Şimdi Ara

TT - CAYMAN - MUSTANG - 428İ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
2.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 serisi son sıra olur. Her köşede olan bir araba. Günlük kullanmayacaksanız biraz farkı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mustang ABD'nin apaçi arabasına dönüyor, fiyatı en dolu şekilde 50 bin $. Lüks de değil. Ama Türkiye'de... Vergileri bir araba parası.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Mustang ABD'nin apaçi arabasına dönüyor, fiyatı en dolu şekilde 50 bin $. Lüks de değil. Ama Türkiye'de... Vergileri bir araba parası.

Dostum burası amerika mı ? Türkiye burası o yüzden amerika ilgilendirmez bizi mustang kraldır nokta burada zengin arabası
    Şu dörtlüde 1. Sırada gelir hepsini haşlar belki cayman alabilir tam bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JanKlod -- 6 Şubat 2016; 10:13:15 >
  • hiçbiri parasının arabası değil.
    + mustang en az 30 bin dolarla kazıkla satılıyor.
  • Cayman'in içine baktığımda ilk 2005 model falan sandım. Yanda 2015 yazmasa en az 7-8 yıllık araç gibi duruyor iç dizaynı ve özellikle o kötü direksiyonu.

Dış görünüş sıralaması: Cayman - Mustang - TT - 4.28i

İç mekan sıralaması: TT - 4.28i - Mustang - Cayman

Toplam sıralama: Mustang - Cayman - TT - 4.28i
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cesc_

Cayman'in içine baktığımda ilk 2005 model falan sandım. Yanda 2015 yazmasa en az 7-8 yıllık araç gibi duruyor iç dizaynı ve özellikle o kötü direksiyonu.

Dış görünüş sıralaması: Cayman - Mustang - TT - 4.28i

İç mekan sıralaması: TT - 4.28i - Mustang - Cayman

Toplam sıralama: Mustang - Cayman - TT - 4.28i

evet doğuş grubu genelde öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: talharo123

2.3 ecoboost mustang'e mustang demem ben sahsen :-)

Ben derim, 2.3 Ecoboost efsaneye leke sürdürecek bir motor değil.
    ABD'de baz model olan 3.7 V6'dan daha pahalı ve 2.3 Ecoboost her açıdan daha üstün.
  • Ben TT almayı isterim şimdiki aracımdan sonra artık TT Porsche falan almam lazım ama çok pahalı fiyatlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paprika55

quote:

Mustang ABD'nin apaçi arabasına dönüyor, fiyatı en dolu şekilde 50 bin $. Lüks de değil. Ama Türkiye'de... Vergileri bir araba parası.

Dostum burası amerika mı ? Türkiye burası o yüzden amerika ilgilendirmez bizi mustang kraldır nokta burada zengin arabası
    Şu dörtlüde 1. Sırada gelir hepsini haşlar belki cayman alabilir tam bilemiyorum.

Mustang'in ve 428i'nin 0-100 değerleri 5.8 saniye. Mustang'in üstünlüğü yok. 428i, 2.3 litrelik Mustang'ten daha iyi bir araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

quote:

quote:

Mustang'in ve 428i'nin 0-100 değerleri 5.8 saniye. Mustang'in üstünlüğü yok. 428i, 2.3 litrelik Mustang'ten daha iyi bir araç.

428i mustang'den iyi dedinya başka bir şey demiyorum kolay gelsin.

• Doğru demisMustang 5.0 gt olmassa tadsiz olur.Drag ta roll'de yanda çeviklikte 428 i daha iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Doğru demisMustang 5.0 gt olmassa tadsiz olur.Drag ta roll'de yanda çeviklikte 428 i daha iyidir.

Hocam 4 serisi normal bir otomobil yani gerçek spor değil ki mustang hayvani görünümü sportiflik belli oluyor ayrıca 5.0 motorda haklısınız tabi çok iyi ama 2.3lt hem vergi açısından hemde 317 bg gayet yeterli.
  • Mustangi 2.3 alqn abarti zengin.degildir.Öyle oluncafa verimlilik daha.az.yakıt daha az vergide onem.kazanir 428 i yine mantikli olur.
    Gerçi bana kalsa ikisinide almam nappa döseme 330i alirim 200 bine herkesten farkli ve.performansli olurum.Benim diyen yokuslarda 250 sabit uçarım

• Porsche varken digerlerinin esamesi okunmaz
    Kirmizi guzel durmamis beyaz veya siyah tercih edin

• Atmosferik v8 Mustangi çalıştırıp sesiyle uyumak isterdim

• Kalite acisindan Mustang 1 adim arkadan gelir bu araclardan.
  • quote:

quote:

Ne luksluk, ne kalite, teknik, ne de prestij olarak hicbir ford modeli, hic bir porsche modeliyle kiyaslanamaz. Cidden komik olur. En baba mustang, m4 den bile ucuzken, 2.3 motorlu mustangin cayman ile kiyaslanmasi bile lutuf olur mustang icin. Yukaridaki arkadasin dedigi gibi amerika da cok cok siradan, buradaki focus, mondeo gibi. Bi bmw, audi modeli bile daha luks gozuyle bakiliyor. Cayman giris seviye modellerinden biri olsa da bi panamera dan her turlu ustundur. Porsche ruhunu barindirir. O yuzden bu dortlu kiyaslamadan her turlu one cikiyor.

Mustang i turkiyedeki sacma sapan fiyati yuzunden kimse tercih etmiyor. Zengin zaten hic tercih etmiyor. Gidip ferrari, porsche vs aliyor. Sonra ayda yilda bir gorunce ooo mustang super araba diyoruz. Sadece az gordugumuz icin. Kalite anlaminda harbi ucuz arabalar.

• quote:

quote:

Doğru demisMustang 5.0 gt olmassa tadsiz olur.Drag ta roll'de yanda çeviklikte 428 i daha iyidir.

Hocam 4 serisi normal bir otomobil yani gerçek spor değil ki mustang hayvani görünümü sportiflik belli oluyor ayrıca 5.0 motorda haklısınız tabi çok iyi ama 2.3lt hem vergi açısından hemde 317 bg gayet yeterli.

Mustang spor bir otomobil gibi gözüküyor. Size katılıyorum ama kalite olarak cidden 4.28i daha iyi. Amerika'da sorsanız Mustang mi daha iyi 4 serisi mi daha iyi diye çoğu kişi 4 serisi der. Mustang burada vergi sistemi ve insanların hayranlığı yüzünden pahalıya satılıyor. 5.0 motorlusu performans olarak bekleneni verebilir ama 2.3 motorlusuna binerseniz Mustang bu muymuş dersiniz. Malzeme kalitesi filan öyle 400 bin liralık otomobil gibi hissettirmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Otomobilgini

quote:

quote:

Mustang spor bir otomobil gibi gözüküyor. Size katılıyorum ama kalite olarak cidden 4.28i daha iyi. Amerika'da sorsanız Mustang mi daha iyi 4 serisi mi daha iyi diye çoğu kişi 4 serisi der. Mustang burada vergi sistemi ve insanların hayranlığı yüzünden pahalıya satılıyor. 5.0 motorlusu performans olarak bekleneni verebilir ama 2.3 motorlusuna binerseniz Mustang bu muymuş dersiniz. Malzeme kalitesi filan öyle 400 bin liralık otomobil gibi hissettirmiyor.

Şimdi bmw'de fordda favori markam iksinide severim evlatlarım gibiler ayırt etmem ama mustange ayrı bir sempatim var belki yukarıda da arkadaşın dediği gibi ayda yılda bir sokakta görünce vaaav falan diyoruz diyede olabilir ama samsunda yolda görüyorum 2006 model tarzı hayvani bir ses çıkartıyor yemin ediyorum dibim düşüyor.Valla benim hayalim ya mustang ya da 4 cabrio ama şöyle 8 yaşına geldiklerinde o zamanda bmw apaçilerin eline düşüyor sonra sende apaçi damgası yiyorsun.

• 4 kasa oldukça güzel. bundan 10-15 sene sonra efsane bile olur. duruşu vs. çok iyi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.