Şimdi Ara

TT PRİME'LA TANIŞ 10 GB TARİFESİ (39 TL) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
453
Cevap
6
Favori
40.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tt prime biletix kodu arıyorum, yardımcı olabilecek biri var mı acaba?
  • Bu prime ile gelen tivibu yu nasıl iptal ettiririm. gereksiz digiturk den bariz kötü

acil yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skylined kullanıcısına yanıt
    banada primedan geldi kırk yılda bir girip açıyorum, niye iptal ettirmeye çalışıyorsun ücretsiz değil mi zaten, bir bağlayıcılığı var mı? iptal ettirmelimiyim?
  • Yaklaşık 1 aydan beri özellikle son haftalarda sanki şebeke çekmeme, konuşurken kesintiler karşı tarafa ani ses kesilmesi veya karşıtaraftan gelen sesin kopması gidip gelmesi , mobil internette aşırı yavaşlama yaşayanlar var mı ?

Millet ucuz diye abandı sanırım son demleri , kapasiteyi aştılar sanırım , yada bu aralar el değişti bankalar kaptı falan dedikleri andan itibaren çoğaldı sıkıntılar, , bulunduğum yerde sıkıntı var diye önce önemsemedim, sonra baktım farklı yerlerde de oluyor, telefonu da değiştirip denedim baktım gene var sorun sıkıntı. Biraderde benim tavsiyemle ( ilk zamanlar memnundum ) geçen ay prime tarifesine geçti önceki vodofon hattından numara taşıyarak, hiç menun değil, ses kalitesi çekim gücü ve mobil net aşırı sıkıntılı diye dün arayınca beni , sizlere de sorayım ilkin dedim.

Varmı aynı sorunları yaşayanlar. ?

Takip etmen için @ozi971

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 3 Eylül 2018; 21:41:42 >

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    Bende de bu sorunlar artmaya başladı. Çekmediği zaman uçak modunu aç kapa yapıyorum düzeliyor sonra bazen yine oluyor. YouTube da falan gıcık ediyor duruyor.

• das.sigma kullanıcısına yanıt
    Fatura ayrıntılarına bakmayı deneyebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: .Predatör.

Bende de bu sorunlar artmaya başladı. Çekmediği zaman uçak modunu aç kapa yapıyorum düzeliyor sonra bazen yine oluyor. YouTube da falan gıcık ediyor duruyor.
    Türkcell içlerinde en pahalısı ve iyisi gibi tecrübelerim ile, sonra vodafone geliyor oda eskisi gibideğil çok fahişleşti. Bazı kronik sıkıntı sorunlar ondada var idi ( sim kart seçmece değiştirseniz bile şanşa, bazı bölgelerde kronil sıkıntılar ), Telekom Avea ise ucuzlattı , birçok yerede bimcell vs veriyor tabi kaldırmadı şebeke hatlar altyappı gümnm, eh tabi çalışanda dumur olmuştur banka geldi aldı önceki alan yedi içti hesabı ödemediği gibi yanmasanın masasındahi bahişişi falan da kaptı kaçtı diye duyunca gelde çalış anasını satarım deyip hizmetide vermiyordur. işinide yapmıyordur, adam belkide bu aty kim işten çıkıcak maaş yatacakmı derdinde. Aklıma gelen şeyler böye deli saçması şeyler.

Yada nazar değdi :P

Uçak moduna alıp çıkmak da bir çözüm gibi gözüksede işin acileyetinde ehemmöşiyetinde çok sayıp sövüyorum emekleri geçmeyenlere. bizi mağdur edenlere.

• arkadaşlar son günlerde Türk Telekom MH arayıp duruyor, taahhütümün bitmesine daha 3 ay var, %10 indirimli devam ettirelim diyorlar, müsait olmadığım için fırçalayıp kapatıyorum ama içten içe merak etmeye başladım kaç liraya devam edeceğiz tarifeye. taahhüt yenileme yapan ya da fiyat alan var mı acaba? Telekom bankalara geçince, bankalar parayı çıkartmak için bize sokmasın sonra kol gibi faturayı.
  • Bu tarifeye numarayı taşırsak prime'ın tüm ayrılcalıklarından yararlanabiliyormuyuz?
    12 Ay taahhüt ile Toplam Faturaya yansıyan tutar 39TL mi ?
    24 Ay ücretiz verilen Tivibu Go Süper Paket, Muud Premium Üyelik, Türk Telekom Bulut 150GB ve Türk Telekom WiFi 10GB/20GB paketleri için tarifeye 24 ay taahhütmü vermemiz lazım yoksa 12 ay yeterlimi?
    Bu tarifenin Renkli Prime Tarifesi ile arasındaki fark nedir?
    www.turktelekomprime.com
    Türk Telekom Prime
    http://www.turktelekomprime.com/tarifeler/Primela-Tanis-10GB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GaMeLeCtROniCa -- 3 Ekim 2018; 6:2:51 >

• beni de şimdi aradılar tivibugo süper paketli prime 10 gb 45 tl diye teklif edeceklermiş. kabul etmeli miyim? daha önceden 48 idi 12 gblı. tivibugoyu kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa

Bu tarifeye numarayı taşırsak prime'ın tüm ayrılcalıklarından yararlanabiliyormuyuz?
    12 Ay taahhüt ile Toplam Faturaya yansıyan tutar 39TL mi ?
    24 Ay ücretiz verilen Tivibu Go Süper Paket, Muud Premium Üyelik, Türk Telekom Bulut 150GB ve Türk Telekom WiFi 10GB/20GB paketleri için tarifeye 24 ay taahhütmü vermemiz lazım yoksa 12 ay yeterlimi?
    Bu tarifenin Renkli Prime Tarifesi ile arasındaki fark nedir?
    http://www.turktelekomprime.com/tarifeler/Primela-Tanis-10GB

http://www.turktelekomprime.com/tarifeler/renkli-prime-10gb-tarifesi
    Aradığınız sayfa bulunamadı

• Bende yeni premium a gectim ayricaliklari aktifleştirmek için 5555 e PRIME AYRICALIK yazdım sonra 9230 dan talebiniz alınmıştır diye mesaj geldi aktifleştirme kodu hala gelmedi ne zamana gelir müşteri hizmetlerinimi arayayım

• Aminebaldan A kullanıcısına yanıt
    Ben aradım genel bir sıkıntı varmış düzelince gelicekmiş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.