Şimdi Ara

TT Evimde Mobil Wifi Tarifesi / 10GB 19TL-20GB 29TL (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.729
Cevap
105
Favori
256.405
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önemli değil yeni hat almamış olsaydım daha uygun olacaktı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bagirtan kullanıcısına yanıt
    Geçen ay bayideki kişinin başka bir olay için tavrından Telekom ile ilişiğim kalmasın diye kapatın dedim. Yeni hat olduğundan 3 aylik indirimler ve yeni hat kalan ücreti toplam cayma bedeli 80tl ödeyecektim. İkna departmanı aradı 12 ay geçerli 40% indirim teklif etti. 12 ay 17tl ödersiniz sonra zaten hat ücreti biteceğinden 19tl olacak dedi. Ben de ihtiyacım kalmasa da 1 öğle yemeği parası diye düşünüp kalsın dedim. Şimdiye kadar hiç ek paket almadım.

TT Evimde Mobil Wifi Tarifesi / 10GB 19TL-20GB 29TL

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben 38 ödüyorum normal şartlarda şimdi ne yapmam gerek bu indirimden faydalanmak için bir bilginiz var mı bu arada ek paket felan alabilicem demi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Direk müşteri hizmetlerino arayıp kapayin desem teklif ederler mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ek paket alabiliyorsun sıkıntı yok arayan kişi, şimdi kalkmış sanırım ama o zaman için "uygulamadan hediye sil süpür de alırsınız" demişti.

Nasıl bir yol izlemeli bilmiyorum ama ben bayide kızınca iptal işlemi imzası atıp çıkmıştım. Gerçekten iptal edip 80tl ödeyecektim, blöf olursa geri teper mi onu bilemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adimavi -- 30 Mart 2019; 10:48:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar belki çokkez sorulmuştur ama baya sayfadır bakıyorum pek açıklama yok gibi, şimdi hiç hattı olmayan ben bu paketi nasıl alabilirim, hangi modemi almalıyım ve ek gb kaç paraya gelicek yani aylık 20gb bana rahat yeter ne kadar para çıkar cebimden acaba.teşekürler

• ErsinBoz kullanıcısına yanıt
    Yeni hat alıp vergileri ödeyeceksiniz. 20 gb paket 29 lira. Vergilerle 35 e gelir. Hepsi bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Traful

Yeni hat alıp vergileri ödeyeceksiniz. 20 gb paket 29 lira. Vergilerle 35 e gelir. Hepsi bu.
    Modem olarak genelin kullanıp memnun oldupu bi marka var mı acaba

• Taahhüt nasıl veriliyor bayiden yapamadılar müşteri temsilcisini ararsınız hat açılınca dediler de

• murat5552 M kullanıcısına yanıt
    Zaten taahhütlü paket, özel bir işlem yapmaya gerek yok diye biliyorum.

• arkadaşlar cep telefonunu modem olarak kullanma şansımız var sanırım,yani modem almaya gerek yok.

Sorum şu;modem ve telefon arasında ping farkı nasıl oluyor deneyen arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilir mi ?

Ona göre modem almadan telefonla kullanmayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blur

Zaten taahhütlü paket, özel bir işlem yapmaya gerek yok diye biliyorum.
    Ama taahhütsüz fiyatta 29 tl yazıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Traful

vergilerle 39 lira geliyordu hocam bana.
    müşteri hizmetlerini arayıo teyit ettim her ay 10 lira kesiyorlar hattan.
    iptal başvurusu yaptım bakalım ne olacak.
  • murat5552 M kullanıcısına yanıt
    O taahhüt bittikten sonra olmalı

• Gün bazlı yansıma olayı hakkında bir güncelleme yapmak istiyorum. Konuyu takipteyim yazılanlardan haberdarım. Her zaman gün bazlı yansıma söz konusu değil. Bu ay kullanımlarımı diğer aylarda da yaptığım gibi hesapladım. Gün bazlı hesaplama yapılmamış. Nedenini bulmaya çalışıyorum kesinleşince konuyu güncellerim. Eski aylarda gün bazlı işliyordu fatura, bu ay tam fiyat üzerinden hesaplandı. Aklımda birkaç senaryo var. Bu ay farklı olan tek şey paketler bittiğinde aldım ek paketleri. Önce gün bazlı yansıdı, bittiğinde tamamı yansıdı. Kesin olmamakla birlikte ufak bir sonuca vardım. Paketin bittiği sisteme girilmemesi lazım bu şekilde gün bazlı yansıyor gibi. Çünkü alınan paketler birleşiyor yani tek bir sekmede gösteriliyor, oradaki gblar sıfırlanmadan ek paketin alınması gerekiyor sanırım.

• Pakete ait tüm haklar kullanıldıysa gününe bakılmaksızın paket ücretinin tamamı, değilse kullanım gününe oranı hesaplanarak ücretlendirilir. Aslında bu kural çok açık olmasına rağmen bu konuda neden bu kadar çıkmaza sokuluyor anlamadım
    Aynı tarifeyi kullanan A ve B şahıslarına ait ücretlendirme farklı olamaz. Sadece gözden kaçırdığımız noktalar olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blur

Pakete ait tüm haklar kullanıldıysa gününe bakılmaksızın paket ücretinin tamamı, değilse kullanım gününe oranı hesaplanarak ücretlendirilir. Aslında bu kural çok açık olmasına rağmen bu konuda neden bu kadar çıkmaza sokuluyor anlamadım
    Aynı tarifeyi kullanan A ve B şahıslarına ait ücretlendirme farklı olamaz. Sadece gözden kaçırdığımız noktalar olabilir.
    O durum paketin iptali halinde geçerli. İptal edilmediği sürece farklı bir senaryo işliyor. Üst üste onlarca paket aldığım aylarda güne oranlı yansıdı. Yani pajet bitse dahi gün hesabından alındı. Ama bu ay az sayıda ek paket aldım ve yukarda dediğim gibi tam fiyat yansıdı. Ufak detay da yukarda dediğim şekilde aklımdan geçiyor.
    Karışık paket çünkü bu gün oranlı yansımasının resmiyeti yok. Müşteri hizmetlerine sorsan bi ders sormasan bi dert.

• quote:

Orijinalden alıntı: gozleri

Arkadaşlar daha önceki mesajlarımda bu ay faturalandırma yapılınca verileri paylaşacağımı söylemiştim.

... aldığım ek paket fiyatları bu güne kadar sonraki aya yansımadı ve hep mevcut ayda faturalandırıldı.
    ... Faturalandırma 15 tl değilde gün bazlı yansıtıldı.

ek 10 GB paketi nasıl satın alıyoruz ve ne kadar ücreti var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epivep -- 2 Nisan 2019; 8:22:55 >

• Gün bazlı yansıyor. 15 tl aylık ücreti şuan.
    Mobil cihaz üzerinden 5555 numarasına MOBIL EK yazarak gönderilebilir. Her göndermeye ek paket alınıyor sınırı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: gozleri

Gün bazlı yansıyor. 15 tl aylık ücreti şuan.
    Mobil cihaz üzerinden 5555 numarasına MOBIL EK yazarak gönderilebilir. Her göndermeye ek paket alınıyor sınırı yok.
    Hangi mobil cihazı tavsiye edersiniz? 2. el düşünüyorum. Sıfırlar çok pahalı.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.