1 asker şehit olunca geride genellikle şehit annesi ve babası kalıyor ama rütbeli bir asker şehit olunca geride annesi babası, EŞİ ve Çocukları kalıyor. O eşe ve çocuğa kim bakacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

TSK güven kaybetmedi ve kaybetmeyecek insanların çoğu kesiminin TSK başındaki generallere güveni yoktu.Şuan tsk daha iyi duruma gidiyor teknoloji anlamından bakarsak hatta çok iyi bir arge çalışması mevcut.Arge çalışmaları başbakan dün açıkladı 2015 yılına kadar ciddi artışlar yaşanacak argeye ayrılan paraya.TSK bundan sonra daha professionel kimliğe bürünür ve teknoloji anlamında istediğimiz yere gelirsek 4-5 yıl sonra çok daha fazla güveneceğiz.

Tabii son günlerdeki israil ve türkiye savaşında TSK'nın silah ve teknoloji yönünden ne adar ezici bir dezavantajı olduğu ortaya çıktı.İnşallah her şeyi ile gerçekten ilk 10 içinde bir tsk gücü ile karşılaşırız.

Aynen panpa. Hepsini tutuklu YARGILIYORUZ (!) böylece güvenilmeyecek adam kalmadı. Problem?
     TSK nın yıpranması hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b437 -- 8 Eylül 2011; 15:15:39 >

• ben yüksekova da askerlik görevimi yapıyorum memlekete izne geldim...

gördüğüm kadarıyla hakkari çok bozuk yapılması gereken tek şey misket bombasıyla güneydoguyu yoketmek tek çözüm yolu bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonely_man

Siz doğuya rütbesiz asker gönderilmesin diyorsunuz ama onlarda sonuçta eğitimden sonra gönderiliyor. Olaya şu açılardan bakmak lazım 1.si rütbeli asker şehit olunca rütbesizi kim eğitecek? 2.si ise 1 asker şehit olunca geride genellikle şehit annesi ve babası kalıyor ama rütbeli bir asker şehit olunca geride annesi babası, EŞİ ve Çocukları kalıyor. O eşe ve çocuğa kim bakacak?

Ben böyle saçma sapan bi mantık görmedim.Nasıl bir düşünce yapısına sahipsin sen ya rütbeli asker şehit olunca arkasında eşi çocukları kalıyormuş.O zaman askerler sadece bekarlardan seçilsin rütbeli askerlerde evlenmesin nasıl bu iyi bir çözüm senin mantığına göre böylece şehit olunca arkada kimsede kalmamış olur.

• b437

Tutuklu yargılananların hepsinin güvenilmeyecek kişi olduğu hakkında kesin bilgi yok mahkeme sonuçlanmadı kim necidir kim kimdir mahkeme sonuçlanmadan bilemeyiz o yüzden boş mesaj atma,zaten mesajın kişiliğin ve beyin yaşını ortaya çıkarmıyor değil
  • quote:

TSK güven kaybetmedi ve kaybetmeyecek insanların çoğu kesiminin TSK başındaki generallere güveni yoktu.Şuan tsk daha iyi duruma gidiyor teknoloji anlamından bakarsak hatta çok iyi bir arge çalışması mevcut.Arge çalışmaları başbakan dün açıkladı 2015 yılına kadar ciddi artışlar yaşanacak argeye ayrılan paraya.TSK bundan sonra daha professionel kimliğe bürünür ve teknoloji anlamında istediğimiz yere gelirsek 4-5 yıl sonra çok daha fazla güveneceğiz.

Hehe
    http://askerhaber.com/haber/4736/deniz-altinda-20-bin-darbe.html
    Albay Türkşen'in, "Bilgisayar başındaydı" denilen dakikalarda TRT'ye denizin ortasında söyleşi verdiği ortaya çıktı
    http://www.askerhaber.com/haber/4816/esas-polisi-acikladi.html
    Bu haberi de hiçbir basın yazamadı
    http://www.askerhaber.com/haber/4811/israile-posta-koyan-asker.html
    İsrail tankının önünde tam 18 saat dikilen Binbaşı Erme Onat tahmin edin şu an nerede?

• quote:

b437

Tutuklu yargılananların hepsinin güvenilmeyecek kişi olduğu hakkında kesin bilgi yok mahkeme sonuçlanmadı kim necidir kim kimdir mahkeme sonuçlanmadan bilemeyiz o yüzden boş mesaj atma,zaten mesajın kişiliğin ve beyin yaşını ortaya çıkarmıyor değil

:-) çok seviyoruz senin gibileri. :-)
    Sen uyumayı bırakıp biraz da olaylara diğer bakış açılarından bakmayı akıl edebilseydin ortaya konan belgelerin yalan çıktığını, devletin kendi eliyle bireylere iftira attığını görebilirdin. Ben demiyorum ki yargılanmasın ama bu kadar şey varken çıkıp da tutuklu yargılama nedir? Ayrıca yargılama aşamasını geçeli çok oldu, bir nevi cezalandırma şeklidir bu. İntihar etmeye itilenlerin, hapishane köşelerinde kanser edilenlerin Kur'an'da açıklaması nedir cidden merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b437 -- 8 Eylül 2011; 15:22:06 >

• Öncelike hiçbir yorumu okumadan konuya girer girmez bu cevabı yazıyorum. TSK yı PKK yıpratmaya çalışıyor ve de şakirtlerde PKK ya destek veriyor.Şakirtler vatan haini demiyorum sadece %80 lik kısmı cahil.Ayrıca şakirtlerin %70'i de Atatürk'ü sevmiyor
  • TV kanallarında, gazetelerde gördüklerimiz işin aslının %1 i belki eder. iyice Tv toplumu olduk. Televizyonda ne derse insanların düşünceleride ona göre oluşuyor. TSK ilgili yaşanan olayların altında çok farklı sular akıyor.
    Ordu eskiden ülkede aktif rol oynayan bir kurumken artık pasifize edilmiş durumda. Bulunduğumuz bölgede pasifize edilmiş bir orduya sahip ülke fazla dayanmaz.
  • Diyarbakır,Hakkari,Tunceli vb. bir kaç şehir.Ben hiç Adıyaman'dan terorist çıktığını duymadım mesela ?
  • yıpratılması demek istedin sanırm.
  • scanman daha demin konudayken şimdi gözükmüyor. Neden cevap vermedi acaba?
  • Hükümet Tsk yıda ele geçirdi artık başında kendi adamları var.. Artık yerin dibine soktukları tsk yı övme zamanı.. Yerin dibine sokuyorlardı ergenekondur balyozdur vs vs. istediklerini elde ettiler.. yargıyı elde ettikleri gibi..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.