Şimdi Ara

TT ile Sanal Operatörler arasındaki fark

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belki milyon kez yazılmıştır sorulmuştur ama güncel durumu merak ediyorum:

1- TT faturasızlar ile TT faturalılar (özellikle Prime tarifeler) arasında fark var mı? Sinyal çekimi veya hız önceliklendirmesi anlamında?

2- TT (faturalı ve faturasızlar) ile TT altyapısından hizmet veren Bimcell, PTTcell vs. sanal operatörler arasında sinyal çekimi ve hız önceliklendirmesi bakımından fark var mı?

Tek fark tarife içeriği ve fiyatlar mı, yoksa bu anlamda da farklar var mı? Tecrübeleriniz neler, teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 17 Nisan 2022; 22:15:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öyle şeyler Turkcell de olur der konudan çıkarım

• 10mbps bağlantıyı kısıtlasa ne olur diyip konudan çıkıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desident -- 17 Nisan 2022; 19:54:14 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bildiğim kadarıyla Türk Telekom da herhangi bir hız sınırı vs yok tarifler arasında.

Bu durum Turkcell de var diye baya bi konuşuldu. Platinum paketler haricinde hız sınırı var deniliyor. Şuan durum nedir tam bilmiyorum.

• TT ile Sanal Operatörler arasındaki fark

diyor ve konudan çıkıyorum. TT ile Sanal Operatörler arasındaki fark 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 17 Nisan 2022; 20:53:12 >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Senin hayranlar yine konuyu basmış hocam TT ile Sanal Operatörler arasındaki fark TT ile Sanal Operatörler arasındaki fark 

• Prime ile tt arasında hız farki vs yok diye biliyorum. Bimcell ve tt arasında da yok bence. Olduğunu söyleyen de olsa hız farkı yok gibi duruyor. Çekim gücü farkı yok zaten öyle bir ayarlama yapmak çok zor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİBER İLE ADSL ARASINDAKİ FARK
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sizler cidden kafayı yemişsiniz. Takım tutar gibi operatör tutuyorsunuz. Allah size akıl fikir versin sadece.

• Bu yorumlar için para veriliyorsa bizde başvuralım. Aylık telefon paramız çıksın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    Bu sorunun cevabını bizde merak ediyoruz

• Bunlar tuzu biberi,bu fanlar boylar olmasa nasıl eğlenip güleceğiz. Kaç para alıyorlar,ne yiyip içiyorlar belirsiz ama her maaş günlerini sabırsızlıkla beklediklerine eminim. Neyse oyalamayalım,daha fazla mesai daha fazla zam almaları için çok çalışmaları lazım.Kolay gelsinTT ile Sanal Operatörler arasındaki fark 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 17 Nisan 2022; 22:41:6 >
  • Sudafed kullanıcısına yanıt

Turkcell kalitesi yauw her yerde çeküyorculara bakmayın. Bariz fark var hem ses hem data konusunda. Faturasızda 50Mbit alıyorsan Platinum'da rahat en az 60/70 belki 100 bile görürsün. Onlara kalsa 1 GB 99 TL bile olsa kafidir. Hala turkcell en iyisi yauw demeye devam ederler. TT ile Sanal Operatörler arasındaki fark 

• Boş boş bilgiler verme kaç kere Platinium ile faturasız hattı yan yana koyup test yaptın

• Gerçi bi ara evde test etmiştim akrabamın platinum hattından. Normal faturasız 0.1Mbit platinum da 0.9Mbit çıkmıştı,bariz kalite farkı var. O yüzden her zaman platinum. TT ile Sanal Operatörler arasındaki fark 

Cincazcı ile ne güzel takılıyosunuz hee TT ile Sanal Operatörler arasındaki fark 

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.