Şimdi Ara

TT PRİME'LA TANIŞ 10 GB TARİFESİ (39 TL) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
453
Cevap
6
Favori
40.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de bugün itibariyle tarifeye geçiş yaptım.Turkcell'den direk geçtim bu tarifeye.Prime MH aradım normalde 49TL dedi %15 indirim tanımlanmış dedi.42 TL civarına 12 ay için anlaştık.Daha fazla üstelemedim bana uygun olduğu için.

Şu an test yaptım eskinde 24mbit stabil alıyordum 3 çizgi 3G çekimde 11mbit hız aldım.

Bu arada 7.2 sınırı nerede yazıyor bulamadım.Umarım böyle bir şey yoktur..
  • merhabalar.

aveadan yaklasik bir aydan fazla olmustur sanirim, vodafone a gectim. pek memnun oldugum soylenemez. bu tarifeye gecebilir miyim?

bir yerlerde 3 ay dolmadan tekrar donunce avea eski abone muamelesi yapiyor diye okumustum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mrb arkadaşlar, bugün itibarıyla hattıma 39 TL üzerinden (faturasızdan geçiş yapmıştım) %40 indirim tanımlanmıştır.

*İndirim talebinde bulunacak olan arkadaşlar numaramı referans olarak kullanmak isterlerse pm atabilirler. Ancak az-çok tüm indirim alan arkadaşlarımızın forumdaşlarımıza yardımcı olmasını rica ediyorum.

Aşağıya telefonuma gelen sms yi paylaşıyorum.
    TT PRİME'LA TANIŞ 10 GB TARİFESİ (39 TL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi day1972 -- 29 Kasım 2015; 14:34:47 >

• ecay kullanıcısına yanıt
    Şahsınızda geçiş yeni geçiş yapan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: .Predatör.

merhabalar.

aveadan yaklasik bir aydan fazla olmustur sanirim, vodafone a gectim. pek memnun oldugum soylenemez. bu tarifeye gecebilir miyim?

bir yerlerde 3 ay dolmadan tekrar donunce avea eski abone muamelesi yapiyor diye okumustum.

Eğer Avea faturasızdan geçtiyseniz Vodafone tekrar geçmenizde sorun olmaz. Faturalıdan geçtiyseniz taahhütünüzün olması olmaması vs bazı durumlar öne çıkıyor. Taahhütünüz yoksa ve önceden SEÇ tarifelerinde değilseniz bu tarifeye koşulsuz geçersiniz. 3 ay olayı biraz karmaşık, en kötü ihtimal geçersiniz ama bir kereye mahsus 30 TL tarifeye kayıt parası ödersiniz. Geçişinizi faturasızdan yaparsanız, 31. gün tarifeye geçerseniz hem 3 ay kuralına takılma riskiniz azalır hem de 39 TL den geçiş yapma şansınız olur. Direkt geçişte ise 49 TL den yararlanır ve üstte de dediğim gibi en kötü 30 TL kayıt parası ödersiniz. Arzu ederseniz MH ile görüşün ve kendi hattınızın tam durumunu öğrenin.

• quote:

Orijinalden alıntı: day1972

quote:

Orijinalden alıntı: .Predatör.

merhabalar.

Eğer Avea faturasızdan geçtiyseniz Vodafone tekrar geçmenizde sorun olmaz. Faturalıdan geçtiyseniz taahhütünüzün olması olmaması vs bazı durumlar öne çıkıyor. Taahhütünüz yoksa ve önceden SEÇ tarifelerinde değilseniz bu tarifeye koşulsuz geçersiniz. 3 ay olayı biraz karmaşık, en kötü ihtimal geçersiniz ama bir kereye mahsus 30 TL tarifeye kayıt parası ödersiniz. Geçişinizi faturasızdan yaparsanız, 31. gün tarifeye geçerseniz hem 3 ay kuralına takılma riskiniz azalır hem de 39 TL den geçiş yapma şansınız olur. Direkt geçişte ise 49 TL den yararlanır ve üstte de dediğim gibi en kötü 30 TL kayıt parası ödersiniz. Arzu ederseniz MH ile görüşün ve kendi hattınızın tam durumunu öğrenin.

hocam daha once prime mini hosgeldin taridesiydi.1 yil taahhut dolmustu. sonra yanlislikla prime klasik tarifesi sectim. o da pek isime gelmedi.

sonra vodafonea gectim. yani simdi once avea faturasiza geceyim sonra mi bu tarifeye geceyim?

• .Predatör. kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Bana ulaşanlara 35 TL ye büyük fırsat 4 GB (1000 dk 1000 sms 4 gb net) tavsiye ediyorum. 31. gün primeye geçebilirsiniz. Böylece 3 ay olayına da takılma riskiniz azalır.

• day1972 D kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın hocam.Çok iyi bir indirim.Genel olarak yardımcı olduğunuz için de çok teşekkür ederim.Erken görebilseydik hatırı sayılır bir indirim de ben alabilirdim.
  • quote:

Aynen öyle. Bana ulaşanlara 35 TL ye büyük fırsat 4 GB (1000 dk 1000 sms 4 gb net) tavsiye ediyorum. 31. gün primeye geçebilirsiniz. Böylece 3 ay olayına da takılma riskiniz azalır.

bu faturasiz bir tarife sanirim. siz referans mi oluyorsunuz? vodafonea biraz daha sans vermek istiyorum. olmazsa aveaya donecegim tekrar.

• ecay kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz. Size de tekrardan hayırlı olsun. İnanın kötü fiyat değil sizinki de.

Evet, faturasız bir tarife. Elimden geldiğince arkadaşlara yardımcı oluyorum, özel mj çok geliyor, onların isteklerini ve sorunlarını bir şekilde hallediyoruz. Vodafone için bir şey diyemem ama Prime dan 39 TL den yararlanmak istiyorsanız biraz acele etmelisiniz. Çünkü öncesinde 30 gün faturasızda kalma şartı var ve kampanya yeni yılda olmayacak deniyor.

• quote:

Evet, faturasız bir tarife. Elimden geldiğince arkadaşlara yardımcı oluyorum, özel mj çok geliyor, onların isteklerini ve sorunlarını bir şekilde hallediyoruz. Vodafone için bir şey diyemem ama Prime dan 39 TL den yararlanmak istiyorsanız biraz acele etmelisiniz. Çünkü öncesinde 30 gün faturasızda kalma şartı var ve kampanya yeni yılda olmayacak deniyor.

tamamdir hocam. sizi yine rahatsiz ederim.

Merak etmeyin rahatsız olmayız. Yardımlaşmak gibisi var mı?

• quote:

Merak etmeyin rahatsız olmayız. Yardımlaşmak gibisi var mı?

tesekkurler hocam.konuyu takipteyim

• day1972 D kullanıcısına yanıt
    Konuyu 2 aydır takip ediyorum,sizden başka çabalayan pek yok. Şahsım adına teşekkürler bilgiyi paylaştığınız için.
  • tzobu kullanıcısına yanıt
    Ben de teşekkür ediyorum yalnız oranı ne olursa olsun indirim alan arkadaşların da buradan talepte bulunan arkadaşlara yardımcı olmasını tekrardan rica ediyorum.

• Prime klasik tarifesine yeni musteri alimi sonlandi mi?Vodafoneden bugun gecmeyi dusunuyordum,musteri hizmetlerini aradim.Kampanyamiz sonladi falan dedi.

Edit:Az once iki avea bayisine gittim ,biri devam ediyor biri de yaz kampanyasi bitmis olabilir,tarife fiyati artmis olabilir dedi.Bunun uzerine yeğeni 600 dk 6gb internet olan bi tarifeye gecirdim(taahhut ve ttnet aboneligi ile birlikte)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xperiat55 -- 1 Aralık 2015; 10:22:21 >
  • xperiat55 X kullanıcısına yanıt
    49 TL ücreti olan yeni müşteri alımı kampanyası yıl sonuna kadar uzatılmıştır.

• kontorluden gecis hala 39 tl mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumhurfatih

kontorluden gecis hala 39 tl mi?

http://www.aveaprime.com.tr/tarifeler/klasik-yaz

Evet gecerli. Kampanya 30 Nisan 2016 ya uzamis gozukuyor.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.