Şimdi Ara

TT Arena Dünyada İlk 10'da

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İki yıl önce hizmete giren Türk Telekom Arena, dünyanın en iyi statları arasında kendine dördüncü sırada yer bulmayı başardı
    Galatasaray'ın büyük uğraşlar sonucu bina ettiği Türk Telekom Arena, kısa sürede nam saldı. Yoğun çalışmaların ardından 15 Ocak 2011'de hizmete giren stat, footballclubrankings. com'un dünyanın en iyi 10 stadı arasına girmeyi başardı. Kombineleri kapışılan ve sarı- kırmızılı taraftarların özellikle Avrupa maçlarında yaptıkları koreografilerle dikkatleri üzerine çeken Türk Telekom Arena, Juventus Stadium, Estadio do Dragao (Porto) ve Camp Nou'nun (Barcelona) ardından kendine dördüncü sırada yer buldu.

REAL DOKUZUNCU
    İlk 10 giren diğer statlar ise şöyle: 5-Stamford Bridge (Chelsea), 6- Donbass Arena (Shakhtar Donetsk), 7- Signal Iduna Park (Dortmund), 8- Etihad Stadium (Manchester City), 9- Santiago Bernab (Real Madrid), 10- Old Trafford (Manchester United).

DERBiYE YETiŞECEK
    Türk Telekom Arena'da 26 Aralık'ta başlayan zemin yenileme çalışmasının önemli bölümü tamamlandı. Gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda drenaj ve zemin ısıtma sisteminin bitirildiği ifade edilirken şimdi Hollanda'dan gelecek çimlerin beklendiği bildirildi. Arena'nın 19. haftadaki Beşiktaş maçına yetişmesi bekleniyor.

• Atmosfer olarak olabilir fakat onun dışında yapı olarak, Westfalen, Bernabeu, Emirates, Old Trafford, Allianz Arena, Don Bass Arena, Juventus Arena, Da Luz, Dragao, Nou Camp tokatlar Arena'yı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Atmosfer olarak olabilir fakat onun dışında yapı olarak, Westfalen, Bernabeu, Emirates, Old Trafford, Allianz Arena, Don Bass Arena, Juventus Arena, Da Luz, Dragao, Nou Camp tokatlar Arena'yı.

orada tokatlayacak sadece emirates ve allianz arena var onlarda yüksek bütçeyle yapıldı.tt nin eksiği yok zemin sıkıntısı haricinde.
  • Yapı olarak Allianz Arena derim
  • bana göre 1 old trafford, 2 veltins arena, 3 Stamford Bridge, 4 westfalen (yeni adı signal iduna), 5 camp nou, 6 tt arena
  • Devletin stadı o yea.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Atmosfer olarak olabilir fakat onun dışında yapı olarak, Westfalen, Bernabeu, Emirates, Old Trafford, Allianz Arena, Don Bass Arena, Juventus Arena, Da Luz, Dragao, Nou Camp tokatlar Arena'yı.

ali samiyen ile devam etseydin o listeye bile giremezdin ama.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 7-Signal Iduna Park (Dortmund)
  • Old trafford falan eski stadlar. Ekleme oldukları icin mimarileri tam değil. Allianz arenayi fazlasiyla beğeniyorum ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

7-Signal Iduna Park (Dortmund)

• quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

quote:

üzerine gitme çocuğun süper lig dışına çıktımı sanıyorsun öğrenecek

• quote:

Bu çocuk niye böyle acaba?
  • quote:

• Anlamadınız sanırsam. Dortmund 7.sıradaysa o listeyi kaldırıp çöpe atın..

Ayrıca Bazı gereksiz adamlar da engelli olduğu için ne yazıyorlar göremiyorum.
  • quote:

Anlamadınız sanırsam. Dortmund 7.sıradaysa o listeyi kaldırıp çöpe atın..

dortmund taki atmosfer hiç bir stadta yok söyleyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURBO_131

quote:

Anlamadınız sanırsam. Dortmund 7.sıradaysa o listeyi kaldırıp çöpe atın..

dortmund taki atmosfer hiç bir stadta yok söyleyim

Ben de sizin gibi düşünüyorum ama adamın biri yanlış anlıyor, peşine koyun gibi diğerleri de sırf ezecem diye yorumda bulunuyor. Aynı şeyi söylüyoruz halbuki

• quote:

Şampuan otur bi soluklan hele
  • Değerlendirmeyi hangi konuda yaptıkları yazmıyor. Taraftar ve atmosfere göre mi , stadın modernliğine göre mi ? Sonuçta TT Arena oradaki stadlardan daha yeni bir stad. Modernlik konusunda bazı stadların önüne geçmesi doğal. 2012 yılında yapılan stadımızla 1950 yılında yapılan stadlar karşısında bırakında yarışalım
  • manu ve dortmund un stadları sıralamalarda alttaysa malesef o sıralamayı kaale almam..

bir de niye ısrarla staT yazarlar anlamıyorum..
  • nou camp nereye tokatlar ya nou camp çok eski bi stad bi kere
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.