Şimdi Ara

TT Mobil 4 GB İnternet 1000 Dk 1000 Sms 29 TL (ilk 2 ay ücretsiz) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
12
Favori
4.900
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    merhaba hocam

birinci ağızdan sana danışmak istediğim bir konu var.

eşim ve ben vodafone duk. eşimi yeni tt mobile taşıdım 35 tl 4gb lı tarifeye.

şimdi öğrendim ki 1 yıl taahhütlü bi kampanya varmış aile kampanyası. ortak 15 gb kota, 2bin 2bin. aylık 90 tl gibi bişi.

bunun 1 yıl taahhütlü 2 kişi fiyatı nedir ve daha önemlisi bende hattımı taşısam bu kampanyaya geçiş olabiliyor mu ? (Eşime soz yazıp bi mesaj attımışlardı taahhüt için 35 tl lik)
  • quote:

Orijinalden alıntı: umityilmax

Heykeldeyiz.

dostum merhaba.

bende avea Bursasporcell tarifesindeyim.
    senin bahsettiğin tarifelere geçmem için başta hattımı voda ya yada tcelle mi taşımam gerekiyor?
    birde taşıma gerçekleştikten sonra mı size geleceğiz. kısa süre içerisinde geçtiğim operatörden size gelince herhangi bir cezası yok mu? 90 gün orada kalmak şartı yok mu?
  • timsahhh kullanıcısına yanıt
    Eğer Bursasporcell tarifesinde taahhutunuz sona erdiyse herhangi bir ceza tutarı ödemezsiniz. Hat taşıma sonrası herhangi bir bekleme süresine de gerek yok. Hattınizin farklı bir operatöre taşıma işlemi başvurunuz sonrası bana ulasirsaniz derhal işlemlere başlarız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • westernblew kullanıcısına yanıt
    Efendim çalıştığım departmanda yalnızca belirttigim iki tarife için işlem yapmaktayız. Diğer tarifeler hakkında ne yazık ki bir bilgim bulunmamaktadır. Yardımcı olamadigim için üzgünüm. Dilerseniz müşteri hizmetlerini arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

• umityilmax U kullanıcısına yanıt
    umut bey işlemleri yapınca hattı kargo ile gönderiyorsunuz sanırım
    1- kargo ücretini kim ödüyor fiyatı ne kadar?
    2- bu sürede kaç gün hat kapalı olacak? turkcell den taşıma yapacağım süreç nasıl işleyecek ist için?
  • izmirlim21 kullanıcısına yanıt
    Evrakları ve hatti size ücretsiz olarak kargo ile göndereceğiz. Ancak imzalanmiş evraği tarafımıza ücretini ödeyerek kargo ile göndermeniz gerekecek. Hattın kapanması gibi bir durum söz konusu değil. Diğer operatörden TT mobil é geçme aşamasına kadar yeni hattıniz elinize geçmiş olacak.

PTTcell den geçiş var mı?
  • aveada kamu tarifesi için temmuzda bitecek taahhüdüm var, bir şey yapılabilir mi ?
  • ishadami kullanıcısına yanıt
    Ne yazık ki taahhüt bitmediğinden bu işlemi yapmamız ekonomik açıdan aleyhinize olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: General.

Merhaba.2 gün önce hattımı avea'ya taşıdım hala geçiş yapılmadı.Geçiş işlemi tamamlandıktan sonra, 1000dk 1000sms 2gb 19tl olan paketi nasıl yapabilirim.Teşekkürler

Cevap yokmu.

• Üstad merhaba,

Benim Turkcell hattım var, 500 DK (250 dk'sı Turkcellilerle) 25 tl ödüyorum. Senelerdir aptal yerine koyuluyoruz. Çekmez diye geçmiyordum ama geçen hafta kayınbiraderlerle Kartepe'ye gittik, benim Turkcell çekmiyor, onun Türktelekom full çekiyor. Diğer operatörleri de araştırdım ama bu kadar avantajlısı neredeyse 2 katı fiyata. Bu tarife çok güzelmiş, geçiş yapmak istiyorum ama Sakaryadayım.

Siz yardımcı olabilir misiniz?
  • General. kullanıcısına yanıt
    General merhaba. Mesajlara cevap verirken arada sizin mesajınızı kaçırmışım özür dilerim. Bu tarife ile geçiş yapmadığınız için bu tarifeden yararlanamazsınız. Tekrar farklı bir operatöre taşıma başvurusu yapıp bizimle iletişime geçerseniz size memnuniyetle yardımcı olmak isteriz. Geç yanıttan dolayı tekrar özür dilerim.
  • grr_ns G kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Dilerseniz size evrakları ve 4.5G Uyumlu kartınızı adresinize ücretsiz olarak gönderebiliriz. Siz de evrakları imzalayıp yanına nüfus cüzdanınızın fotokopisini ekleyerek tarafımıza gönderdiğiniz takdirde taşıma işlemini yapabiliriz. Bana hat sahibinin adı soyadı, telefon numarası ve iletişim adresini özel mesajdan yazarsanız yarın itibariyle hızlı bir şekilde geçiş işlemine başlayabiliriz.
  • Üstadım size adresimi pmden gönderdim.

Şimdi sizden gelen evrakları doldurup kimlik fotokopimi evraklara ekleyeceğim, siz bana 4,5 g uyumlu simkartımı göndereceksiniz.

Sadece evrakları göndereceğim kargo ücretini ben ödeyeceğim değil mi?
    Teşekkür ederim.iyi akşamlar.

Evet efendim. Bize göndereceğiniz gönderi ücretini siz ödeyeceksiniz. Gönderi maliyetini aşağı çekmek için PTT Kargo'yu tercih etmenizi öneririm.
  • Anladım, siz ne zaman gönderebilirsiniz bana simkartı mı? Daha önce İzmir'e askerlik şubesine evrak göndermiştim, 9-10 tl birşey tutmuştu.

Turkcell!e her ay düdüklenmektense 2 ay ücretsizle her türlü kardayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umityilmax

Sevgili arkadaşlar merhabalar,

Hattını TT Mobil'e taşıyanlara veya yeni hat alanlara 4 GB İnternet 1000 Dk 1000 Sms 29 TL. İlk 2 ay ücretsiz.

Ayrıca 2 GB İnternet 1000 Dk 1000 Sms 19 TL

TT çalışanı olarak sorularınızı yanıtlamak isterim. Ayrıca taşıma işlemi veya yeni hat açma işlemini yapmak için sizlere online yardımcı olmak isterim.

NOT1: Bursa Heykel'deyiz.
    NOT2: Bursa Merkez ve Yıldırım'da ikamet eden müşterilerimize ekip gönderebiliriz.
    NOT3: Bursa dışında ikamet eden müşterilerimize hattı ve imzalanmasi gereken evrakları ücretsiz olarak gönderiyoruz. Ancak imzalanmiş evraklari tarafımıza göndermeleri için gönderi ücretini kendilerinin ödemesi gerekecektir.

Dostum geçen hafta avea tahhütümüz bitti. Avea bize 35 tl den aşağı tarife sunmadığı için vodafone geçtik. eşim ve ben bu kampanyadan nasıl ceza ödemenden yararlanırız? bu arada faturalı hatta geçtik.önceden de faturalıydık.

• egitek87 E kullanıcısına yanıt
    Yeni geçiş yaptığınız için hiçbir ceza çıkmayacak. Sadece geçişten bu yana kaç gün olduysa o kadar günlük faturanız çıkacaktır. Size memnuniyetle yardımcı olmak isteriz.
    Yarın sabah ilk kargoyla size 4.5G uyumlu sim kartınızı ve evrakları pm ile belirttiğiniz adrese gönderilecek.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.