Hızlar çok iyi cidden < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TT ile Sanal Operatörler arasındaki fark (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hızlar 172737 mps olsa ne olacak 10gb kota olduktan sonra :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Turk Telekom verdi mi veriyor hocam. Siz ve bu mesajı gören daha nice üyelere söylüyorum. Fiyat/performans operatör net TT'dur.
Sadece burdaki maaşsız elemanlar ortalığı çok karıştırıyor. Turkcell de Turkcell diyor. Gına geldi artık. Telekomu kötülerler, Turkcell överler.
Neticede Turkcell de iyi, ama artık kabullenmeliler Telekom da iyi. Turkcell ve Tt arası gidip gelin ama VF'a bulaşmayın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Keşke 10GB olsa, Turkcell 250/500mblik tarifeler paketler çıkarmaya devam ediyor.
TT ve VF sınırsız. Geriye Tcell kalıyor o da zahmet edip getirse.
Valla hocam bu aralar Turkcell'in faturasızdan faturalıya geçişe özel Platinum Aşmaz 24GB tarifesi var 89 TL. onu öneriyoruz genelde.
TT'ye bak ya, baya uçmuş. 15GB'a 89 istiyor
Daha geçen ay 15GB 42 lira dedi kabul etmedim. Harbiden adamına göre muamele yapıyor, yolacak adam arıyor. Artık kime ne geçirirse
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 19 Nisan 2022; 15:54:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet mükemmel bir hocasın ama kabul et öğrencinde mükemmel. Hocaaam boynuz kulağı geçti kabul et
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinssahin54 -- 19 Nisan 2022; 15:58:48 >
Ayrıca özel indirim aldım galiba 95tl olması gerekiyor 74tl şu an güncel faturada. Vergiside eklenmemiş d önceki hattan kalan paradan düşse 84tl yapar ama ilginç d fatura dönemi 3 hafta kaldığı için mi acaba
😂
Sen turkcell fanboyu değilsin, türk telekom görevlisisin.
Ulan be. Biraz göz atayım 3-5 bölüm özlemişim.
yeni mi geçtiniz ?
Faturanız 30 günden az olduğundan güncel faturanızın az olması doğal .
Hocam 13 senelik turkcell hattım var kıyamadım onu geçirmeye d
1 hafta için 20 lira düşmesi normal mi
İsterse rezilcellin ilk çıkardığı hat olsun, bana acımayana ben hiç acımam. Taşı gitsin hiç uğraşma yok 13 yok 33 yıllık diye.
-
-
Başka indiriminiz yoksa normal
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X