Şimdi Ara

Tsubasanın 100ün üstünde çizgifilmi...ve yeni türk tsubasa sitesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar baktm forumda çok fazla tsubasa hayranı var,bende bir tsubasa hayranı olarak sadece zevk için tsubasanın sitesini yaptm,öncelikle söylemeliyim bu siteden hiç bir şekilde maddi gelirim yoktur,sizin girmenizde bana bişey kazandırmıycaktır,tek amaç paylaşım,sitede tsubasanın tüm serilerinin tüm bölümleri mevcut,ama bölümler italyanca ama şunu söylemeliyim aynı zevki alıyorum izlerken,çünkü hepsini hatırlıorm,ayrıca tsubasayla ilgili bütün oyunlar sitemde mevcut,emulatörlerle beraber vede yüzlerce resm,tam bir tsu kaynağı ve hiçbir üyelik falan zorunluluğuda yoktur,türkiyenin gerçekten en iyi tsu sitelerinden biri oldu diebilirim,budenli kaynağı olan başka site görmedm ben,buyrun,girin sömürün

işte adres www.tsubasaturkey.tk

• Reklam yapmayı kardeşim dermişim. Şaka şaka.. Korkma

Site güzelmiş. Üyelik istememesi en büyük artı benim için.

Bu arada girişte mutlu yıllar yazıyor. Biraz eski gibin
  • Ya arkadaş çok makbule geçti eyvallah .
  • evet ya mutlu yıllar yazıyo,2aydır ellemiyorum siteyi:)))artk idare edin
  • Yahu bide bu dosya ları çoğunda rapit 70 dakka bekleyin diyo ayriyetten bide indirdiklerine codec yetersiz diyo ne yapmamı önerirsin
  • arkadaşlar söylemeyi unuttum hemen yazayım,çizgi f. bölümlerini real player ile izleyebileceğiniz bi formatı var,bunu bu prog. dışında başka bi programla izleyemezsiniz, alın real playerı İNDİRİNhttp://download.real.com/product_download/6YH4507042006/RealPlayer10-5GOLD.exe
  • quote:

Orjinalden alıntı: moonshine traffic

:)deiştirdim şimdi,utandm bak,2aydr ellemiodum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peki bu indirirken rapid 70 dakka 60 dakka bekleyin falan diyo o na ne yapacaz
  • Siteye giremiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dogukantizer

quote:

Orjinalden alıntı: moonshine traffic

:)deiştirdim şimdi,utandm bak,2aydr ellemiodum

Takılmaydı bizimkisi yaw. Uğraştırdık seni. Eline sağlık
  • @dogukantizer

O verdiğin oyunun linkimi indiriom ama uzun sürdü sabredemedim sorum dedim değilse ayun linkide koyuversene
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jackal_53

peki bu indirirken rapid 70 dakka 60 dakka bekleyin falan diyo o na ne yapacaz

rapidde beklemekten kurtulmanın en sağlam yolu modemi kapatıp açmaktır,rapide ıp adresini aldığı için 1saat bekletebiliyo ama modemi kapatp açarsan beklemeden indirebilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: bolsoru

@dogukantizer

O verdiğin oyunun linkimi indiriom ama uzun sürdü sabredemedim sorum dedim değilse ayun linkide koyuversene

oyunun linki değil real player programının linki,bu programla sitede bulunan çizgi filmleri izleyebilirsin,oyun için siteye girmen gerekio,linkler sitede
  • Walla kafam karıştı hiçmi pc de snn siteden oyun çekipte oynuyamıyoz onu merak ediyom
    Oynuyozmu , oynuyamıyozmu ?

Oyun isterim Oyun isterim
  • iyi çalışma:) arkadaş delisi tsubasanın söliyim de girsin bari:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IlkerCagatay -- 5 Mart 2006; 18:18:39 >
  • Eyvallah güzel site sağolasın
  • videolar türkçeyse indiririm hepsini ben yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: prescott_pcl

videolar türkçeyse indiririm hepsini ben yaw

en üstte yazdm videolar italyanca,ama emin ol aynı tadı alıosun,yani ben aldm herşeyi hatrladm kesinlikle tavsiye ederm, o günlere döndüm
  • oyunları oynamak için hangi emulator ı indirmemiz lazm ?
  • Bende onu soruyom sabahtır hay aklınla bin yaşa ben onlara baktım indirdim sırf yazı lar şekiller var
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.