Şimdi Ara

TsubusaMessi(Mbappe7) gel buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok itici olmaya başladın birader.Kendinden emin şekilde sürekli mbappeyi,psg yi,şeyhi övmen insanları çileden çıkartıyor.Bir arap sermayesiyle zengin olan kulübü destekliyorsun ,insanın bu durumdan utanması lazımken sen şeyhim deyip duruyorsun.Şeyh nedir ya ?Atatürk şeyhleri bu ülkede 1 yüzyıl önce yasakladı.Bahsettiğin şeyhlerin hepsi ABD piyonu,senin sevgili şeyhin de dahil.
    Bu arada sen kaç senedir psg lisin?

• Lpool lular manu lular amerikan sermayesiyle zengin olan kulüplerini desteklerken utanıyorlar mı?

Abi altı üstü futbol bu yok hangi ülkeninmiş yok kimin sermayesiymiş felan çevirdiğin muhabbetin saçmalığından haberdar mısın? Böylesine basit bir şeyde bile olaya kendi ideolojilerini dahil ediyorsun. Sana tavsiyem futbolu bu kadar ciddiye alma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mbappeyi ovmem seni niye rahatsiz ediyor?

ben mbappeyi sizin messiyi ovdugunuzun 10da 1i ovmuyorum.

bu arada seyh modern, ileri goruslu, zeki, adam gibi adam birisi. adi cok uzun bende seyh diyorum kisaca.

severim de overim de keyif benim.

• Amerikan sermayesini desteklediğimi kim söyledi ?

Liverpool her zaman büyüktü,Manu da öyle.Ben arap parasıyla zengin olup bununla milleti eleştirenlerden bahsediyorum.TsubusaMessi gibi.

Yok barca fakirmiş,yok onda o kadar transfer bütçesi vs yokmuş.Benim şeyhim transfere izin vermezmiş,yok mbappe yi real asla alamazmış vs.

Bu şeyhini ne sanıyor acaba ?Ulan her parası öttürseydi gücünü, rotschild ve rockefeller ailesi bütün arap dünyasını satın alırdı.
  • 1-liverpool buyuk takim diil. onu gececeksin.

2-amerikan usagi deyip amerikan sermayeli takimlara toz kondurmuyorsun.

3-barca fakir demedim. maaslari cok yuksek. ffp sebebiyle fazla harcama yapamazlar dedim. neymar satilmadan once barto transfer butcemiz 60 diye kendi dedi.

4-mbappeyi neymari kimse alamaz.

hadi sen simdi git messiyi ov.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-51A1FC2AA

mbappeyi ovmem seni niye rahatsiz ediyor?

ben mbappeyi sizin messiyi ovdugunuzun 10da 1i ovmuyorum.

bu arada seyh modern, ileri goruslu, zeki, adam gibi adam birisi. adi cok uzun bende seyh diyorum kisaca.

severim de overim de keyif benim.
    Mbappeyi istediğin kadar övebilirsin o sorun değil.Sen saçma sapan yerlerde mbappeyi katıyorsun piyasaya bu 1.

2.Messi,mbappeden 10 kat övülmeye değer bir futbolcu.Daha mbappenin bir cacığını görmeden orada burada mbappe demen bizi bozuyor.Yok mbappe dünya kazanmış .Cruyff gibi bir üstadın da dünyası yok ama dünya kupası olan çoğu futbolcudan daha büyük.

3.Şeyh dediğin adam kendi ülkesinde petrolü sömüren karaktersizin biri.

4.Man.City in sahibi sizin şeyhden daha zengin.Suudi kraliyet ailesinden,o kadar zengin ki sizin şeyhinizi 5 kere satın alır.Bir citylinin senin gibi o konuya bu konuya girip sizde para bitti deyip şeyhini övdüğü falan yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit1044

Mbappeyi istediğin kadar övebilirsin o sorun değil.Sen saçma sapan yerlerde mbappeyi katıyorsun piyasaya bu 1.

2.Messi,mbappeden 10 kat övülmeye değer bir futbolcu.Daha mbappenin bir cacığını görmeden orada burada mbappe demen bizi bozuyor.Yok mbappe dünya kazanmış .Cruyff gibi bir üstadın da dünyası yok ama dünya kupası olan çoğu futbolcudan daha büyük.

3.Şeyh dediğin adam kendi ülkesinde petrolü sömüren karaktersizin biri.

4.Man.City in sahibi sizin şeyhden daha zengin.Suudi kraliyet ailesinden,o kadar zengin ki sizin şeyhinizi 5 kere satın alır.Bir citylinin senin gibi o konuya bu konuya girip sizde para bitti deyip şeyhini övdüğü falan yok.

Alıntıları Göster
    m.citynin sahibi birlesik arap emirliklerinden.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nerede mbappeyi katmisim. mesela bu konuda mbappe messi tartismasi cikaran ben miyim? sen misin?

https://forum.donanimhaber.com/ispanya-domineligi-bitti-artik--134475586-6

. messi mbappenin amcasi yasinda. yolun sonuna gelmis. messinin yerini mbappe alacak. bunu kabullenemiyorsun. bununla yuzlesmen gerek.

unuttugun bir sey var. psg katarin takimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51A1FC2AA -- 19 Aralık 2018; 23:51:42 >
  • Sen ne zamandır psg lisin

• Mbappe 31 yaşına geldiğinde aynı şeyleri Mbappe içinde söyleyebilir misin? Mbappe 31 yaşına geldiğinde Messi kadar iyi oynayabilecek mi? Hızı tükenmeye basladığında adam geçebilecek mi? Yolun sonuna gelmiş birisi mbappeden daha iyi çalım ve pas atıyor, şut çekiyor. Evet Messi emekli olduğu gün mbappe kral olabilir ama Messi'nin yerini motunu yirtsa alamaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit1044

Sen ne zamandır psg lisin
    cocukken bana alinan ilk forma psg formasiydi. leonardo, christian zamanlarindan beri.daha oncesini cok az hatirliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: UltioPasha

Mbappe 31 yaşına geldiğinde aynı şeyleri Mbappe içinde söyleyebilir misin? Mbappe 31 yaşına geldiğinde Messi kadar iyi oynayabilecek mi? Hızı tükenmeye basladığında adam geçebilecek mi? Yolun sonuna gelmiş birisi mbappeden daha iyi çalım ve pas atıyor, şut çekiyor. Evet Messi emekli olduğu gün mbappe kral olabilir ama Messi'nin yerini motunu yirtsa alamaz.
    dunyadaki genel kani, alacagi yonunde.

• Diğer futbolcular yorulduğunda sahneye çıkan ve hızlı olmasa hiçbir özelliği kalmayacak oyuncunun, Messi gibi aklıyla adam geçen birisinin yerini alacağını hiç sanmam.
    Düzenleme: Kafadan 8 maç seçtim attığı goller hep 60'ıncı dakikadan sonra, ne demek olduğunu sen daha iyi bilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltioPasha -- 20 Aralık 2018; 2:34:48 >
  • rahatsizsan bloklarsin. su tiplere uyuz oluyorum ya birine laf yetistirmek icin konu aciyorlar.

• Dünyadan futbol yine karışmış.

• ona bakarsanız

chelsea - rus

manchester - abd

liverpool - abd

inter-milan - çin

bunları tutanların da utanması lazım...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.