Şimdi Ara

TT Mobil 4 GB İnternet 1000 Dk 1000 Sms 29 TL (ilk 2 ay ücretsiz) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
12
Favori
4.901
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: downsoon

quote:

Orijinalden alıntı: trablus35

Herşey güzel hoş peki şebeke nasıl heryerde çekiyormu Vodafone kullanıyorum şuan çekim gücü çok güzel avea hattımı kapattırdım İzmir'in göbeğinde çekmiyor diye.

4G ye geçince Avea GSM1800 ün dezavantajından kurtulacak diye biliyorum. Yani Avea çekmiyor u çok daha az duyacaz :)

hocam cekmeme sorunu gidecekse avea ya geri dönecegim 130 tl oduyorum turkcelle ek internet paketleri ne kadar ücreti bu tarifede yoksa egm tarifesine mi geceyim
  • egitek87 E kullanıcısına yanıt
    egitek87 siz size gönderilen evrakları doldurup bana geri göndereceksiniz. Kargonun içerisinde neler yapacağınıza dair bilgiler yer alıyor. Biz şube olarak size belirttiğimiz bütün şartları sağlayacağız. Kafanızda lütfen soru işareti kalmasın.
  • Memnuniyetle sizlere yardımcı olmak isteriz. 8 gb + 2000 dk + 2000 sms 49 TL. Ayrıca ilk iki ay da ücret ödemiyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umityilmax -- 17 Mart 2016; 20:44:53 >
  • umityilmax U kullanıcısına yanıt
    merhaba bayiniz mi var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umityilmax

TT Şubesinde çalışıyorum. Altını çiziyorum şubesinde çalışıyorum. TT personeliyim. Bayi size yanıltıcı bilgi vermiş olabilir. Kampanya devam ediyor.

Şimdi gördüm cevabınızı; bayi çalışanı olarak nasıl kargo yapabiliyorsunuz? bu arada inceledim yeni kurumsal abonelere diye belirtiyor.
  • umityilmax U kullanıcısına yanıt
    faturalı mıdır? 2 ay hiçbir ücret alınmıyor mudur? 2 ay içinde çekmeme veya herhangi bir problemde başka hatta taşıdığımızda bir ceza ödemeyecek miyiz?
  • Hocam avealıyım 2gb+dk +sms 25 tl paketini kullanıyorum
    İnterneti daha fazla bu 15-30 arasında bi tarife önerebilirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • holocaust54 H kullanıcısına yanıt
    Bayi çalışanı değil şube çalışanıyım efendim. Bireyse aboneleri de bu kampanyadan faydalandırabiliyoruz.
  • SzolnoK kullanıcısına yanıt
    Faturalıdır. İlk 2 ay ücret ödemeyeceksiniz. Ceza ödemeyeceksiniz. İlk mesajda detaylı bilgiyi bulabilirsiniz.
  • quote:

Bayi çalışanı değil şube çalışanıyım efendim. Bireyse aboneleri de bu kampanyadan faydalandırabiliyoruz.

ben daha önce başka bir kurumsal kampanyayı denemiştim olmadı. Herhangi bir bayiye gitsem yapabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SecureSpy

Hat taşımada Verilen sim kart 128 Kb'lik mi?

Saçma bir soru sorduğumu düşündüğünüz için mi yanıtlamadınız? Yoksa kaale mi almadınız anlamadım..
  • quote:

Memnuniyetle sizlere yardımcı olmak isteriz. 8 gb + 2000 dk + 2000 sms 49 TL. Ayrıca ilk iki ay da ücret ödemiyorsunuz.

hocm ek internet paketleri ücretlerini yazar mısınız
  • İnternet sitesi üzerinden yardımcı olayım.

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/Sayfalar/Ana-Sayfa.aspx

Açılan sayfada üstteki linklerden internet üzerine gelirseniz ihtiyacınıza göre bir paket tercih edebilirsiniz.
  • SecureSpy kullanıcısına yanıt
    Efendim mesai saatleri içerisinde olmadığımdan dün yanıt vermedim. Yoğunluktan ancak şimdi internete giriş yapabildim. Simkartların üzerinde kb olarak herhangi bir bilgi göremedim. Zarfta da bilgi yok.
  • Merhaba,
    Aşağıdaki sorulara kısa (kimisine E/H) cevaplar verirseniz sevinirim.
    • Faturalı Super ikili paketine taahütüm 9 Nisan'da sona eriyor. 9 Nisan'dan önce farklı operatöre başvurup sonra size ya da bize yakın TT bayisine bilgi vermemiz yeterli olur mu?
    • Taahhüt bitmeden kaç gün önce diğer operatöre başvurmalıyım yeni fatura çıkmasın?
    • Diğer operatöre aslında yasal olarak mı geçmiş görüneceğim?
    • Operatörün SIM kartını bile takmadan sizin SIM kartı mı takmalıyım? Yani diğer hattı kullanmadan TT mobile kullanmaya devam mı edeceğim?
  • Hat tasimayla alakali musteri hizmetlerini aramak istedigimde hata aliyorum. Ulasabilen var mi, nasil ?
    Aradigim numara 444 1 444. Mobil icin 1 e basin diyo ve gorusme sonlaniyo herseferinde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ptt cell kullanıyorum geçiş hakkım var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 kişi ailece 15gb tarifesine geçmek istiyoruz. şu an vodafone dayız.
    ttnet bizde yok tanıdıkta var. bize faydası olurmu ? ttnet olunca 10 tl indirim oluyor toplam faturadan.
    siz yardımcı olabiliyormusunuz bu konuda.
  • sceptic S kullanıcısına yanıt
    Taahhütün bitmesi sonrası taşımanız gerekiyor. Taahhüt bitiminden sonra taşımanızda gün sayısı önemli değil. Kullandığınız gün sayısı kadar faturalandırılırsınız.
    Bu paket kurumsal müşteriler için olmasına rağmen biz yetkimiz dahilinde bireysel müşterilerimize de bu hizmeti veriyoruz. Her bayide bu tarifeye geçiş yapamazsınız. Bizimle iletişime geçmeniz gerekiyor.
    Yasal olarak geçmiş olacaksınız.
    Operatörün sim kartını taksanız bile en fazla 2 gün takarsınız. Sonra tekrar tt mobile devam edeceksiniz.
  • abuabuabu A kullanıcısına yanıt
    6 gb +2000 dk + 2000 sms 39 tl. Buna geçebilirsiniz.
    Aile tarifesi için yardımcı olamıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.