Şimdi Ara

TT Mobil 4 GB İnternet 1000 Dk 1000 Sms 29 TL (ilk 2 ay ücretsiz) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
12
Favori
4.900
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Müşteri hizmetlerini arayarak durumu müşteri temsilcisine belirtin. Size yardımcı olurlar.
  • abuabuabu A kullanıcısına yanıt
    Hayır efendim. Siz diğer operatöre başvurunuzu yapın. Ardından adınızı, soyadınızı, telefon numaranızı ve kargo yapılacak adresi bana pm ile atın. Ben size pm ile detayı paylaşırım.
  • ben müşteri hizmetlerine uyuz olduğum için vodafone a gectim. artık arayıp geri gelin indirim yapacağız derlerse gecerim belki.
  • Hatlarimiz bugün aktif oldu. Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umityilmax U kullanıcısına yanıt
    Üstadım Merhaba
    Birşey sormak istiyorum,Taahhüt vereli daha yebi olmuşken ve fatura kesiminden de 1 hafta gecmisken, ben bu hattı kontörluye çevirsem ödeyeceğim tutar nekadar olur sence?
    29 tl lik paket olacaktı sözüm ona lakin 40 tl den asagi gelmiyor hiçbir zaman(benim kardeşimin hatti)

• Ay sonu itibari ile kampanyadan bireysel müşterilerin yararlandirilmasi işlemi sona ermiştir. Saygılarımı sunarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: abuabuabu

Arkadas sagolsun cok güzel magdur etti bizi hemen geciş yaparız diye oyaladı durdu sagoşsun simdi kontörlü hatta kaldık 5 gündür cevap bile vermiyor terbiyesizliğin daniskası.

Madem böyle bir sey yapacaktın bari söyleseydin gecmezdik 5 gündür cevapta yazmıyor terbiyesiz.

Böylelerine güvenmemek lazım terbiyesiz insan. 5 gündür kontürlü hatta kaldım daha yeni cevap yazıyor.

Kendisine bu konusunu gördüğüm an, yine bu sayfada forumdakilere adina teşekkür etmis ve amaci yalnızca insanlara yardımcı olmak oldugu içinde kutlamistim. Sayet burada size, bana ve başka kisilere de bu tur bir sey yapmis veya boylesi bir mağduriyet yaşatacak ise bu durumun sıkıntısı cok olur.
    İnşallah bizede aynı şeyi yapmaz...
    Bende dun kardesimin hatti icin islem yaptim ve kendisinden geri dönüş bekliyordum.
    Bugun banada pm ile dönüş yaptı, bakalim sonuç ne olacak

• Hangi kargo firması ile gonderim yapıyor bilen bir arkadas cevap verirse sevinirim. Bizde 1 haftadır konturluye gectik ve kargo bekliyoruz

Merhaba,

Size kısa bir özet yapayım. Başlığa bakılırsa toplamda 217 cevaplama yapmışım.
    Bu kadar yoğun cevaba göre kampanyadan faydalanma talebinde bulunan 10 hat oldu. 6 kişi toplamda 10 hattı taşıma talebinde bulundu. Batman'daki arkadaşım ve İstanbul'daki bir arkadaşımdan hatları gönderilmesine rağmen geri dönüş olmadı. Niğde'li arkadaşıma kargo göndermemize rağmen kargo eline ulaşmamış ve işlemi iptali yaptı. Farkediyorsanız ben bu arkadaşlarımı deşifre etmiyorum.

Abuabuabu kullanıcı adlı beyefendinin sorularını 16 Mart 2016 tarihinde yanıtlamaya başlamama rağmen talebini 24 Mart 2016 tarihinde muallakta bırakarak yaptı. Cuma günü mesajlaşmamız sonrası tarafına göndermemi istedi. Mesai saatleri bitmiş olduğundan dolayı gönderemeyeceğimi pazartesi gönderebileceğimi belirttim. Bana ilginç pm ler atınca gönderi yapmadım.

Ben forum kullanıcılarına elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım. Mağdur ettiklerimden özür dilerim. Mağdur edenlere de hakkımı helal ediyorum.

Arkadaşım hala anlamamakta çabalıyorsun. Sana tane tane anlatayım.

Biz müdürlük olarak bireysel müşterilerimizi bu kampanyadan yararlandıralım dedik. Ben bir heyecanla forumda paylaşayım dedim. Forumda ilk etapta oldukça güzel reaksiyon aldık. Allah ilgilenenlerden razı olsun.

Elimizden geldiğince kıymetli forum üyelerine yardımcı olmaya çalıştık. Ama konu çığrından çıktı. Pmlerde tarifeden ziyade forum üyeleri farklı problemlerinden bahsetti. Taleplerde bulundu. Yardımcı olmaya çalıştım.

Gerek forumda gerekse pm ile benim vaktimi en fazla alan arkadaşımız sizsiniz. Pm ile 2 sayfa yazışmışız. Forumdaki mesajlarınızı lütfen kıymetli forum üyeleri incelesin. Hepsini detaylı bir şekilde cevapladım. Hem de altını çiziyorum. Saygıyla.

Bu kadar yanıt verdiğim bir şahısa niçin elimde gelip hizmet vermeyeyim. Müdürlükten kampanyadan bireysel müşterileri artık faydalandırmayın komutu geldi. Siz yaklaşık 8 gün zaman kaybettiyseniz bunun da sorumlusu ben miyim? Tarifeden bireysel müşterilerin faydalandırılması müdürlüğün opsiyonundaydı ve bu opsiyonu tek taraflı iptal etti.

Açıkçası farklı ve avantajlı bir tarifemiz daha çıkacaktı. Sizi bundan faydalandırmayı planlıyordum. Hatta kaybınızı bir nebze promosyon ürünleriyle hafifletmeye çalışacaktım. Ancak dialog oldukça kötü bir düzeye (sizin tarafınızdan) geldi.

Hakaretlerinizin hiç birini dikkate almıyorum. Bundan sonra yanıt vermenizi de mümkünse rica ediyorum.

Saygılarımı sunuyorum.

Efendim hala istiyorsanız sizi mağdur etmemek adına kampanyaya yöneticimin izni ile dahil edebiliriz. Bana lütfen en geç yarın dönüş yapın. Hakaretlere de lütfen bir son verin.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.