|
Ticaret Bakanlığı'nın kararı hakkında Google'dan açıklama!

-
-
Hata: hukuk.dll
Kuzey Kore modülü etkinleştirilemiyor.
(gibi bi durum var sanırım)
GÜNCELLEME: Hiçbiri değilmiş, meğerse bir önceki haberdeki Reklam Kurulu'nun kararı farklı yorumlanıp aktarılmış, buna istinaden Google'dan açıklama gelmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_Y_B_H_P_T -- 12 Mart 2025; 18:14:50 >
-
😃😃😃
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Devletr bak ya, ugrasmasi gerek cok daha ciddi ve hayati konular varken hala daha zengini korumanin derdinde 🤦🏻♂️ Ya birak bazi seylerde bizim yani halkin kontrolunde olsun buna da el.atma
Google devlete kafa tutuyor,g*tün yiyiyorsa bu kafa tutmayı amerikada yap bakalım noluyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Birde Google oradaki yorumların gerçekliğini doğrulayabilse çünkü önüne gelen sırf yorum yapmak için hesap açıp doğru yanlış istediğini yazıyor. Nasıl olsa doğruluğunu araştıran yok at çamuru yapışsın ne güzel bir internet. Dolandırıcıların şantajları saymıyoruz bile. Trollenen kişilerde bunu ifade özgürlüğü olduğunu düşünüyor. 2 faktörlü doğrulamanın kaçınılmaz olduğu bu dönemde kontrol edilmeyen her platform insanları aldatmaya elverişlidir
-
Online alışveriş sitelerinde adamlar kitliyor bize çakma ürünleri. Bakanlıktan ses seda yok. Çarşıda, pazarda kitliyor çakma ürünleri bakanlıktan ses seda yok. Eskiden sadece yabancı markaların çakması yapılırdı, şimdi mavi,koton vb markalara kadar indi çakma ürünler bakanlıktan hala da ses seda yok. Adamlar giyimden, kozmetik sektörüne girdi. Parfüm dışındaki popüler kozmetik ve hijyen ürünlerine de dadandı yine bakanlıktan ses seda yok. Büyük küçük demeden, elektronik, kozmetik, giyim, gıda alanında tüm markaların fason üretimi piyasayı ele geçirdi, aldığımız her üründen şüphe ediyoruz ama adamlar gidip google maps yorumlarına standart getiriyor.
Aslında kaş yaparken göz çıkarmaya benziyor.
en mantıklı hareket. Ürün satış altındaki yorumlar doğrulanmış olması gerekir.
google yorumlar ile ekşi sözlük yorumu gibi düşünelebilir.
-
Bu işin ucu kesin bakanın kendi otellerine veya yeğeninin oteline falan uzanıyordur 😁
Ürün ve hizmet konularında doğrulama olması gerekir ki kullanıcı gerçek bir yorum okuduğunu bilsin.
Ancak sadece Google bazında değil, olumsuz yorumlara müdahale eden tüm firmalar için firmaların belini bükecek büyüklükte cezalar getirilmeli.
-
Şimdi ben anlamadım gugıl fedöcü mü oldu neden yüce devletimize karşı geliyor bu hayinlik deyil mi
-
Sahte iyi yorumlar veya kasti kötü yorumlar kendini belli ediyo. Yeterince yorum varsa doğru sonucu bulursunuz, yorumlar yeterli gelmezse aynı işi yapan başka yerlere bakarsınız olur biter. Zamanında bu yorumları gözden geçirip aliexpressten çok güzel ve sağlam şeyler aldım bir sürü, hatta beklenmedik dayanıklılıkta çıktılar, ben şok. Hepsine bende üşenmeden yorum yapmıştım. 1-2 kötü yorum, bir sürü güzel yorum ve kullanım deneyimi.
Yaptığı işi veya sattığı şeyi kötü olanların kabusu, yorumlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woxow -- 24 Şubat 2025; 12:59:49 > -
Başımdan geçen bir olan bu. Estetik yaptırmak isterim Google’dan bir doktor buldum ve iletişim kurdum ama bana ilk önce konuştuğumuz fiyatı ertesi gün iki katına çıkardı. Şimdi bunu bende Google yorumlara yazdım böyle oldu diye. Şimdi ben ürün yada hizmet almadan yaşadığım olayı anlattım bir yandan iyi oldu diğer yandan sahte yorumlar yapanlar için kolay iş. Karar veremedim hangisi olmalı.
Oteller zinciri sahibinin turizm bakanı olduğu ülkede gayet normal. Ensesi kalın kodamanlar tabi ki birbirlerine arka çıkacaklar..vatandaşı kim ipler? Holding sahibini bakan yapmaları bile kimin tarafında durduklarını gösteriyor da bazıları inatla anlamak istemiyor. Bir sonraki seçimde (erken seçimde) hatırlarsınız umarım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Harbiden öyle. 2 gün önce Google yorumlar ve punlamalara yasak geliyor diye okuyoruz haberi sonra bir bakıyoruz ki yeni haber öncekini yalanlıyor. Diyelim ki ben bu haberi görmedim ve yasaklanacak diye biliyorumdum ne olacak şimdi. Bu net bir şekilde kamuoyunu aldatmaktır yalan bilgi yaymaktır. Kaldı ki siyasî olarak başka şeylere de yorulabilir. Net bir şekilde dezenformasyondur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
- ihtimal demek zaten haber editörü arkadaşın bu işi bırakması gerektiğini bu işi yapamadığını gösteriyor demektir. Bu vasıflara sahip değilse bu işi yapmamalı, yapmasına izin verilmemeli.
2. ihtimalde durum çok vahim. Zaten böylelerine sövmekten gırtlağımız kurudu. Direkt olarak işten atılmalı ve yasal olarak yaptırım görmeli.
3. madde çok sakat nereden bakarsan hangi cepheden görürsen gör sakat. DH'nin böyle bir şeye izin vermemesi gerekir. Ama mevzu fişlemekse zaten bunu her haberde yapabilirler. Savunma sanayisi haberleri, TOGG haberleri, yerli ve milli diye anılabilecek her haber. Bu ihtimal bana düşük geliyor fazla ütopik. Yani sırf bunun için hesap oluşturulup bu şekilde kasıtlı yazılar yazılması. Bunu haber editörü şeklinde değil troll'ler aracılığıyla da yapabilirsin.
Yok bence böyle dezenformasyon durumlarında acınmamalı. Ben üşengeç adamım şikayet etmem ama etme potansiyeli olan duygusal davranmayıp arkadaşı bir raporlasın.
Geçenlerde de bir dezenformasyon olmuştu net bir şekilde ve virüs gibi yayıldı yine bir DH editörü paylaşmıştı haberi sanırım. Haber "Discord yeniden açıldı" şeklinde bir şeydi 2 hafta oluyor. Halbuki böyle bir şey yok, Discord kapalı. Çok net bir şekilde bu yalan haber editörün de boşvermşliği, teyit etmeyişiyle haber olarak kaldı. İnsanlar yanlış bilgilendi.
Hata: hukuk.dll
Kuzey Kore modülü etkinleştirilemiyor. (gibi bi durum var sanırım) GÜNCELLEME: Hiçbiri değilmiş, meğerse bir önceki haberdeki Reklam Kurulu'nun kararı farklı yorumlanıp aktarılmış, buna istinaden Google'dan açıklama gelmiş. |
Devletr bak ya, ugrasmasi gerek cok daha ciddi ve hayati konular varken hala daha zengini korumanin derdinde 🤦🏻♂️ Ya birak bazi seylerde bizim yani halkin kontrolunde olsun buna da el.atma
|
Online alışveriş sitelerinde adamlar kitliyor bize çakma ürünleri. Bakanlıktan ses seda yok. Çarşıda, pazarda kitliyor çakma ürünleri bakanlıktan ses seda yok. Eskiden sadece yabancı markaların çakması yapılırdı, şimdi mavi,koton vb markalara kadar indi çakma ürünler bakanlıktan hala da ses seda yok. Adamlar giyimden, kozmetik sektörüne girdi. Parfüm dışındaki popüler kozmetik ve hijyen ürünlerine de dadandı yine bakanlıktan ses seda yok. Büyük küçük demeden, elektronik, kozmetik, giyim, gıda alanında tüm markaların fason üretimi piyasayı ele geçirdi, aldığımız her üründen şüphe ediyoruz ama adamlar gidip google maps yorumlarına standart getiriyor.
|
Bu işin ucu kesin bakanın kendi otellerine veya yeğeninin oteline falan uzanıyordur 😁
|
en mantıklı hareket. Ürün satış altındaki yorumlar doğrulanmış olması gerekir.
google yorumlar ile ekşi sözlük yorumu gibi düşünelebilir. |
😃😃😃
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X