Şimdi Ara

TT TECHNIC YH 862D Tavsiye Eden Varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
5.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TT TECHNIC YH 862D Dijital Sıcak Hava Üflemeli Havya
    Sıcak Hava Üflemeli Havya

Fiyatı:200 Tl

40 watt kalem havya ile Sıcaklık ayar aralığı : 100 ℃ -450 ℃ hassas ısı ayar ve dijital ekranında görme imkanı.
    Sıcak hava Üfleme Derecesini Dijital ekranında 100 ℃ -450 ℃derece arasında hassas Ayarlayabilme
    Sıcak hava akımı ve ısısı ayarlanabilir aparat.
    Temizleme Keçeli Kalem Havya sehpası, Sıcak Hava Havyası Sehpası ve 3 Farklı üfleme uçlarıyle birlikte.

Ürün Özellikleri
    Sabit Sıcaklık Aralığı -
    Ayarlanabilir Sıcaklık Aralığı 100 ... 480°C
    Hassasiyet %5
    Sigorta Değeri 1A / 250V
    Güç Kaynağı 220/240V
    Boyut 187 x 135 x 245mm
    Ağırlık 4kg
    Standart Donanım Kalem Havya, Sehpa, 3 Farklı Üfleme Ucu, Kullanım Kılavuzu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uguraa09 -- 7 Eylül 2015; 0:48:09 >

• Uzun zaman önce aldım kullanıyorum, memnunum.

Bunların içi hep aynı. Farklı firmalar kendi adlarını basıp piyasaya sürüyorlar. Bende de sunline 852+ olanı var. Sizinkisiyle aynı.

https://www.google.com.tr/search?q=sunline+852&espv=2&biw=1164&bih=826&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIo_bqgYrkxwIVArYaCh2ZMgxg#imgrc=AFnkrGkCNkS6sM%3A

Ben 1-2 sene önce almıştım 160 liraydı yanlış hatırlamıyorsam.

• Bu üründen her ne kadar memnun olan varsada ben kesinlikle tavsiye etmiyorum! Kompresörü acayip derecede fazla ses çıkarıyor, cihaz adeta yerinden oynuyor. Belli bir süre sonra dijital sıcaklık göstergeleri bozuluyor , sizin ayarladığınız sıcaklık değilde farklı bir sıcaklı değeri gösteriyor. Havyası çok dandirik her ne kadar kullanım ile alakalı olsada havyanın ucu ile sapı belli bir müddet sonra birbirinden ayrılmaya başlıyor. Kompresör motoru belli bir süre sonra bozuluyor aynısından bulmakta mümkün değil.
  • Ustam Ses Konusunda Cihazın Altında Civada var tasıma esnasında zarar görmesin diye fabrika civatalıyor onu sökünce ses filan kalmıyor
  • Bütçeniz yetiyorsa XYTRONIC markaya bakın. Taiwan malı, fiyatına göre çok kaliteli. Çin malı havyalar gerçekten çok kötü.
    Bundan alacaksanız da, havya ucu XYTRONIC ile uyuyor. Gidin XYTRONIC marka havya ucu alın. Zaten üzerinde gelen havya ucunun ömrü 15 gün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meterman

Bütçeniz yetiyorsa XYTRONIC markaya bakın. Taiwan malı, fiyatına göre çok kaliteli. Çin malı havyalar gerçekten çok kötü.
    Bundan alacaksanız da, havya ucu XYTRONIC ile uyuyor. Gidin XYTRONIC marka havya ucu alın. Zaten üzerinde gelen havya ucunun ömrü 15 gün.

doğrudur hocam arkadaşım bunu kullanıyor

• aynen arkadaslar ben alıcam bundan izmir çankayada öle bi gezdim onur hanında 285 240 dediler bit pazarına doğru bakınmaya devam ettim ufak olan modellere 165 falan dediler bi yerde 215 dedi biri dayı pzt geleyim bana şunu 200 düzle dedim gel kardeşim ayıpsın dedi nasıldır ıyımıdır alalımmı içinde hava pompası var bunların ileride bize sıkıntı falan çıkarmaz kullanan arkadasların yorumlarını alabılırmıyız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar benmı yanlış araştırdım yoksa yanlışmı yazıyorlar.

bu tttech 40w havyası var ufak modelli olan beb best kada class phatonmudur nedir 160tl civarı olanlarda 50w

sunline 852d sanırım 70w gibi bişiler yazıyor. arada kaldım çok konu varken konuda açmak ıstemedım class 968 - tt tech 862d - sunline 852d ucuzdan pahalıya yazdım 165-200-240
  • TT TECHNIC YH 862D+ gayet ideal bi ürün almak isteyenler alabilir ben aldım memnunum class 898d vardı 240 lira gibi fiyat çektiler herkez pohpohlayınca tabi fıyatı fırlamıs . farkedermi bence fark etmez 2side aynı şey buda sunline 852d+ se kopyası :D hepsi aynı dalga
  • bu arada izmir çankaya hakkatten izmirliye göre deil zaten hep alışveriş yapanlar yan illerden ilçelerden gelenler resmen esnafı tuttuğuna afedersiniz anladınız. zaten onur hanlarıda olmak uzere baya kapanan dukkan var böle devam ederseler kendilerini bitiricekler.
  • :) Cihaz Mükemmel Tavsiye Ederim Forumlarda Kötüleyen Olabilir Cihazı Hiç Bir Sıkıntısı Görmedim.
  • Bu makinaya ait havya ucunu nerden bulabilirim ince uçlardan lazım telefon boardına switch vs lehimlemek için.. İçinden çıkan tee lisede dağıtılanlar gibi aynı
  • uguraa09 kullanıcısına yanıt
    Ben bu havyadan almıştım. Güçlü hava üflemesi var. ( gürültüsü de...) Havyanın kullanımından memnundum, alanlarda memnun...

Çok kullanışlı ancak kompresörü bozulunca, yedek parça bulunmuyor.
    Yine de bu marka ve modeli almak isterseniz; İstasyonun kompresörü arızalanıncahttp://forum.donanimhaber.com/m_113974049/tm.htm konu başlığındakileri uygulayın. Benim başıma geldi, tecrübelerimi paylaştım.

Yeni bir istasyon almak isteseydim bunu mu? alırdım diye sorsanız " HAYIR " derim, parçası olmayan cihazı neden alayım ki...

Bu tür bir istasyon almak isterseniz, kompresörlü değil de... FAN lı olanı tercih edin derim. Önerim.. CYBER 852 olurdu.

Hava üfleyen fanlı Kol arızalanırsa, piyasa da yedek olarak 50- 60 liraya satılıyor. Yenisi ile değiştirirsiniz.

Kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhsin kamer -- 7 Şubat 2016; 16:19:01 >

• muhsin kamer kullanıcısına yanıt
    ucu tutan vidalı kısım ayrı satılıyormu geçen açık unutmuşum 8-10 saat çürümüş ucu tutan yeri
  • kadircitak kullanıcısına yanıt
    Bende fazla var sanırım , hemen hiç kullanmadım, zaten çabuk bozulduğu için fırsatta olmadı. ihtiyacınız varsa verebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elektrosenol kullanıcısına yanıt
    teşekkürler havyanın çapları farklı olabiliyor biraz gezdim yenisi aldım ama birdaha olursa komple almak ziyan olur diye sormuştım yedek parçası satılıyormu diye.

Uçlarda ayar vidası olanları tercih edin.

Nozuller Yedek olarak satılıyor. 5-7 tl tanesi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhsin kamer -- 8 Şubat 2016; 14:54:36 >
    o değil havya kısmı cabuk bozuluyor eriyor sanki bendeki class 952 ondanmı acaba
    Bu havyalar kullanışlı değil. Çok narin... Çabuk bozuluyor. Setle birlikte gelen havya ucu da çok kalitesiz. 2 ci kalite mi? 3 cü kalite mi? belli değil. İthal edenler ucuza mal edeceğiz diye iyice suyunu çıkartıyorlar. Piyasadan 2-3 tane birinci kalite uç almıştım. Onları kullanıyorum. 1 ci kalite uçlardan memnunum, erime ve deforme olmuyor ...

İyi çalışmalar, kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhsin kamer -- 10 Şubat 2016; 14:10:53 >
    uc değide ucu tutan vidalı olan şey 1ayda çürüdü ucu tutamaz oldu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.