Şimdi Ara

TT İnternet hızı berbat!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vodafone illetinden kurtulmak için tt ye geçtim prime eksper 10 gb tarifesi. Ama başka bir illetle karşı karşıyayım. İnternet ÇOK YAVAŞ. Ha birde benim sim kart tepsisi bi kenardan kırılmış orası oynuyor. Benim telefondan mı kaynaklanıyor bilmiyorum. Aşağıya bant değerlerini koydum. Yardımınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHEC -- 29 Ekim 2018; 20:52:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sanırım çok uzaktan biryerlerden band 1 2100 mhz lte ye bağlanıyorsun, telefonunda 800 mhz desteği olmaya bilir mi, bu kadar zayıf band 1 bağlanacağına normal bir telefonun 800 mhz yada 1800 mhz bir frekansa bağlanmasını beklerdim.

Ayarlardan ben olsam 4g yi kapar 2g/3g moduna alırdım, büyük olasıklıkla hem daha iyi çeker hem daha hızlı olur görüşme ve pil performansına olumlu yansır.
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    O program yanlış gösteriyor Telekom’da 2100 4g yok bildiğim kadarıyla

Senin çözümün müşteri hizmetleri yada 3G de kullanmak

• Bende hiç görmedim izmirde band 1, 3g ye önceki mesajda dediğim gibi 4g yi kaparsa her koşulda vodafone a göre rahat eder sorun kalmaz diye düşünüyorum.
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    3g ye aldım şuan tam diş çekiyor ama şarj su gibi inmeye başladı 3 dakika içinde %6 gitti.

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    4.5G ihalesinde 2100 MHz'den yalnızca Turkcell satın alım yaptı diye biliyorum. Türk Telekom 3G'de 2100 MHz kullanıyordu 4.5G öncesi. 4.5G yayını da yapıyor demek ki.

• Bir süre deneyimleyin, TT de 3g aşırı sarj tüketiyor gibi bi olgu yok, sarj sorunu vodafone 3g ve 4g de var, 2-3 gün gözlemleyin, ayrıca 3 operatöründe şuan 3g şebekeleri çok daha stabil, Volte servisi dışında 4g yi açmaya ihtiyaç bile bırakmıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell rezalet hız
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Programı kullananlar bilir program kaynaklı Telekom yayın yapıyor mu bilmiyorum sonuçta 3G için var turkcell gibi 4g yayında verebilir ama şu an ki durum program kaynaklı

• Telefonunun ne marka

Samsunglarda *#0011#

Iphone *3001#12345#* dan lte serving cell info dan bakarsınız 7 ve üzerinde

• TT'da konum farketmeksizin tek diş çekerken (4.5G) bende yüksek hızlar alıyorum. (25-50 arası)

Ama full çekimde hız yerlerde.

Sende de tam tersi.

Turkcell'de sinyal gücü arttıkça hızda artıyor, vodafone da full çeksede tek diş çeksede hep düşük

Diğer operatörleri test etin, bu hızla kullanılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jakosez -- 29 Ekim 2018; 22:46:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Telefonunun ne marka

Samsunglarda *#0011#

Iphone *3001#12345#* dan lte serving cell info dan bakarsınız 7 ve üzerinde
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Band 20 gözüküyor hocam.

Bu arada dışarda denedim birkaç sokak aşağıda full çekti 20 mbit falan çıktı hız yarın yine bakar kaç band olduğunu yazarım.

Sonuç olarak evde hız kötü.

• online uygulamadan yazın belki ilgilenirler bölgede sadece band 20 varsa hızın yavaş olması doğaldır

olmadı evde 3g de deneyin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.