Şimdi Ara

TT Evimde Mobil Wifi Tarifesi / 10GB 19TL-20GB 29TL (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.729
Cevap
105
Favori
256.515
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bilgi için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, ben de bu cihazı almayı düşünüyorum sıkıntı çıkmadı değil mi kullanımda?

• murat5552 M kullanıcısına yanıt
    20gb aldıktan sonra 3 kere 10 gb ek alınca aynı fiyata geliyor sanki baştan yuksek almaya gerek yok

• 45 lira ek paketler oluyor 29 da 20 gb 74 oluyor 10 lira fark ediyor toplamda

• Mevcut kullanıcıya şu paketleri vermemeleri çok saçma. Farklı pakette Taahhüt'üm bitti, iptal başvurusu yaptım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gencler turkcelinn vinn modemi sıfır almıştım. Sadece 3 ay kullandım fatura kutu mevcut. Evin internet sorunu çözüldü satıyorum. Konum İzmir

• Merhabalar evimde hiçbir altyapı yok. Bu tarifeden almak istiyorum. Modem yerine atıl dokunmatiği arada gidip gelrn bi iphone 5 var onu kullanmak istiyorum ama nasıl olur. Hızı nasıl olur kopma takılma vs çok olur mu

• Hâlâ bağlanabiliyor musunuz..?

• Nörofizyolog kullanıcısına yanıt
    Geçen ay öyle oldu, bu ayın sa pakedi bitmek üzere. Öyle olursa yazarım. Bağlantım kesilmesi gereken süreden baya geç kesildi. O arada 2gb den fazla indirme yaptım herhalde :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkcell 130 a komple sınırsız veriyor türktelekom sınırsız versiyonu varmı acaba
  • Nörofizyolog kullanıcısına yanıt
    Az önce bitti netim, mesaj gelir gelmez bağlantım koptu.

• Evimde Wifi aboneliğini altyapı olmadığı için 3 ay kullandım. Altyapı geldi, kullandığım Sim girişli router'ı satıyorum, ilgilenen olursa:
    https://forum.donanimhaber.com/tp-link-archer-mr200-sim-kart-4g-lte-router--139609068#139609068
  • şimdi burada ek paketin fiyatının tam yansımaması için paketi tam bitirmemek gerek sanırım.
    ama ek paketi bitirmeden bir ek paket daha alınca yeni alınan ek paketten mi düşmeye başlıyor yoksa önceki bitmemiş olan ek paketten mi düşmeye devam ediyor?

örneğin ek paket aldım 100 mb kaldı, tam bitirmeden bir 10 GB daha satın aldım. şimdi 100mb dan mı düşecek 10 gbdan mı? deneyimleyenler cevap verirse sevinirim

• Oyunlarda ping değerleri nasıl? Sadece oyun için kullanacağım. Bu yüzden superbox almak mantıklı gelmiyor pek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Painkiller. -- 29 Ağustos 2019; 1:43:32 >
  • bırak ping değerini, internet zaman zaman inanılmaz derecede ağırlaşıyor bende. Sayfalar açılmaz oluyor, whatsapp mesajları bile takılıyor. Hadi yoğunluktan vs diyelim ona, en başından beri saçma sapan bir sorun yaşıyorum. Durduk yere sistem sosyal medya sitelerini engelliyor. Facebook, twitter ve instagrama girilmiyor hiç bir şekilde. Bazen birini engelliyor bazen hepsini birden. Her seferinde müşteri hizmetlerini arayıp, (ki temsilciye bağlanabilmek için de 40 takla atmak gerekiyor) olayı her defasında baştan anlatıp, bin bir nazlanan operatöre işlem yaptırabilirseniz (altı üstü reset atıyor bilgisayar başından) tekrardan siteler açılmaya başlıyor. Ama, bu sorun neden kaynaklanıyor çözemiyorlarmış! Diğer operatörler ekstradan sosyal medya için GB dağıtırken bunlarda aman sosyal medya kullanmasınlar diye 40 takla atıyorlar böyle.
  • Yeni hat açılımına kaç tl ekliyor faturaya?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wesley Sniper kullanıcısına yanıt
    10 TL

• Arkadaşlar bimcell'den geçiş yapılıyor mu şimdi son durum nedir? Bazısı olur demiş, bazısı olmaz demiş. 5 aylık bimcell hattım var.

• Ben bu ürünü 7 aydır izmir seferihisarda bir dağ köyünde kullanıyorum. Tüm operatörlerde 3G çekiyor TT net ile diğer operatörler arasında hiçbir hız farkı görmedim. 1997 yılından beri internet kullanan birisi olduğumdan hız beklentim epey diplerdeydi ama hızı epey iyi durumda biraz önce speedtest yaptım 8-9 megabit download - 1.1megabit upload hızı aldım.

Fiyat ve limit açısından en dip fiyatlar bu pakette el mahkum öpe öpe aldım. Açıkçası ADSL olsaydı hayatta almazdım.

En başta kötü tarafı CS-go , pubG veya starcraft gibi oyunlarda ping tam anlamıyla rezalet. Başlarda iyi olsa da 10 dakika felan sonra oynanmaz hale geliyor.

Youtube üstünden kotam bitmesin diye zorunlu olarak 240p üstünden izliyorum eğer önemliyse kaliteyi yükseltiyorum. Bu nedenle sınırsız youtube, sınırsız whatsapp ya da sınırsız twitter-instagram vb. hiçbir paketi yok o açıdan da rezalet . Ayrıca cep telefonuma Turktelekom ios programını çektim rezalet bir program hiçbir ek paket bilgisini adam gibi göstermiyor sadece fatura ödemek için kullanıyorum. Turktelekom firmasına hiçbir şekilde güvenmediğimden sadece sanal kartla ödeme yaptığımı da belirteyim.

Fiyat konusunda kullanıcıların yazdıklarını okudum açıkçası 7 aydır kullanıyorum fiyatlamayı nasıl yapıyorlar hiç ama hiç anlayamadım. Şöyle açıklayayım nisan ayında yeter be kaç gelirse gelsin bu ay sınırsız kullanıcam dedim. Fatura kesim tarihine yakın bir tarihte açtım youtube en üst kalitede videoları - televizyona bağladım oradan netflix dizileri açtım ve toplam en en az 7-8 kere ek paket aldım. 90 TL geldi. Halbuki benim hesabıma göre en az 150-180 TL gelmesi lazımdı. Turktelekom'u tanıdığımdan bunun acısını çıkarırlar bunlar diye tırstım ertesi ay hiç ek paket almadım fatura vergiler dahil 70 TL geldi. Sonra gene bi gaza geldim ay sonunda temmuz ayında yine 4-5 kere ek paket aldım gene 90 TL .

Bu ay şöyle bir sms yollamışlar fatura üst limitiniz 100 TL'ye ulaştınız ama hiç interneti kesmediler de nasıl bir faturalama yapıyorlar benim kafam basmadı ama 100 TL'yi hiç geçmedi .

Kısaca FPS ya da Realtime strategy tipi oyun oynamayı unutun diyebilirim. Anca hayday - okey vs tipi oyunlar oynanıyor.

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.