Şimdi Ara

TT Fahiş Fiyatlardan da Geri Adım Atmalı! - #fahişfiyatistemiyoruz | İnternette Kalite Hareketi (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
15
Favori
96.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
719 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Taahhüt süreniz gerçekten çok uzun, 27 ay çok fazla değil mi? 24 ay bile değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgisayarMeraklısı -- 16 Kasım 2018; 12:4:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taahhüt ve kotaya hayır diyoruz, destek verelim arkadaşlar, iss lere kolay lokma olmadığımızı gösterelim.

• D-smartta durum nedir tt nin uyguladığını aynen uygulayacakmı varmı bilgisi olan ?
  • Merhaba, bende ttnet müşterisiyim fakat bana böyle bir mesaj gelmedi. Size destek olmak için yapabileceğim birşey var mı? Bana böyle bir mesaj gelmemesine rağmen başvurabilir miyim?
  • nodesperat3 kullanıcısına yanıt
    mesaj gelmiyor zaten faturanın alt tarafında yer alıyor bu bilgi
  • BTK: tmm

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BD386127B

Hocam nasıl cevap

Sayın XXXXX

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu üzerinden Şirketimize iletmiş olduğunuz şikayetiniz hakkında gerekli inceleme ve çalışmalar titizlikle yapılarak tamamlanmıştır.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun düzenlemesi kapsamında 31.12.2018 tarihi itibarıyla AKN uygulamasına son verilecek ve adil kullanım noktası içeren limitsiz paketler sabit genişbant portföyümüzde yer almayacaktır.

Bu tarihten önce abone olmuş ve AKN’li paket kullanan müşterilerimize; yeni tarifeleri kapsamında kullanım hakları dolduğunda daha iyi bir internet deneyimi sağlamak için daha yüksek hızlar ile limitsiz ek kota paketleri ücretsiz olarak tanımlanacaktır.

Bu doğrultuda NETLİMİTSİZ 50GB internet paketiniz mevcut tarifenizden daha avantajlı olacak şekilde NETLİMİTSİZ 50GB paketine dönüştürülecek ve ücretsiz 5 Mbps hızında ek kota paketi otomatik olarak, HİPERNET LİMİTSİZ(24 Mbps'ye kadar)35 GB AKN internet paketiniz mevcut tarifenizden daha avantajlı olacak şekilde HİPERNET (24 Mbps'ye kadar)35 GB AKN paketine dönüştürülecek ve ücretsiz 10 Mbps hızında ek kota paketi otomatik olarak hattınıza tanımlanacaktır. Ek paketinizden yeni bir kampanya katılımı yapana kadar ücretsiz olarak faydalanmaya devam edebileceksiniz.

Full limitsiz paket ve kampanyalarımızla ile ilgili çağrı merkezi ve websitemizden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Bilgilerinize arz ederiz.

Saygılarımızla.

15/11/2018 11:13:07
    Milletin kanını emmek için ORTAK ÇALIŞMA YAPIYORLAR.
    Ticari ahlakı yok telekomun.
    BTK ise bu kan emicilere kanuni olarak sadece yollunu açıyorlar.

TEK ORTAK NOKTALARA İSE KAN EMİCİ OLMALARI.

• İnsanların aklı ile alenen alay ediyorlar artık.. en üzücü durumlardan biri de bu maalesef.
  • Up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BTK zaten bu olaya çanak tutuyor kimi kime şikayet ediyoruz

Edit: Bu arada şikayet yazılarımı çoktan gönderdim ama malesef sonuç alacağımızı sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shark1907 -- 16 Kasım 2018; 13:17:38 >
  • şikayetler yapılıuyor ama emin olun hiçbirşey işlemiyor otomatik mesajla döndürüyorlar. kaç defa btk ve cimere alt yapı gelsin diye şikayet ettim hep oto msj geldi artık ben yıldım 1,5 sene sonra mecbur kentsel gelişimden dolayı daha yeni alt yapı geldi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratveb

Arkadaşlar DSmart Fiber 100MBPS / 50GB AKN kullanıyorum. Dsmartı aradım ama henüz bir bilgimiz yok dediler. Ne durumdayız şuan ?
    Bende dsmart kullanıyorum fatura herhangi bir bilgi yok Mh nin zaten bilgisi yok. BTK ya şikayet edemiyorum şuanlik faturami yeni geldi yazmamislar herhalde tt ye gelen tepkilerden bekliyor diğer iss ler

• Reaktans kullanıcısına yanıt
    bu sektörde çalışıyorum ve bu konularda ankötürlük yapan firmadayım ayrıca "şikayet" yasal olarak yok denecek kadar az...
    şikayetinizin hukuksal düzeyde ele alınması için özel dilekçe yazıp ürünün yasal sahibi olarak btk ya ve cimere şikayet etmeniz gerekiyor, o bile yetmiyor tüketici mahkemesini aşındırmanız gerekiyor dava açarak btk o davayı takip ediyor çünkü sonucu, oyle nette 15-21 yaş abseli akneli genç kuru klavye şikayetiyle kimsenin tınladığı salladığı yok....
    35-50 gb kotaları savunmuyorum en az 100-200gb arası gitmeli en düşüğü en ucuzu...
    şikayet eden çok büyük bir çoğunluğu ürünün yasal hukuksal sahibi bile olmadığıı için...
    alan memnun satan memnun devlet ve türk telekom açısından burası türkiye
    16 yıldır bu sektördeyim bir bildiğim varda yazıyom boşa troll olarak yazmam yani...

şikayet sonucunuzuda yazıyım sadece nette yapılan kuru şikayetler btk türk telekoma iletir iş olsun diye türk telekomda şu şu nedenlerden yapıyorum diyip müşteriyi bilgilendirir bitti gitti...püff oldu...

türkçesi ıslak imazlı hukuksal ortama yargıya dökmediğniz sürece boş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 16 Kasım 2018; 14:3:36 >

• aynı durum benim faturada tarafıma iletilmiş şikayeti tekrarladım.
    Emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkürler.
  • şikayeti yazınca BTK TTnet e yönlendiriyor ttnet de hazır cevabı geri size yönlendiriyor..

sadece üstte Sayın kısmı değişiyor.

Sayın Ali GEZER,

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu üzerinden Şirketimize iletmiş olduğunuz şikayetiniz hakkında gerekli inceleme ve çalışmalar titizlikle yapılarak tamamlanmıştır.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun düzenlemesi kapsamında 31.12.2018 tarihi itibarıyla AKN uygulamasına son verilecek ve adil kullanım noktası içeren limitsiz paketler sabit genişbant portföyümüzde yer almayacaktır.

Bu tarihten önce abone olmuş ve AKN’li paket kullanan müşterilerimize; yeni tarifeleri kapsamında kullanım hakları dolduğunda daha iyi bir internet deneyimi sağlamak için daha yüksek hızlar ile limitsiz ek kota paketleri ücretsiz olarak tanımlanacaktır.

Bu doğrultuda YALIN HİPERNET LİMİTSİZ (50 Mbps'ye Kadar) 300GB internet paketiniz mevcut tarifenizden daha avantajlı olacak şekilde YALIN HİPERNET (50 Mbps'ye Kadar) 300GB paketine dönüştürülecek ve ücretsiz 35Mbps hızında ek kota paketi otomatik olarak hattınıza tanımlanacaktır. Ek paketinizden yeni bir kampanya katılımı yapana kadar ücretsiz olarak faydalanmaya devam edebileceksiniz.

Full limitsiz paket ve kampanyalarımızla ile ilgili çağrı merkezi ve web sitemizden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Bilgilerinize arz ederiz.

Saygılarımızla.
    16/11/2018 11:19:06

• İnternet yenen yada tükenen birşey değil ki idareli kullanalım. Kotaya hayır diyoruz, ISS ler resmen aklımızla dalga geçiyor.
  • Herkes türknete geçsin telekom üye kaybetmeye başlayınca anlar diyecem ama ana telekomdakiler geçer nede telekom anlar. 1 yıldır turknet kullanıyordum geçen bir arkadaşa internet bağlatmak hasıl oldu telekomu turkcell'i vodafonu aradım 1 yılda neler olmuş öyle kazığın başı ile kıçı yer değiştirmişler resmen çok kötü tarifelere fahiş fiyatlar çekiyorlar birde 35 - 50 gb akk oha birde 120 tl de indirimle 75 yaptık diyor malum ya tahhüt bozulursa fiyat yükselsin hepsinin allah belasını versin tez zamanda batarlar inşallah ona da sonra orada 35 mbit turknet varmış 65 tl onu bağladık kafamız rahat şimdi.
  • İnternetin ucuzlaması ve gerçekten kaliteli hizmet almak için, öncelikle bilinçli ve hakkını arayan tüketiciler olmamız lazım, diğer bir etkende rekabet şartlarının oluşturulması. Belki rekabet şartlarını biz oluşturamayız ama bilinçli ve hakkını aryan tüketici olmamız bizim elimizde. O yüzden destek verelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanmestan

Herkes türknete geçsin telekom üye kaybetmeye başlayınca anlar diyecem ama ana telekomdakiler geçer nede telekom anlar. 1 yıldır turknet kullanıyordum geçen bir arkadaşa internet bağlatmak hasıl oldu telekomu turkcell'i vodafonu aradım 1 yılda neler olmuş öyle kazığın başı ile kıçı yer değiştirmişler resmen çok kötü tarifelere fahiş fiyatlar çekiyorlar birde 35 - 50 gb akk oha birde 120 tl de indirimle 75 yaptık diyor malum ya tahhüt bozulursa fiyat yükselsin hepsinin allah belasını versin tez zamanda batarlar inşallah ona da sonra orada 35 mbit turknet varmış 65 tl onu bağladık kafamız rahat şimdi.
    Herkes Türknet'e geçince Telekom temelde pek üye kaybediyor sayılmaz aslında. Zaten Türknet'ten altyapı için parasını alıyor. Telekom'un bu işten çok ciddi zarar edeceğini düşünmüyorum.

• ISS ler bir nevi kartel oluşturarak BTK'nın da bıraktığı açık kapıyı arkadan dolaşmak suretiyle kazançlarını katlama peşinde. Kesinlikle Akn li ve Kotalı internet bu saatten sonra kabul edilemez
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.