Şimdi Ara

TT PRİME'LA TANIŞ 10 GB TARİFESİ (39 TL) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
453
Cevap
6
Favori
40.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malesef prime olmadı, başka bahara kaldı..! :(

yenı yıl 4 gb 1000 dk 1000 sms geçtim indirim vs tanımladılar 31 tl oldu faturalı
  • 1 yıldır avea faturasızım prime klasik e nasıl geçerim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgin_yener kullanıcısına yanıt
    Prime dan uygun fiyata faydalanmak için 2-3 aylığına başka operatöre geçip sonra Avea faturasızda 1 ay kaldıktan sonra 39 TL den faydalanabilirsiniz. Sizin tarife fena değil ama Prime ile kıyaslanamaz.

• BoltAction kullanıcısına yanıt
    Prime MH arayıp faturasızdan faturalıya geçiş yaptırarak 39 TL ye tarifeden faydalanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi day1972 -- 13 Aralık 2015; 7:40:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: day1972

Prime MH arayıp faturasızdan faturalıya geçişten yararlanarak 39 TL den tarifeden yararlanabilirsiniz.

Numarası nedir? Netten bulduğum numarada bu servisten sadece prime üyeler faydalanabilir uyarısı verip kapanıyor

• BoltAction kullanıcısına yanıt
    Avea Prime MH 0555 758 0758 (Prime geçince 758 i aramanız yeterlidir ve ücretsizdir.)
    *Eğer direkt bağlanamazsanız Prime sayfasına girip mail atın size ulaşırlar ya da Avea MH arayarak aktarma yaptırın. Faturasızdan Prime geçeceğim diye özellikle belirtin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi day1972 -- 13 Aralık 2015; 7:38:04 >
  • numara taşımaya da 39 lira olsaydı tekrar avea'ya geri dönebilirdim belki ama numara geçişlerine 49 yapmışlar anlamak güç.
  • theshiver kullanıcısına yanıt
    Faturasıza taşıyıp 31. gün Prime faturalıya geçerek 39 TL den yararlanabilirsiniz.

• Okudum şartları ama Pttcellde faturalıyım , sanırım hiç bir şekilde olmuyor :)
    vodafone ve turkcellde kampanyadan eser yok ...
    bi taşıyamadım hattı 4.5 g imiş kepçe gösterip çay kaşığıyla veriyorlar interneti.
    minimum 4gb lazım uygun bişi bulamıyorum.
  • Kamu mega'dan faturasıza geçmek için başvurdum bu kampanya sebebiyle. bugün aradılar, 46 TL fiyat teklif ettiler prime klasik için. dedi ki, faturasıza geçince 20 lira alacak sistem, dönünce de bir 30 lira alacak zaten 50 lira zarardasınız. kabul etmedim, iyi mi yaptım, kötü mü bilmiyorum...
  • Alias57 kullanıcısına yanıt
    Hattınızı vodafone taşıyıp 1 ay kalın. Sonra Avea faturasıza taşıyıp en az 1 ay kalın ve 39 TL den Prime geçişinizi yaptırın.

• nincakurba N kullanıcısına yanıt
    Size negatif yönden ve tüm kapıları kapatarak aktarmışlar ama tek kuruş ödemeden 3 ay sonra Primeli olabilirsiniz. Hattınızı Vodafone faturasıza taşıyın, en az 60 gün kalın, sonra Avea faturasıza geçin, en az 31 gün kalın ve 90 gün şartı aşıldığı için 50 TL vs ücret edemeden hem de 39 TL den Primeli olun.

• Fatursızdan bu tarifeye geçip tekrar indirim alıp 33 TL den var diyorlar, bu şekilde kullanan varmı? Arkadaşlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O işlem tarifeye geçtikten sonra taahhüt verirken oluyor. Bilgi doğru ama herkes 33 TL den kullanmıyor. Örneğin ben tüm vergiler dahil 24.90 TL den kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi day1972 -- 20 Aralık 2015; 20:26:13 >
  • Merhaba, 7 ay evvel bu kampanyaya 39 tl den katıldım son 3 aya kadar fena değildi fakat şu an internet hızı diğerlerine nazaran çok fazla düştü, arayanı bil özelliğine zam geldi iptal ettim. Hız takıntınız yoksa tercih edilebilir ama düşük hızda 100 gb internet verse bile çok hoş değil. Test etme fırsatınız varsa test edip sonra geçin.
  • Arkadaşlar sanal market kodu lazım. Prime abonesi olanlar PRIME MIGROS yazıp 7580’e kısa mesaj gönderip kod alabiliyor. Alıp bana gönderir misiniz? Teşekkürler.
  • erdaluzun kullanıcısına yanıt
    Hocam, hızlar bulunduğunuz yere ve baz kalitesine göre değişir. İstanbul A. Hisarı için hız sorunu yaşamıyorum. Akşam üzeri bazen yoğunluk hissediyorum ama genel anlamda memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: day1972

Hocam, hızlar bulunduğunuz yere ve baz kalitesine göre değişir. İstanbul A. Hisarı için hız sorunu yaşamıyorum. Akşam üzeri bazen yoğunluk hissediyorum ama genel anlamda memnunum.

Hocam kampanya devam ediyor sanırım. Bu bi hafta içinde faturasıZdaki sürem dolacak prime için arıycam referans olması adına numaranızı pm den atar Mısınız 24.90 TL den kullanmayı talep etmek için

• şimdi müşteri hizmetleri ile gorustum avea faturalı olan hattimi prime klasige geciriceklermis ama 49 liradan dedi %25 indirim tanımlayıp da. bende faturasiza geçip bir ay sonra geciyim dedim o zaman 39 TL oluyor bende beklemeye karar verdim 12 ayda 120 TL fark yapıyor

• Her şeyi geçtim özellikle 256 kbps internet cezbediyor.Kullananlar cevap verirse sevinirim bu hızla internette sörf,bilgisayarda video izleme donmadan takılmadan izlenebiliyor mu? Normal bir filmi indirmek için yeterli mi?

Kamu megayı bırakıp geçecem durduk yere düdüklenmeyelim para kolay kazanılmıyor.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.