Şimdi Ara

TT - 24 Down Paketleri Hk - ARIZA KAYDI OLUŞTURDUM Adım Adım Güncelleyeceğim. (UPLOAD ARTIŞI MEVZUSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Upload konusunda hepimiz muzdaribiz, forumda çoğu TT 24 mbit kullanıcısının upload hızı henüz artmadı. Haberin ilk çıktığı günden beri günde 4 sefer upload istiyorum.

İlk 3 gün haberimiz yok ayağı yaptılar.
    Bugün ise sabahtan arayıp hızımın değişmediğini teyit ettiler ve arıza kaydı oluşturdular.

Üşengeç biriyim modem ara yüzü buglanmıştı. Şifreyi doğru girmeme rağmen giremiyordum. Resetledim modemimi ve girdim ilk sonucum;

TT - 24 Down Paketleri Hk - ARIZA KAYDI OLUŞTURDUM Adım Adım Güncelleyeceğim. (UPLOAD ARTIŞI MEVZUSU

Tekrar arayıp durumu ilettim anlattım. Evet yükseltme yapılmamış gözüküyor dedi sistemlerinden bir güncelleme yaptı malesef o anın SS'i elimde yok. ( bu aramada arıza kaydı oluşturulmuş.)

Güncelleme sonrası Download verilerim 1,5 mbit upload değerlerim 2 mbit'e düştü. Eldeki bulgurdanda olduk

1 saat sonra düzeldiğinde modem ara yüzünden cihazı tekrar başlattım sonuçlar;

VDSL2 kullanıyorum. Saha dolabı ve apartmandaki kutu arasında 15 20 metre bile yoktur. Modemim son yazılıma göre güncel, bilgisayarımda virüs, trojen yok. Dün gece formatladım. Modem: TD-W9970 V3

Gelişme olursa güncelleceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UTA Mania -- 22 Nisan 2020; 17:42:50 >

• 24 Mbps kullananlar bir konuda toplanıp hep birlikte baskı yapın TT'ye, sakın sessiz kalmayın. Şimdiye kadar çoktan arttırmaları gerekirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgisayarMeraklısı -- 22 Nisan 2020; 18:13:24 >
  • BilgisayarMeraklısı B kullanıcısına yanıt
    Yok artıcak. 6 ile 16da yükseltemiyoruz ama vdls 24'de yükselme olacak. Arayıp arıza gibi bildirirseniz bir farkındalık oluşur.
  • 2 3 güne 24 mbps kullanıcılarına 6 mbps tanımlanacak kademeli olarak tanımlıyorlar
    bireysel.turktelekom.com.tr
    Türk Telekom upload (yükleme) hızlarını 2 katına çıkardı. > Kampanyalar > Bireysel > Evde İnternet > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/Sayfalar/2-kat-upload.aspx
    bu bağlantı üzerinden takip edebilirsiniz.

• Kademe falan yalan. İsteyene üsteleyene veriyorlar. Aksi taktirde müşteri hizmetlerindeki hanımefendi evet sorun görüyorum demezdi. Bizde yaptık demek için yükselttiler ses etmeyene verilmeyecek adım gibi eminim.
  • Bende de yükselmedi fiber download 100 upload 4 megabit internet kullanıyorum hala yükselmedi :))) açıkcası ha 8 ha 3 onun için 2 saat çene çalamam haziran ayında bide düşürecekler 3 ile 8 in arasında fark yok bana göre... upload degerleri en az 5-10 katı artmalı!!
  • Mertcanoa kullanıcısına yanıt
    Dün akşam 9 gibi aradılar sorununuz devam ediyor farkındayız takibini yapıyoruz diye şaşırdım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.