Şimdi Ara

TT Mobil 4 GB İnternet 1000 Dk 1000 Sms 29 TL (ilk 2 ay ücretsiz) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
211
Cevap
12
Favori
4.904
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba.2 gün önce hattımı avea'ya taşıdım hala geçiş yapılmadı.Geçiş işlemi tamamlandıktan sonra, 1000dk 1000sms 2gb 19tl olan paketi nasıl yapabilirim.Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi General. -- 14 Mart 2016; 18:56:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umityilmax

Sevgili arkadaşlar merhabalar,

Hattını TT Mobil'e taşıyanlara veya yeni hat alanlara 4 GB İnternet 1000 Dk 1000 Sms 29 TL. İlk 2 ay ücretsiz.

Ayrıca 2 GB İnternet 1000 Dk 1000 Sms 19 TL

TT çalışanı olarak sorularınızı yanıtlamak isterim. Ayrıca taşıma işlemi veya yeni hat açma işlemini yapmak için sizlere online yardımcı olmak isterim.

mevcut musteriye bi guzellik yapamazsan bir anlami yok konudaki mevcut musterilerine bir seyler yapabilirsen ozaman takdir edelim

• bende 4 yıldır içişleri egm hattı kullanıyorum 2 tane. müşterisi olduğumuz için bize bir güzellik yaptıkları yok. bugün müşteri hizmetlerine şikayet yazdım. vodafone veya turkcell den iyi kampanya arıyorum. doğru düzgün cekmiyor bu arada avea
  • Mesaj attim bakalim uygun geldi

• umityilmax U kullanıcısına yanıt
    Bayi nerde ? gelip bayide işlem yapabiliyor muyuz ?
  • screamtoronto kullanıcısına yanıt
    Hattınızı farklı bir operatörün faturasız hattına ücretsiz taşıma başvurunuzun ardından direkt olarak kampanyamıza başvurabilirsiniz.
  • ekayandan E kullanıcısına yanıt
    Hattınızı farklı bir operatörün faturasız hattına ücretsiz taşıma başvurunuzun ardından direkt olarak kampanyamıza başvurabilirsiniz. Belirttiğiniz gibi yeni hat alarak da bu kampanyadan faydalanabilirsiniz.

Müdürlüğümüzde yalnızca belirttiğim iki hatta taşıma gerçekleşiyor. Bayilerden ve diğer müdürlüklerden ne yazık ki bilgim yok.
  • Yune72 kullanıcısına yanıt
    Bursa'dayız. Direkt olarak gelirseniz yüz yüze işlem de yapabiliriz.
  • ryalp kullanıcısına yanıt
    Hattınızı farklı bir operatörün faturasız hattına ücretsiz taşıma başvurunuzun ardından direkt olarak kampanyamıza başvurabilirsiniz.
    Nasil yani önce hemen baska bir oprt geçme basvurusu yapip o oprt gecmeden ya da 3 ay beklemeden hemen bu tarifeye gecebilir miyim?

Birde bu tarife 2 ay ucretsiz 12 ay ucretli 14 ay midir?

Yoksa 2 ay ucretsiz 10 ay ucretli 12 ay mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mali190354 M kullanıcısına yanıt
    Mali Bey hattınızı farklı bir operatörün faturasız hattına ücretsiz taşıma başvurunuzun ardından direkt olarak kampanyamıza başvurabilirsiniz. Bu sayede hizmetten fark ödemeden faydalanabilirsiniz. Şirketin bu politikasından dolayı bizler de zor durumda kaldığımızdan müşterilerimize bu şekilde bilgi yol göstermeye çalışıyoruz.
  • screamtoronto kullanıcısına yanıt
    Belirttiğiniz gibi 3 ay beklemeden direkt olarak bu tarifeye geçebiliyorsunuz.

Taahhüt 2 ay ücretsiz 12 ay ücretli olmak üzere toplamda 14 aydır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umityilmax

basvuruyu yapinca nasil olcak adamlar 3 gunde tasiyacak ben vazgectimmi diyecem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ryalp -- 14 Mart 2016; 21:19:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kml_77

Egm kamu megadaydim artik yeter diyip arkama bakmadan Turkcele gectim 3gb 500 dk 1000 sms 29 lira. Aveayla internetin neredeyse çekmiyor dedigim yerde Turkcel 3g cekiyor. Simdiye kadar aveayada gecen günlerime yaniyorum

hangi tarife hocam?
    bursada neredesiniz?

• ryalp kullanıcısına yanıt
    Diğer operatöre taşınma sürecinde biz de evrak akışını sağlayacağız. Bu süreçte sizlerin hat geçişlerinde telefon kullanımında mağdur olmamanız için elimizden geleni yapacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebihan

quote:

Orijinalden alıntı: kml_77

Egm kamu megadaydim artik yeter diyip arkama bakmadan Turkcele gectim 3gb 500 dk 1000 sms 29 lira. Aveayla internetin neredeyse çekmiyor dedigim yerde Turkcel 3g cekiyor. Simdiye kadar aveayada gecen günlerime yaniyorum

hangi tarife hocam?

yildiz 3 gb bu ay son

• ibo3182 kullanıcısına yanıt
    Heykeldeyiz.
  • Avea faturasız süper 3lü paketini 28 tl ye kullanıyorum. Dediğiniz tarifeye geçmem için ne yapmam gerekiyor. Eski müşteri için de fiyat aynı mı yoksa değişiyor mu? Hattımı başka operatöre taşımak için uğraşmak istemiyorum
  • gunduz_dusleri kullanıcısına yanıt
    Mevcut müşteriye 5 TL farkla yararlandırılıyor. Bundan dolayı hat taşıma işlemi yapmanızı öneririm. 4 gb lık tarife için avantajınız 14 ay için 128 TL olacak. Bence hat taşıma işlemi yapmaya değer bir tutar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.