Şimdi Ara

TT Evimde Mobil Wifi Tarifesi / 10GB 19TL-20GB 29TL (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.729
Cevap
105
Favori
256.405
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun için profesyonel gerekir ama normal kullanım için
    Vodafone r216 aldım. Bir sıkıntı yok şimdilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gozleri -- 11 Nisan 2019; 16:9:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bende bu tarifeden aldım , gerçekten ihtiyaç iyi belirlenmiş ve benim gibi sadece şirket hattı kullanıp internet için saçma sapan dakikalı paketlere para vermekten kurtulmuş olduk.

Bende abonelik yaptırınca tahhaüt için MH den arayacaklar dedi elaman, ardakılarında da bakmadım telefona .Müşteri hizmetlerini aramak gerekli midir.

• merhaba ben de vodafone r216 modem aldım. ama panele giremiyorum. 192.168.0.1 e girince "Web sayfası bulunamıyor" hatası alıyorum. neden kaynaklanabilir?
  • SzolnoK kullanıcısına yanıt
    192.168.1.1 deneyin

• nugerya N kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Tarayıcıda Proxy açıkmış ondan kaynaklanmış.

Hat sanırım daha açılmamış. Hat açılınca kendi cep telefonumuza mesaj geliyor mu? Bir de bu daha hattının bir telefon numarası var mıdır? Online işlemlere nasıl giriş yapılıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    hattın numarası var evet, başta size söylemiş olmaları gerekiyor. Eğer numarayı kaybettiyseniz kendi numaranıza sms atıp öğrenebilirsiniz en kolay yoldan.
    Online işlemler içinde uygulamayı indirip şifre aldıktan sonra giriş yapabilirsiniz.
  • kcellat kullanıcısına yanıt
    Online olarak başvurdum hatta kargo ile geldi hat üzerinde de numarası yazmıyor o yüzden sormuştum. Sms ile öğrenirim o zaman. Sağolasın.

• Bu konuyu görmedim, superbox aldım 16 gün oldu, Port yok şeyi 50gb 119 tl vergisi algısı 130u bulur sanırım..
    İptal edip buradaki 20gb mi alsam ayda 2-3 ek paket alırım en fazla çoğu zaman almam bile..

2 tane atıl hattım var türk telekom da onları vodafone a taşıyıp geri Türk telekom a tasimama icon geçmesi gereken süre nedir?

• vindobona V kullanıcısına yanıt
    superbox bir çok yönden çok daha iyi aslında, (fiyata dahil kendi modemi var, hız ve çekim kalitesi çok daha iyi, sınırsız) ama ihtiyaç fazlası benim için diyorsanız o ayrı.
    benim hat bimcell di, (malum türk telekom alt yapısı) 26 tl karşılığında bu tarifeye taşırız dediler. sonra modemsiz olmuyor dediler tt alt yapısından geldiğiniz için, yani zorla modem satmaya çalıştılar bi de. Ama başka operatöre taşıyıp 1 gün sonra da gelseniz olur dediler. Yine bi pislik yapmaları olası diye ( üç ay beklememişsiniz gibi) yeni hat aldım kurtuldum şahsen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kcellat -- 14 Nisan 2019; 23:52:4 >
  • kcellat kullanıcısına yanıt
    Turkcell hızından memnunum, benim ve eşimin hattı da turkcell uzun yıllardır. Adsl olmadığı (sorunlu) için suberbox aldım, Port olmadığı için 119 tl 50 gb, yetmezse (şimdilik yetiyor ama yetmediği zamanlarda olacak film vs izlemeye başlarsak) 25 tl verip 5mb sınırsız alıyoruz yani 120 veya 145 tl ödeyeceğim (vergiler ne gelir bilmiyorum daha fatura gelmedi).

Öte yandan Türk telekom burada nasıl çekiyor bilmiyorum atıl hatlara boşuna kontör yüklemedik denemek için ama muhtemelen turkcell sen düşük.

Türkcell superboxdan sanırım 500 TL civarı bedel çıkarıyor, bu durumda kararsız kalırım çünkü modemi tüm evde güzel çekiyor, tt modemi çok küçük aynı verimi vermez sanırım..

Kararsız kaldım, yarın daha detaylı araştırıp düşüneceğim sanırım

• Kalan kullanımı nasıl öğreniyoruz. İlla modem arayüzüne girip 5555 e mesaj mı atmak lazım. Uygulama vs var mı acaba

• ccsn C kullanıcısına yanıt
    Online işlemler uygulamasi var TT nin

• Modem arayüzü ek paket mesajını 2 kez göndermiş üst üste. 2 paket tanımlamışlar. Anlatıyorum aynı dk iki paket neden alayım 5 gün kalmış silin diyorum ismi Şeker Naz olan müşteri temsilcisi bir türlü derdimi anlamıyor. Diyorum ki modem göndermiş 2 kere yardımcı olun, iki mesaj atılmış 2 kere ödeyeceksin yapacak bir şey yok diyip duruyor. Dikkat edin bu işe.
    *101# yaparakta numaranı öğrenebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani aldığımız 10 gb ek bitmeden mi ek paket almamız lazım gün bazlı olması için.

• efsane_dadas E kullanıcısına yanıt
    Evet, deneyimlerim o yönde. Konu fazla karışık o yüzden yorum yapmak istemiyorum. Normal hali de oldukça avantajlı zaten.

• Yeni hat ücreti ne kadar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukayl06

Yeni hat ücreti ne kadar ?
    120 tl. (12 ×10 tl. )

örnek: 20 gb modemsiz abonelik için ilk yıl 29+10, ikinci yıl 29 tl. ödüyorsunuz.

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.