Şimdi Ara

TT Mobil 4 GB İnternet 1000 Dk 1000 Sms 29 TL (ilk 2 ay ücretsiz) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
12
Favori
4.901
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Farklı bir operatöre geçiş başvurusu yapıp ardından bu tarifeye yönelik hattınızı tekrar tt mobile taşıyabiliyorsunuz. Herhangi bir cezai yaptırımı da yok.
  • lideramca kullanıcısına yanıt
    Efendim bu tarife hakkında ne yazık ki size yardımcı olamayacağım. Şubemizde yalnızca belirttiğim kampanyalar hakkında yardımcı olabiliyorum.
  • grr_ns G kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba, gönderdiğim kargo sonrasında hattımı başarıyla TT Mobil'e taşıdınız, bayi vs. hiçbir şeyle uğraşmadan işim halloldu,güvenimi boşa çıkarmadınız, ilginiz için çok teşekkür ederim. Hayırlı işler dilerim.
  • kardeş gönderdiğiniz evraklar bugün elime ulaştı. Ama aras kargo benden kargo ücreti aldı.gelen belgede karşı ödemeli yazıyor.
    siz ücretsiz göndereceğiz demiştiniz. Ne oldu?
  • egitek87 E kullanıcısına yanıt
    Efendim personelimizin şahsi hatasından dolayı sanırım böyle birşey yaşandı. Lütfen kargo ücretini ve iban numaranızı bana pm ile yollayın. İlk iş gününde paranızı iade edelim. Yaşanan bu aksaklıktan dolayı özür dilerim.
  • grr_ns G kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim efendim. İyi günler dilerim.
  • Gerek yok. Evrakları karşı ödemeli olarak göndereyim ödeşmiş olalım.
  • pttcell den gecince oluyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • egitek87 E kullanıcısına yanıt
    Olur efendim. Hatamızdan dolayı tekrar özür dilerim.
  • otopark O kullanıcısına yanıt
    Hattınızı farklı bir operatörün faturasız hattına ücretsiz taşıma başvurunuzun ardından direkt olarak kampanyamıza başvurabilirsiniz. İyi akşamlar.
  • umityilmax U kullanıcısına yanıt
    Merhabalar
    Gerçekten tebrik ederim, insanlara yardımcı olmak için böyle bir duruma aracılık etmeniz cok guzel.
    Benimde mevcut bir taahhütum var ve 45 tl lik 6gb net heryone 600 dk ve sinirsiz avea ve sabit hat paketim var.Gecen aradılar indirimle vs. Ayni paketi 50 tl ye verelim dediler bende kabul etmedim ve arayış icindeyim.
    Bana tavsiye edebileceğiz bir paket varsa bende bu ayn sonunda, bahsettiğiniz şekilde girişimlerde bulunabilirim

Yukarıda boyle birsey okudum, bu paket mevcutmudur acaba hala
    6 gb +2000 dk + 2000 sms 39 tl.
    Yada buna benzer baska paketlerde olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • artakalan kullanıcısına yanıt
    Efendim yorumunuz için çok teşekkür ederim. 6 gb +2000 dk + 2000 sms 39 tl 'lik pakete geçiş yapabilirsiniz.
  • faturasiz aveadan gecis yapabilirmiyiz

• 4.5g tarifeleri gelmeye basladi. Ben de dort yillik avea musterisiyim. Bir iki ay icinde bakalim guzel paketler cikarsa direk vodafone dusunuyorum 😊

• catik kullanıcısına yanıt
    Farklı bir operatöre geçiş başvurusu yapıp ardından bu tarifeye yönelik hattınızı tekrar tt mobile taşıyabiliyorsunuz. Herhangi bir cezai yaptırımı da yok. Hattınızı farklı bir operatöre taşıma başvurusu yapıp direkt olarak benimle iletişime geçerseniz geçiş işlemlerine hemen başlayabiliriz.
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Efendim Nisan ayı için ücretsiz 10 GB interneti kullanmadan diğer operatörlere geçmeyin. Farkımızı orada koyacağız. Göreceksiniz ki bu dört sene nice 4 senelere ulaşacak.
  • pttcellden geçiş yaparsak ttnet abonesi indiriminden faydalanabilirmiyin acaba
    Ve internetin bitmesi durumunda 1gblık vs. paketler satınalınabiliyormu ve ücreti ne kadar acaba.

• Hocam bazı arkadaşlar vergi levhasından bahsetmiş bu olay nedir aydınlatır mısınız beni ve geçmeyi düşünenleri düşündüren birşey?

• Cihaz taahhütüm devam ediyor dediğiniz işlemi yapsam taahhüt cezası ödermiyim

• Tamam iyi hoşta. Avea evde çekmiyor. Balkonda ve pencere önünde zar zor çekiyor.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.