Şimdi Ara

TT Fiberi bırakıp Uydunete geçeyim mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şuan 20 mbit tarifeyi kullanıyorum. ADK kotasından önce 21 mbit civarı hız alıyordum, gerçekten süper bir hız, her şey saniyeler içerisinde gerçekleşiyor.

Ama AKN var. 50 yi geçtim şuan hızım 0.50-1.50 arası gidip geliyor. Rezalet ötesi bir durum, bu hıza dayanamıyorum.

Birde binamda Uydunet var. 3 mbit 49-5 mbit 69 TL. 5 mbitin fiyatı uygun değil gibi ? Sizce ? Birde 20 den sonra 5 e düşmek zor geliyor. Eskiden olsa ooo 5 iyi hız derdim, şimdi o bile kesmiyor.

Siz olsanız ne yapardınız ?

Taahhüt vs yok. Şeytan diyor git TELEFON+ADSL iptal et, Uydunet modemimde var zaten, sadece aktivasyonu ödeyip taahhütsüz 5 mbiti al. Sınırsız keyif yap. Ama emin değilim ?

• Bende beklemedeyim. 16 mbitten bi anda 5e düşmek zor gelcek.. O yüzden ttnetten veya altyapısını kullananlardan bir hareket bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devil1106

Binamda hem Uydunet hem TT Fiber var.

Şuan 20 mbit tarifeyi kullanıyorum. ADK kotasından önce 21 mbit civarı hız alıyordum, gerçekten süper bir hız, her şey saniyeler içerisinde gerçekleşiyor.

Ama AKN var. 50 yi geçtim şuan hızım 0.50-1.50 arası gidip geliyor. Rezalet ötesi bir durum, bu hıza dayanamıyorum.

Birde binamda Uydunet var. 3 mbit 49-5 mbit 69 TL. 5 mbitin fiyatı uygun değil gibi ? Sizce ? Birde 20 den sonra 5 e düşmek zor geliyor. Eskiden olsa ooo 5 iyi hız derdim, şimdi o bile kesmiyor.

Taahhüt vs yok. Şeytan diyor git TELEFON+ADSL iptal et, Uydunet modemimde var zaten, sadece aktivasyonu ödeyip taahhütsüz 5 mbiti al. Sınırsız keyif yap. Ama emin değilim ?

uydunet 5 mbit ile 1600 kbs videoları rahat izlersin download hızı 625 kps civarı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: paradox1453

Bende beklemedeyim. 16 mbitten bi anda 5e düşmek zor gelcek.. O yüzden ttnetten veya altyapısını kullananlardan bir hareket bekliyorum

Bence hiçbir yenilik olmayacak hocam. Benim Uydunet modemde var. Taahhüt falan vermem yani.. 20 den 5 e düşmek zor geliyor, her ne kadar kota da olsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DELTA_X

quote:

Binamda hem Uydunet hem TT Fiber var.

uydunet 5 mbit ile 1600 kbs videoları rahat izlersin download hızı 625 kps civarı olur.

Şuan 2600 civarı indirme hızım var, 625 te yeter aslında. Öyle dosya çeken biri değilim, PS3 online da sıkıntı çıkarmasa, siteler anında açılsa, youtube sorunsuz olsa, bağlantı kopmasa, ara sıra dosya indirirken de ortalama bir hızda olsa yeter gibi.

• aylık downloadınız ne kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

aylık downloadınız ne kadar?

Bu aya kadar hiç bakmıyordum bile şuan 80 civarı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TÜRKNET mi TTNET mi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

aylık downloadınız ne kadar?

Bu aya kadar hiç bakmıyordum bile şuan 80 civarı.

ya 50mbps fibernet geçiceksin(akn 125gb)yada en iyisi uydunete .
    ttnete vericeğin parayla turksattan 10mbps sınırsız alırsın :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.