Şimdi Ara

TT MİLLENİCOM 100MBPS UPLOAD HIZIM ARTMIŞ ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
1
Favori
7.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yaptiginiz gorusmeyi hangi cihaz uzerinden gerceklestirdiginizi bilmedigim icin yorum yapamiyorum , ama diger arkadsin da dedigi gibi belki TTNET hatti kullanmadigim icin olabilir , ama video konferanslarini 720P ile yaptigimda hem karsi taraf hemde ben goruntuyu hic te oyle bulanik almiyorum . Cepten Whatsapp goruntulu kullaniyorsaniz lafim yok , 5Mbit ile goruntu berbat , ama 10 Mbit ile denedigimdede pek super diyemiyorum , birde karsi tarafin up down kalitesi de onemli .
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Bulut sistem, torrent Stream, sosyal medya yüksek çözünürlük paylaşımları, FTP server, iş toplantıları ve daha bir sürü şey. Sen istersen kullanma ama kullanmak isteyene neden engel olunsun ki? Parayla bile alınamıyor upload şu anda. Metro internet mi almalıyız illa 10.000 TL ye

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tct123_gs

Oh be az da olsa yükselmiş.

Telegram grubumuza gelebilirsiniz.
    Millenicom Kullanıcıları Kulübü
    https://t.me/millenicom
    Bencede fena değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• acura07 kullanıcısına yanıt
    Her beş aboneden biri fiber kullanıyor sanırım.

• trumpet kullanıcısına yanıt
    Aylık kaç GB kullanım yapıyorsunuz?
    Aylık 30TB kullanmıyorsanız neden 100Mbps internet kullanıyorsunuz?

Sorduğunuz soru buna benziyor. Aylık 1TB indirme için 4Mbps internet yeterli. Peki neden daha fazlasına ihtiyaç duyuyorsunuz/duyuyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

Yine fibere.
    Fiber kullanan kaç abone var ki?

vdsl adsl kullanıcılarına bir gelişme olmayacak gibi.
    Tt izin vermeyecek anlaşılan..

Bakır kabloyla 50 üstü upload verebilirler ama 4e kitlemişler. İşlerine öyle geliyor
    bakırda işler farklı fiberdeki kadar rahat değil altyapı yoğunluğu
    Bilgisayarda skype kullanıyorum. Mecburen telefondan hotspot ile 4g kullanıyorum. Anlık 2.5mb/s upload kullanımına kadar çıkıyor. 500kb/s(4mbps) nere 2.5mb/s nere. Üstelik konferansı başlatan ben olursam 4g dahi yetmiyor. Ben sabit internete tonlarca para döktüğüm halde üstüne mobil internetimi kullanmak zorudna kalıyorum.
    sen hiç bu işlere kafa yorma hocalar uzaktan eğitim veremiyor 0.99 rezil kepaze upload ile evden çalışanlar mağdur sorgulayan beyin olmadıktan sonra zaten anlamazsın ne yapacağımızı upload ile esas soru neden verebiliyorken vermiyorlar bu hızları çünkü sadece kendi adamlarına yayıncılık hakkı vermek muhalifleri susturmak için bu konuları tabi anlayamazsın seni aşar derin mevzu
  • Kingo Panda kullanıcısına yanıt
    Hocam nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama rizede her mahallede var fiber. (merkez ilçede)
  • İnternet gitti geldi bende de arttı. Yer istanbul ümraniye

TT MİLLENİCOM 100MBPS UPLOAD HIZIM ARTMIŞ !
  • Benimde upload 8 mbit oldu Vatana millete hayırlı olsun herkesin hızları artırıyorlar
    Telekom FTTC altyapısı DENİZLİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Reaver -- 16 Nisan 2020; 4:20:8 >

• ttnet.speedtestcustom.com
    Speedtest Custom - Test your internet speeds
    https://ttnet.speedtestcustom.com/result/d75e62d0-7f80-11ea-8235-519417a6ef6d

Millenicom benimde 8 mb oldu upload beyler .

bu gece 04.20 de oldu..

• Bizim eve daha 16mbit interneti veremedi bu arkadaşlar. 5dk da bir 1Mbit ve aşağısına düşüyor. Defalarca kez aradım yine aynılar. Bi bahtsız ben miyim anlamadım ki

• Anlık olarak benim de artmış durumda durumu da modem arayüzünden gördüm hemen test yaptım doğruladım buna da şükür demek gerek. Millenicom kullanan varsa yorumlamalarını bekliyorum durumu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dendaleion -- 16 Nisan 2020; 4:43:12 >
  • millenicom 100 mbps vdsl 8 mbps oldu upload

• quote:

Orijinalden alıntı: ckm

millenicom 100 mbps vdsl 8 mbps oldu upload
    hocam download sizinde 88 mbit mi? herkesi 88 e indirmişler.
  • BurakLEE kullanıcısına yanıt
    100/8 su an ama 88 e inmesi turk telekom yuzunden buyuk ihtimal sistematik birsey telekom santralinden yukseltmek gerekebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ckm -- 16 Nisan 2020; 5:21:11 >
  • Superonline altyapısı üzerinden hizmet alan arkadaşlarda durum nasıl?
  • bende turknet 10014kbps down 4096 up kullanıyordum,
    up 8 oldu ama down 88063 kbpse düştü ayrıca testlerde hala 4 mbit?

bilgisi olan varmı? veya böyle birsey ile karşılaşan

• Millenicom VDSL 50 mbit kullanmaktayım. Umarım bizleride unutmazlar ve 8 mbit upload yaparlar. Hattım 30 mbit e kadar upload destekliyor. Hayırlısı bakalım.:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cadance -- 16 Nisan 2020; 6:54:58 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.