Şimdi Ara

TT PRİME'LA TANIŞ 10 GB TARİFESİ (39 TL) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
453
Cevap
6
Favori
40.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 31 Mart itibariyle bitmiş bu tarife. Aylardır devam ediyormuş. Tam ben geçecekken bitmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaXiLoPeZ

31 Mart itibariyle bitmiş bu tarife. Aylardır devam ediyormuş. Tam ben geçecekken bitmiş

Aynen...
    az önce ben de mh ile görüştüm, müşteri alımına kapanmış bu tarife.
  • quote:

31 Mart itibariyle bitmiş bu tarife. Aylardır devam ediyormuş. Tam ben geçecekken bitmiş
    Ben yeni geçtim devam ediyor vodafondan geçtim 30 gb 1 ayda bedava

• Matherson kullanıcısına yanıt
    Kaldırmışlardı tekrardan başlatmışlar bu tarifeyi. Ben de buna benzer başka bir tarifeye geçtim. Sağolun ilginiz için.
  • quote:

Kaldırmışlardı tekrardan başlatmışlar bu tarifeyi. Ben de buna benzer başka bir tarifeye geçtim. Sağolun ilginiz için.
    Rica ne demek

• Merhabalar.Bende bu tarifeye geçmeyi düşünüyorumda epeydirde takip ediyordum.Normal prime tarifelerinden hangi özellikleri kırpılmış.Bu havabus ile sinema kampanyaları ilk 1 ay geçerli sanırım sadece.Başka bir eksikliği var mı diğer primelardan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LittleThings

Arkadaslar selam, bu prime ild tanis paketinde biletix olayi sinirli mi yoksa surekli kullanabilecek miyim?
    Bende aynı soruyu düşünüyorum.Sizin nasıl oldu kullanmaya devam edebildiniz mi ?
  • Taahhüdümüzün bitmesine 1 ay 2 gün kaldı. Müşteri hizmetlerinden durumu sordum 44 liraya yeni taahhüt önerdi kabul etmedim (40 lira ödüyorum). Başka operatöre taşımayı düşünüyorum. Ne zaman taşıma işlemi yapayım sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cycloner

Taahhüdümüzün bitmesine 1 ay 2 gün kaldı. Müşteri hizmetlerinden durumu sordum 44 liraya yeni taahhüt önerdi kabul etmedim (40 lira ödüyorum). Başka operatöre taşımayı düşünüyorum. Ne zaman taşıma işlemi yapayım sizce?
    Fatura kesim tarihinden 6 gun önce gidip hat tasıma için basvur zaten 4 yada 5. gün tasıma gercekleşmiş olur böyle yeni fatura kesilmeden 1-2 gun önce tasımayı yapmıs olursun.
  • Bu efsane prime tarifesinde normal prime avantajlarından yararlanabiliyor muyuz bilgisi olan var mı ?
  • theblackside T kullanıcısına yanıt
    Yararlanırsınız...

--------------------------

ÖZEL NOT: 2 satırlık düzgün bir açıklama yapmadan ve link bile vermeden konu açtığını sananlara kapak olarak, EFSANE TARİFELERi açıklamalarıyla ve linkleriyle ekliyorum. Kendi acizliklerini görmezden gelip emek verilen bir konuyu şikayet eden aymazlara pabuç bırakacak değiliz. Özellikle PRİME EFSANE 20GB TARİFESİne geçmeyi düşünen arkadaşlara kaynak olmasını temenni ediyorum:

TT, EFSANE TARİFELER adı altında yepyeni tarifeler grubu oluşturdu. Tarifelerin tek can sıkıcı noktası yeni hat tesisi ile numara taşımaya açık ama TT faturasızdan geçişe kapalı olması. Aşağıdaki açıklamalarda ve linklerde verilen tarifeler için 12 ay faturalıda kalma sözü gerekiyor. Tarife kapsamında ücretsiz e-dergi uygulaması mevcut olup Türk Telekom grup mağazalarına gelerek Efsane Tarifelere geçiş yapabilirsiniz.

EFSANE 4GB TARİFESİ: 1000 DK 1000 SMS 4GB NET 23 TL
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/Sayfalar/Faturali/Tarifeler/efsane-4gb-tarifesi.aspx

EFSANE 8GB TARİFESİ: 1000 DK 1000 SMS 8GB NET 28 TL
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/Sayfalar/Faturali/Tarifeler/efsane-8gb-tarifesi.aspx

EFSANE 12GB TARİFESİ: 1000 DK 1000 SMS 12GB NET 33 TL
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/Sayfalar/Faturali/Tarifeler/efsane-12gb-tarifesi.aspx

EFSANE PRİME 20GB TARİFESİ: 1000 DK 1000 SMS 20GB NET 45 TL
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/Sayfalar/Faturali/Tarifeler/efsane-prime-20gb-tarifesi.aspx

AYRINTILAR: Prime Efsane 20GB Tarifesi adı gibi EFSANE olacak gibi görünüyor. Tüm Prime ayrıcalıkları ilgili tarifede mevcut olup "İlk 3 Ay Sınırsız İnternet Kampanyası" aynen geçerlidir. 20GB nette aşım yapılırsa 4 defa 500 MB internet tanımlanacak olup her biri 12 TL dir ve sonrasında internet kullanımı hız düşümlü olarak kesintisiz 256 kbps ile devam edecektir. 8 Haziran 2018 itibarıyla tarifeye kaydolacak tüm müşterilerden, son 90 gün içerisinde TT mobil tarafından sunulmakta olan faturalı veya faturasız bir tarifeden ya da kontrollü SEÇ tarifelerinden diğer operatörlere numarasını taşıyıp sonrasında bu tarifeye kaydolan müşteriler için bir kereye mahsus 30 TL kayıt ücreti alınacak ve söz konusu ücret müşterilerin ilk faturalarına yansıtılacaktır. Tarifeden imdirimli şekilde yararlanmak için MH veya SMS aracılığıyla taahhüt verilmesi gerekmektedir. SMS aracılığıyla taahhüt vermek için SOZ yazıp 5555 yönüne SMS atılması yeterlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi day1972 -- 10 Haziran 2018; 5:1:29 >

• arkadaşlar tivibu go süper paket dediği tam olarak ne oluyor? mobil tv mi?

bakırköydeki maramara forumda bulunan bayi bana yanlış bilgi vererek gitti cep prestij bronze tarifesine kaydımı yaptırdı. daha taahhüt vermedim. +1 tl ile uydu tivibu aldım. eğer hiçbir avantajı yok ise kapatacam bu mereti
  • rambetiko R kullanıcısına yanıt
    Mobil TV nin gelişmiş hali diyebiliriz. Tivibu uyduyu bilirsiniz, sadece uydu üzerinden akıllı kutu ile platformda yer alan içerikleri izlemenizi sağlar. Tivibu Go Süper paket ise yerli ve yabancı TV kanallarını, spor içeriklerini; film , dizi, belgesel ile çocuk içeriğini bilgisayarınızdan, akıllı cep telefonunuzdan, tabletinizden ve belirli akıllı televizyonlarda bulunan Tivibu Smart TV uygulaması üzerinden izlemenizi sağlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi day1972 -- 10 Haziran 2018; 9:16:50 >
  • Prime la tanış tarifesinde,biletix,havaş, gibi fırsatlardan sadece 1 ay yararlanılabiliyor.Yurtdışında 2 gb ücretsiz hediye kampanyasıda yok. Eğer bu efsane tarifede bunların hepsi sürekli varsa gerçekten çok iyi kampanyamış.Önümüzdeki hafta geçerim muhtemelen.
    Prime MH hizmetleriyle PRİME AYRICALIKLAR DÜNYASInı daha önce görüşmüştüm. 10GB Prime Tanış ve Eksper tarifelerinde ilk ayla sınırlı; 12/15/20/25GB olanlarda ise ayda 2/4/6 kez yararlanmak mümkün demişlerdi. Az önceki görüşmede, 20GB Prime Efsane için 1 aylık sınır olmadığını ama aylık 2/4/6 kullanımdan hangisinin geçerli olduğunun ise net olarak yazmadığını belirttiler. Yine de eksper olmayan 20/25GB tarifeler de ayda4/6 kullanım verildiğini eklediler. Dilerseniz biraz zaman geçince siz de MH ile görüşebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi day1972 -- 10 Haziran 2018; 15:5:42 >
  • Çok teşekkürler yardımcı olduğunuz için.Birde hangi numaradan ulaştınız müşteri hizmetlerine onu soracağım.Türk telekom unkini arıyorum prime yönlendiriyor sonra ordada bu hattan sadece prime müşterileri yararlanabilir diyor.Şaka gibi gerçekten
    Prime MH 444 4 375 ama ben 2 sene Prime'lı olduğumdan ulaşabiliyorum. Siz normal TT MH arayın ordan aktarırlar veya direkt cevap verirler.

• Öyle yaptığımda da dediğim durum oluşuyor.Bayiden hallederim en iyisi.Teşekkürler tekrardan.Bu arada 2 yıldır kullandığınıza göre memnunsunuz sanırım çekim gücü vs den ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theblackside -- 10 Haziran 2018; 19:42:47 >
    Evet, gayet memnunum ama benim 4-5 hattım olduğu için kampanyalar çerçevesinde kafamın yattığı operatörlere git gel yapıyorum. Prime tarifelerini tavsiye ederim, özellikle merkezi veya iyi çeken bir konumdaysanız tüm iletişim ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi day1972 -- 11 Haziran 2018; 4:6:43 >
  • bu tarifedeki arkadaşlar şuan kaç TL fatura ödüyor acaba? benim fatura yavaş yavaş yükselmeye başladı, önce 40.00 oldu sonra 40,75, en son 41,25 gelmiş. ÖTV artışı filan mı var nereden kaynaklanıyor bu?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.