Şimdi Ara

TT den Vodafone Faturasıza Geçeceğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bol internetli en uygun tarife öneriniz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Faturasızda kafalarına göre zam yapıyorlar. Faturalı dene.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Faturasızda kafalarına göre zam yapıyorlar. Faturalı dene.
    Türk Telekom faturalıydı benim bu sefer faturasız denemek istiyorum.

• Vodafone müşteri hizmetleri çok ilgisiz. Bir sorun yaşadığında ilgilenmezler. Sırf bu yüzden başka hatta taşıdım bir kaç hattımı. Telekom daha iyidir Vodafone dan. Ben Turkcell rahata geçirdim bir iki hattı. Bir bakın derim. 6gb 500dk 100sms 29 TL. Telekoma geçecektim son anda turkcelle geçtim. Memnunum.

• Faturasızda artık kolay paket diye bir olay var, onlarda bence hiç uygun değil. Ha deneme için 1-2 ay kullanılabilir ama uzun vadede bu paketler çok pahalı.

Bölgende hızları iyiyse faturalı dene deme sebebim tamamen bu.

Benim ile özel kampanya varmış. Bugün TT hatlarımı iptal edip aldım bi faturalı hat (çocuk kullanacak) 9GB + 750DK + 250SMS + 5 liraya aşım paketi 34 TL.

Yinede sen bilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Faturasızda artık kolay paket diye bir olay var, onlarda bence hiç uygun değil. Ha deneme için 1-2 ay kullanılabilir ama uzun vadede bu paketler çok pahalı.

Bölgende hızları iyiyse faturalı dene deme sebebim tamamen bu.

Benim ile özel kampanya varmış. Bugün TT hatlarımı iptal edip aldım bi faturalı hat (çocuk kullanacak) 9GB + 750DK + 250SMS + 5 liraya aşım paketi 34 TL.

Yinede sen bilirsin.
    Annemin hattı vodafone arkadaşını davet et olayıyla 15 gb hediye veriyor her iki tarafada. Onlinedan 25 lira ilk ay 10 gb hediye 7 gb 750 dk 250 smslik pakete başvuracağım hocam dediğiniz gibi faturasız pek mantıklı değil. Faturalıdan devam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: trtunski

Vodafone müşteri hizmetleri çok ilgisiz. Bir sorun yaşadığında ilgilenmezler. Sırf bu yüzden başka hatta taşıdım bir kaç hattımı. Telekom daha iyidir Vodafone dan. Ben Turkcell rahata geçirdim bir iki hattı. Bir bakın derim. 6gb 500dk 100sms 29 TL. Telekoma geçecektim son anda turkcelle geçtim. Memnunum.
    Ben daha önce hepsini kullandım vodafone da pek sorun yaşamadım hocam dediğiniz paketten daha iyi ve daha uygun bir paket vodafoneda var yukarıdaki mesajımda bahsettim. Muhtemelen ona geçerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tabi ki seçim sizin. Siz memnun kalırsınız inşallah. Ben pek memnun kalmadım Vodafonedan. Bilgi vermeden tarife değiştirdiler ve muhatap bulamadım. Hatalarını kabul etmelerine rağmen dönüş yapmadılar ve ilgilenmediler. Mecburen numara taşıdım. Güvenimi sarstı daha da kullanmam Vodafone. Benim kişisel yaşadığım sorun genelleme yapmıyorum. Vdfn kullanıp memnun olan çok kişi var.

• trtunski T kullanıcısına yanıt
    Bende Vodafone'da sorunlar yaşadım ama tümünü göz önüne alırsak Vodafone hakkaten tam orta karar. Ne Turkcell gibi fiyat istiyor, ne TT gibi süründürüyor

2 aydır aralıksız kullanıyorum, zaman zaman Turkcell'i aratsa da bu paraya bu kadar diyip teselli oluyorum

Tek sorun şu lanet ekstra şarj yeme olayı..

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Hiç biri Turkcell gibi değil ya. Müşteri hizmetleri fakan çok ilgili. Bir sorun olduğunda twitterda yazıyorum anında cevap yaziyolar. Sebeke sorunu yaşadım. 15 gün içinde sorunu çozduler. Vodafoneda muhatap bulamadım. Hatanın kendilerinden kaynaklandığını soyleyip özür dilediler. Sorunu cozmediler. Telekomun müşteri hizmetleri bile daha iyi Vodafonedan. Sonuç itibariyle yıllardır kullandığım ne olduğunu bildiğim turkcelle taşıdım hatları. Tertemiz kullanıyoruz ailecek. 5 10 TL fazla olsun ama düzgün hizmet alayım derdindeyim. Vodafonea kötü demiyorum ama bu müşteri hizmetleri ile işleri zor. Ayrıca turkcellde daha ucuz tarife kullanıyorum Vodafonea göre.

• quote:

Hiç biri Turkcell gibi değil ya. Müşteri hizmetleri fakan çok ilgili. Bir sorun olduğunda twitterda yazıyorum anında cevap yaziyolar. Sebeke sorunu yaşadım. 15 gün içinde sorunu çozduler. Vodafoneda muhatap bulamadım. Hatanın kendilerinden kaynaklandığını soyleyip özür dilediler. Sorunu cozmediler. Telekomun müşteri hizmetleri bile daha iyi Vodafonedan. Sonuç itibariyle yıllardır kullandığım ne olduğunu bildiğim turkcelle taşıdım hatları. Tertemiz kullanıyoruz ailecek. 5 10 TL fazla olsun ama düzgün hizmet alayım derdindeyim. Vodafonea kötü demiyorum ama bu müşteri hizmetleri ile işleri zor. Ayrıca turkcellde daha ucuz tarife kullanıyorum Vodafonea göre.
    Turkcell de salla kazandan çok internet geliyor mu hocam
  • Hat yeni olunca a geliyor ama sonlara doğru gelmiyor çok fazla. İki defa yaptım 12 saat 2gb haftalık 2 GB geldi. Zaten anne baba ablalar kullanıyor. Çok ihtiyaç olmuyor. Kendi hattımı uzun yillardir kullanıyorum turkcellde İnternet çok gelmiyor. İnternet bipten çok geliyor. Oradan ayda 25 30 gb İnternet aldığım oluyordu bazı aylar.

• quote:

Hat yeni olunca a geliyor ama sonlara doğru gelmiyor çok fazla. İki defa yaptım 12 saat 2gb haftalık 2 GB geldi. Zaten anne baba ablalar kullanıyor. Çok ihtiyaç olmuyor. Kendi hattımı uzun yillardir kullanıyorum turkcellde İnternet çok gelmiyor. İnternet bipten çok geliyor. Oradan ayda 25 30 gb İnternet aldığım oluyordu bazı aylar.
    Anladım hocam bilgi için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.