Şimdi Ara

TT Evimde Mobil Wifi Tarifesi / 10GB 19TL-20GB 29TL (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.729
Cevap
105
Favori
256.405
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10gb ek paketin nasıl gün bazlı hesaplandığını anlatayım:

* Öncelikle tarifenizdeki internetin %80'ini kullanmadan ek paket almanız gerekiyor. 10gb kullananların hattında en az 2gb, 20gb paket sahiplerinin en az 4gb interneti olmalı.

* Daha sonra paketi alıyorsunuz.

* Son olarak, en önemli nokta burası, hattınızdaki interneti, en fazla ek paket aldığınızda hattınızda kalan internete kadar kullanıyorsunuz. Örneğin, ek paket almadan önce hattınızda 2.3Gb internet vardı. Ek paketi aldınız. 12.3gb internetiniz oldu. Bu internetin en fazla 10gb'lık kısmını kullanmanız gerekiyor. Eğer, fatura kesiminde, hattınızda 2.3gb'tan daha az internet varsa günlük hesaplanmıyor. 15TL ödemeniz gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çakaçuka

10gb ek paketin nasıl gün bazlı hesaplandığını anlatayım:

* Öncelikle tarifenizdeki internetin %80'ini kullanmadan ek paket almanız gerekiyor. 10gb kullananların hattında en az 2gb, 20gb paket sahiplerinin en az 4gb interneti olmalı.

* Daha sonra paketi alıyorsunuz.

* Son olarak, en önemli nokta burası, hattınızdaki interneti, en fazla ek paket aldığınızda hattınızda kalan internete kadar kullanıyorsunuz. Örneğin, ek paket almadan önce hattınızda 2.3Gb internet vardı. Ek paketi aldınız. 12.3gb internetiniz oldu. Bu internetin en fazla 10gb'lık kısmını kullanmanız gerekiyor. Eğer, fatura kesiminde, hattınızda 2.3gb'tan daha az internet varsa günlük hesaplanmıyor. 15TL ödemeniz gerekiyor.
    Arkadaşım yazdığın şeylerin tam tersini yaptım hep. 500 mb filan kaldığında aldım bir kaç defa. Aldığım paketleri ve mevcudu hep bitirdim. 15 tl ye tamamlanmadı hiç. Gün bazlı neyse o yansıdı. Bir yanlışın var anlayacağın.

• 1 ay alıp kullandım fakat daha sonra hattı iptal ettim ama 12 aya bölünen 65 liralık ücretin tamamı faturama yansıtılmış. Yani hattı 1 ay kullandım fakat 12 ayın ücreti alınmış buna itiraz etmem mümkün mü

• sikayet.btk.gov.tr
    BTK Online Şikayet Bildirim Sistemi
    https://sikayet.btk.gov.tr/index.php

Yaz buraya güzelce.. Zaten seni ararlar.. İade varsa yaparlar..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni hat açtırarak aldıysanız hat açılış vergileri 12 aya bölünerek faturaya yansıtılıyor eğer 1 ay kullanıp kapattırdıysanız bu vergiler son faturanıza toptan yansıtılıyor o yüzden bu vergileri almanız mümkün değil

• murat5552 M kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi yeni hat açtırmıştım. Son 1 aydır TT ile yaşadığım problemlerden ötürü hem ev internetini hende kendi operatörümü başka yere taşıdım bu hattı da iptal edip tamamen bağları koparayım dedim ama son adımda yanlış yaptım herhalde kaçtı 65 lira bize :))

• Bu parayı her türlü alacaklardı ister taksitli ister peşin numaranızı da iptal etmek yerine taşısaydınız keşke

• merhaba arkadaşlar, yeni hat tahsisi ile 2. hat olarak almayı düşünüyorum bu paketten. internette faturalar hep daha fazla geliyor gibisinden bir laf dolanıyor, doğruluğu nedir? 19tl(10gb)+yeni hat ücreti+telsiz k.+damga haricinde fahiş fatura ile karşılaşan vesaire oldu mu? kullanan arkadaşlar faturaları hakkında bilgilendirebilir mi sürpriz fatura ihtimali nedir Türk telekoma güvenemiyorum, şimdiden teşekkürler.
  • buura7 kullanıcısına yanıt
    20 gb'lik paketi kullanıyorum normalde 29 tl yeni hat tesisi ücreti ile şuana kadar hep 39 tl geldi sizde'de 19+10 toplamda 29 tl gelmesi lazım İnternet bitince paket durdurduğu için aşım sorunu yok yıllardır faturalı TT hat kullanıyorum fatura konusunda hiç sıkıntı yaşamadım.

• Fatura 2 aydır 29,50- 30,00 tl geliyor. 19 tl diye aldık ama
    TT Evimde Mobil Wifi Tarifesi / 10GB 19TL-20GB 29TL

• aesoydan kullanıcısına yanıt
    Paket bitince duruyor mu yoksa ekstradan faturaya yansıyor mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben hiç bitirmedim bilgim yok ama abone olurken durduğunu söylemişlerdi.

hattınız aldığınızdan ne kadar süre sonra aktif oldu? diğer arkadaşlar da hatırlıyorsa bilgilendirebilir bu konuda.

• quote:

Orijinalden alıntı: buura7

hattınız aldığınızdan ne kadar süre sonra aktif oldu? diğer arkadaşlar da hatırlıyorsa bilgilendirebilir bu konuda.
    Hemen aktif oluyor. 3-5 dk içinde

Yeni hat vergisinden dolayı, 1 yıl boyunca faturanız böyle gelecek.

• tekrar selamlar arkadaşlar, ben de dahil oldum bugün itibarı ile tarifeye. tivibu izleyince ek 29tl yansıyor yazmışlar şikayet sitelerine, bunun gibi dikkat etmem gereken bir durum var mı? android cihazdan tethering'de sorun oluyor mu şimdiden teşekkürler.

• buura7 kullanıcısına yanıt
    İnternet paylaşmada sıkıntı yok lakin tivibu konusu doğru.

• Hattı iptal ettirmek istediğinizde 12 ay boyunca aylık 12 TL + vergiler 23 TL ödeyin diye teklif ediliyor 20gb için. Kullanan arkadaşlar bunu kaçırmasın. Bayiye gidip iptal ettirin sonra onay için tekrar telefon ediliyor. Arayan bayan ısrarla iptal ettirmeyin diyor.
  • Yardımcı olabilir misiniz?

Bugün 20gb modemsiz data hattı aldım, oradaki çalışan önce SOZ yazıp 5555 e sonra da gelen mesaja ONAY yazıp 5555 e gönderin dedi. Ama gelen mesaj bu oldu. Buna ONAY diye yanıt mı verecem yoksa bi problem mi var anlamadım.

TT Evimde Mobil Wifi Tarifesi / 10GB 19TL-20GB 29TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acelilctl -- 3 Mayıs 2019; 18:7:3 >
  • madmax50 kullanıcısına yanıt
    Bende bunu yaptırmak istiyorum işlemeleri sırasıyla yazar mısın

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.