Şimdi Ara

TT Fahiş Fiyatlardan da Geri Adım Atmalı! - #fahişfiyatistemiyoruz | İnternette Kalite Hareketi (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
15
Favori
96.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
719 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Gece 2-8 uygulamasının devam edip etmediğini görmemiz için Türk Telekom kullanıcıları bugün saat 2'den itibaren indirme yapıp sonucunu burada paylaşabilir.
    Şimdi 2-3GB kullanım yaptım ve 2-8 arası halen kotadan yemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Gece 2-8 uygulamasının devam edip etmediğini görmemiz için Türk Telekom kullanıcıları bugün saat 2'den itibaren indirme yapıp sonucunu burada paylaşabilir.
    sabaha kadar 110 gb veri indirdim henüz kotadan yemedi
  • tiger cage kullanıcısına yanıt
    Ne yaptın öyle sen ;)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: habib_723

Ne yaptın öyle sen ;)
    normalde çok indirme yapmam deneme amaçlı mass effect andromeda ve deux ex mankind divided,ı indirdim bakalım ne oluyor diye ,110 sanıyordum 98 gb mış ikisi
    Modemi aç kapa hızın düşer muhtemelen
  • quote:

Orijinalden alıntı: miskindvd

Modemi aç kapa hızın düşer muhtemelen
    zaten hızım düştü yeni uygulama başlamamış eski akn hızını alıyorum şu an
    E uygulama başlamadıysa 2-8 arası kotadan yememesi ve hızınızın düşmemesi lazım. Yok başladıysa o zaman da 2-8 arası yese bile eski değil yeni hıza düşmesi lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Gece 2 - 8 arası kota miktarının üzerinde indirme yaptınız ve hızınız mı düştü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle faturaya yazarak kendi başlarına paketlerin sınırsız paket adını kotaya çevirmek vs... Bu ay gece 2-8 olayını normal şartlarda kaldıramaz. Mevzuat belli 31 Aralık 2018 tarihine kadar zaten uygulama devam edecek. Uygulamayı sonlandırırsa yine şikayet ederim. Alıştım...

Öyle karmakarışık işlere girdiler ki, müşterileri bezdirdiler, kendilerini her geçen gün daha rezil bir duruma sokuyorlar. Şikayet eden kullanıcı çokluğu, mevzuata aykırı, alengirli tarife düzenlemeleri ve fahiş fiyata kullanırsınız diyerek 1-2 ay önce zamladıkları tarifelerle yeni taahhüt alma çabaları vs vs. Bunların hepsi büyük belirsizlikler içeriyor. Müşteri lehine hiçbir uygulamadan söz edemiyoruz.

Ben mevzuatın dediği şekilde aknli paketin kaldırılması ve açıklamalardaki gibi hız düşümsüz internet isteğimi, servis sağlayıcının yapacağını açıkladığı uygulamanın; akn uygulamasının yalnızca ismini kaldırıp, farklı şartlarda ve aynen devam ettirdiğini örnekleyerek gerekli neresi varsa, şikayetimi iletmeye devm edeceğim.

Eski uygulama neydi? Yenisi ne olacak? vs bilmeyen internet kullanıcıların yüzdesi %90 civarıdır.Belki çok daha fazla. Olaydan haberdar olan bizim gibi %10 ise ne yapılacak, ne edilecek, deneme-yanılma ile durumu anlama ve şikayet etmekle meşgul. Şaka gibi...

• beyler turk telekomdayım ben 1 haftadır hızım düşmeden internet kullanıyorum 300 küsür gb downloada ulaşmışım ama hızı düşürmediler
  • Gecen faturada Aralik ayindan itibaren,akn sonrasi hiziniz onceden 8 mbps den 10 mbps ye cikacaktir yaziyordu.suan hala 8 gozukuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: srvngrc

E uygulama başlamadıysa 2-8 arası kotadan yememesi ve hızınızın düşmemesi lazım. Yok başladıysa o zaman da 2-8 arası yese bile eski değil yeni hıza düşmesi lazım.
    aynı tas aynı hamam hiçbir değişiklik olmamış internetim 100mbps alt limiti olan 24 mbps akn yi uyguluyorlar 2-8 arasıda kotadan yemiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gilth

Öyle faturaya yazarak kendi başlarına paketlerin sınırsız paket adını kotaya çevirmek vs... Bu ay gece 2-8 olayını normal şartlarda kaldıramaz. Mevzuat belli 31 Aralık 2018 tarihine kadar zaten uygulama devam edecek. Uygulamayı sonlandırırsa yine şikayet ederim. Alıştım...

Öyle karmakarışık işlere girdiler ki, müşterileri bezdirdiler, kendilerini her geçen gün daha rezil bir duruma sokuyorlar. Şikayet eden kullanıcı çokluğu, mevzuata aykırı, alengirli tarife düzenlemeleri ve fahiş fiyata kullanırsınız diyerek 1-2 ay önce zamladıkları tarifelerle yeni taahhüt alma çabaları vs vs. Bunların hepsi büyük belirsizlikler içeriyor. Müşteri lehine hiçbir uygulamadan söz edemiyoruz.

Ben mevzuatın dediği şekilde aknli paketin kaldırılması ve açıklamalardaki gibi hız düşümsüz internet isteğimi, servis sağlayıcının yapacağını açıkladığı uygulamanın; akn uygulamasının yalnızca ismini kaldırıp, farklı şartlarda ve aynen devam ettirdiğini örnekleyerek gerekli neresi varsa, şikayetimi iletmeye devm edeceğim.

Eski uygulama neydi? Yenisi ne olacak? vs bilmeyen internet kullanıcıların yüzdesi %90 civarıdır.Belki çok daha fazla. Olaydan haberdar olan bizim gibi %10 ise ne yapılacak, ne edilecek, deneme-yanılma ile durumu anlama ve şikayet etmekle meşgul. Şaka gibi...
    İnternet kullanıcılarının %99u için internet denen şey eve geldiğinde bağlandığın ve instagramda sayfayı yenileyince yüklenmesini sağlayan şey. İnsanlar internet hızı, ping ,upload hızı, kopma, modem ve altyapı gibi şeylerden anlamıyor.Bu kadar bilgisiz bir toplum olduğumuz sürece asla internetlerimiz hızlanmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miskindvd -- 1 Aralık 2018; 16:37:53 >

• İti kuyruğuna şikayet ediyon.
  • evet şuan değişen birşey yok 100mbpsden hız 24mbpsye düştü akn hızı
  • Ttnet faturada yazdığı değişikliği yapmamış. Umarım yapmaya çalıştıkları şeyin hukuksuz olduğunu anlayarak vazgeçmişlerdir. Hakkımızı alana kadar mücadeleye devam.

• shark1907 kullanıcısına yanıt
    Garip bir durum.Acaba bu yaptığımız yeterince kötü olmadı,daha kötü bir sisteme geçmeliyiz mi diyoarlar.Yoksa dial up bağlantıya geri mi döndürecekler bizi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: miskindvd

Garip bir durum.Acaba bu yaptığımız yeterince kötü olmadı,daha kötü bir sisteme geçmeliyiz mi diyoarlar.Yoksa dial up bağlantıya geri mi döndürecekler bizi :)
    146 ile 56k ile bağlandığımız zamanlar hey gidi hey.
  • inceoktay İ kullanıcısına yanıt
    02.00-08.00 arası akksiz hız ile mi indiriyor ? Ayrıca AKK geçmeyen birisinin kotasindan yiyor mu o saatlerde

• dokucan kullanıcısına yanıt
    02.12.2018 tarihinde yani dün gece yaptığım indirme akksiz hız ile gerçekleşti.Düzen şuan eskisi gibi.Kota sayılmıyor ve hız yükseliyor.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.