Şimdi Ara

TT Mobil 4 GB İnternet 1000 Dk 1000 Sms 29 TL (ilk 2 ay ücretsiz) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
12
Favori
4.901
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pttcell ile bunun farkı ne oluyor ozaman pttcell daha avantajlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .Rigby kullanıcısına yanıt
    Beyefendi oturdum ve pttcell tarifeleri ile kıyaslayayım dedim. 4 GB'lik bir paketleri yok ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umityilmax

Beyefendi oturdum ve pttcell tarifeleri ile kıyaslayayım dedim. 4 GB'lik bir paketleri yok ki.

Yeni geçenlere gurur tarifesi var 19tlye 1250dk heryone 1250sms,2gb internet sınırsız sonra hızı azalıyor pttcellilerle sınırsız konuşma ,al kıyasla istersen bu hafta sonu geçiyorum ikiside aynı çekiyor nasıl olsa

• Ben bu tarifeye geçtim, eşimi de faydalandırabilir miyiz hocam?
  • umityilmax U kullanıcısına yanıt
    Saol hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: furi

Dakika önemli değil diyenler için benzer bi kampanya daha var. Woops üzerinden geçebilirsiniz. Hem daha ucuz hem daha fazla internet var.

25 Tl'ye: 500 dakika, 5bin sms, 4Gb+3gb internet (geceleri).

Bu hangi tarife,nasıl geçeriz?
  • armoni59 kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam, numara taşıma yoluyla gelenler faydalanabiliyor. Mevcut kullanıcılar 33TL idi sanırım.

http://www.woops.com.tr/her-an-yeni-bir-woops/WoopstanInternetDoluPaket
  • .Rigby kullanıcısına yanıt
    Beyefendi konu başlığına bakarsanız 4 gb 1000 dk 1000 sms 29 TL (İlk 2 ay ücretsiz) yazıyor. İnternete ihtiyacı düşük olanlar belirttiğiniz tarifeyi kullanabilir. Siz elma ile armutu kıyaslamışsınız.
  • umityilmax U kullanıcısına yanıt
    ttnet abonesi indiriminden faydalanabilirmiyin acaba
    Ve internetin bitmesi durumunda 1gblık vs. paketler satınalınabiliyormu ve ücreti ne kadar acaba.

By sorularımada cevap verebilirseniz duruma göre kesin geçiş yapıcam.

• Mobil İşyerim 500 dakika ses paketi ayda 5 TL’ye, Mobil İşyerim 500 SMS paketi ayda 5 TL’ye, Mobil İşyerim 1 GB limitinde duran internet paketi 9 TL’ye sunulmaktadır.
    Mobil İşyerim limitinde duran ek internet paketinden faydalanmak için ISYERIM 1GB yazıp 5555’e, yurtiçi heryöne ek 500 dakika paketinden faydalanmak için ISYERIM 500DK yazıp 5555’e, yurtiçi heryöne ek 500 SMS paketinden faydalanmak için ISYERIM 500SMS yazıp 5555’e kısa mesaj gönderilmesi yeterlidir. Türk Telekom Müşteri Hizmetleri aranarak da kayıt olunabilir. (444 1 550 yada 550)
  • Arkadaşlar,
    Kısa süre önce hattımı Turkcell'den TTMobil'e taşıdım. Bazı arkadaşların kampanyanın kampanyasını aramaları çok saçma! Neden?

1. Söz konusu PTTcell tarifesi ek paket satın alma imkanı sunmadığı gibi internet hızı 2 gb sonrasında 1 kbps'e düşecektir ki düştüğünde o arkadaşım beni hatırlasın, ücretli de olsa ek paket almayacaktır. TTMobilde uygun ücretle ister dakika, ister sms, ister internet paketi alabiliyoruz.

2. TTNET internet altyapısı üzerinden de internet satan firmalar var ancak ne destek alma imkanı var, ne arızanız zamanında gideriliyor, ne de yüzyüze görüşebileceğiniz merci var, burada kıyas POCELL, PTTCELL, BİMCELL, TIRTCELL VS. değil, 3 aa operatör üzerinden yapılır, TURKCELL, VODAFONE VE TURKTELEKOM YADA AVEA. Kaldı ki müdürlük sistemi sadece Türktelekomda var, yani muhatttap var. Ne zaman müdürlüğe gitsek en azından sıkıntı yada ihtiyacımızı yüzyüze konuşup çözüm bulabilecek insanlar var. Bayiler satana kadar sattıktan sonra yüzüne bakmıyorlar.

Araştırmadan bedavacılardan olmayın, sonra üzülmeyin arkadaşlar, PTTCELL'in 250 dksı da smsi de interneti de onlara kalsın..

• Benim taahutum var ama bu tarifeye geçmek istiyorum, yine faturalı olacağım için bir ücret kesintisi olmaz değil mi?

• Tarife ne yazık ki mevcut müşteriye kapalı.

• Merhaba, S.E.Ç. Full 2GB Tarifesindeyim. 3 gün sonra taahhüdüm doluyor, bu kampanyadan, ya da avantajlı başka bir kampanyadan yararlanabilir miyim?? bana 23,5 tl olan ücretimi 30 tl olarak devam ettirmem teklifi yaptılar müşteri hizmetlerinden??
  • mvguran kullanıcısına yanıt
    Hattınızı farklı bir operatörün taahhütsüz ve faturasız bir tarifenize taşıma başvurunuzun ardından bana pm ile adınızı, soyadınızı, taşınacak telefon numarasını ve adresinizi atarsanız evrakları ve 4.5 uyumlu simkartı adresinize yollarım.
  • hocam yeni hat alıcam. hatta 2 tane almayı düşünüyorum. TT'de yeni hat ücreti faturalı ve faturasız için nedir?
  • başlık ile tam alakası yok ama birşey sormak istiyorum,bilen yardımcı olursa sevinirim.

yaklaşık 12 yıldır kullandığım bir numaram var(şu an türk telekom faturalı-ailece tarifesinde).

bu numarayı kapattırıp yeni bir numara almak istiyorum. (%90 yine türk telekomdan olacak,vodafone da olabilir.)
    yeni hat alındığında faturasız için ilk seferde yaklaşık 40 tl,sonra her ay yaklaşık 1.6 tl alındığı söylendi vergi olarak.
    faturalı da ise 12 ay boyunca ayda 5-6 tl. (vodafone' a da sordum TT ye de.)

bu 60-70 tl yi ödememenin bir yolu var mıdır?
    aşağıdaki linkteki maddeler ne zaman işler?

http://www.avea.com.tr/...nVergiTutarlariNelerdir

Sadece eski operatörden farklı bir operatöre hat alırken mi işler?
    |

• abuabuabu A kullanıcısına yanıt
    Doldurmuş olduğunuz evraklar elimize ulaştıktan sonra ortalama 3 iş günü içerisinde geçiş tamamlanır.
  • senged kullanıcısına yanıt
    Yeni hat çıkarttığınızda Faturalı hatlarda 12 ay boyunca aylık 5,5 TL faturanıza yansır.
  • 444 1 500 numara bugun aradı telesekreter faturalı 4 GB İnternet Her yöne 1000 Dk 1000 Sms 19 TL olduğunu söyledi kapattım yanlışlıkla tekrar aramaları yada dönmeleri için ne yapabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jerry smith -- 23 Mart 2016; 18:20:08 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.