Şimdi Ara

TT Tsunami vs Armor jr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 seneyi aşkın süredir dh forumun takipçisiyim, yeni sistem toplayacağım için mesaj atmak bugüne kısmetmiş
    Thermaltake VC3000BWS Armor JR Siyah ATXhttp://www.vegateknomarket.com/asp/show_stock.asp?product=VC3000BWS
    Thermaltake VA3000BWA Tsunami Siyah ATX http://www.vegateknomarket.com/asp/show_stock.asp?product=VA3000BWA
    bu iki kasa arasında kaldım ikiside pencereli olan modeller
    armor jr da toz problemi olurmu diye düşünmüyor değilim?
    ayrıca sanırım armor diğerinden daha derin ileride çıkacak olan hayli uzun olan ekran kartları açısından dahamı iyi olur?
    şimdiden yorumlar için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mangamania -- 31 Mayıs 2007; 20:56:54 >

• Merak etme bende Matrix VX 3000BWA var aynen ön tarafı Armor gibi delikli. İşin güzel tarafı bizim görmediğimiz içerden takılmış olan süngersi bir tabaka var ve havayı geçiriyor tozu geçirmiyorlar. Bunu anlamak için kasayı 6 ay kullandıktan sonra o filtreleri çıkarıp parmağında tıp diye vurman, ama yüzünü uzakta tut bol bol öksürebilirisin Fanında da bildiğimiz toz filtresi var o da iyi, sadece çok çok ince tozları geçiriyor ki bu Tsunami de alsan değişmez onlar yine girer bir yerlerden.

Yani ben Armor öneririm, eğer beğeniyorsan benimkinin fiyatı uygun 120$, aynen pencereli ve armor gibi. 8800GTS kullanıyorum, yanyana 2 tane koysam da sürtmez kasaya çünkü boşa geliyor(tabi ben hard-disk kafesini kasayı ilk aldığımda sökmüştüm çünkü çok gereksiz bi olay) Bi arkadaşa da Shark almıştım, bana sorarsan TT'nin çoğu kasası klas, fanları iyi 17db, yani tarzına göre al. Ama önü delikli olması avantaj onu da söyleyeyim.

• Tusunami daha şık armor da modifiye için uygun gerisi sana kalmış.
  • ben olsam armor jr. alırdım
  • işte asıl sorumda burda armor jr beni de cezbediyor
    ama tsunaminin görünüm dışında ne gibi bir artısı varki tt böyle bir model çıkarmış ve daha pahalı....
    kasaları yakından görme fırsatı bulamadım kullunan varmı forumda acaba..

@ sahinoz31 açıklayıcı cevabın için teşekkürler
  • armor
  • Paran varsa armor al.Ben Tsunami kullanıyorum.CD veya DVD rom takma aparatları dandik.Güzel düşünülmüş ama 2-3 kullanmada elimde kaldılar.Geri kalanı on numara.Özellikle hdd yuvalarındaki titreşim önleyici lastik takozlar çok güzel düşünülmüş.Hava akımıda güzel.Yalnız armorun teknik özelliklerini bilmem; ama daha büyük r600 rahat sığar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • armor jr a yatkınlığım arttı ama piyasada yok
    armor jr yan pencere üzerinde fanla birlikte gelmiyor bu okadar önemli değil
    ama @hkacmaz arkadaşın dediği şu hdd lastik takozlarını armorda göremedim
    bu benim için önemki bi ayrıntı...
    armor jr kullanan yok mu hiç yaw
  • almışken full tower olanından al armor un.. ele gelsin..

üstelik her iki renk seçeneğide stokda var
    http://www.vegateknomarket.com/asp/show_stock.asp?product=VA8003SWa

• quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

almışken full tower olanından al armor un.. ele gelsin..

üstelik her iki renk seçeneğide stokda var
    http://www.vegateknomarket.com/asp/show_stock.asp?product=VA8003SWa

Face1tr doğru söylüyor hem ele elsin hemde ileride su soğutma falan kurarsan sıkıntı cekmezsin yok ben hayatta su soğutma kullanmam bu bana yeter diyorsan amenna ... Alacaksan hayırlı olsun şimdiden

• Su soğutma kullandım ben imzamdaki kasayla, resmen işkenceydi söküp takması Radyatör zaten içeri sığmıyor dışardan bağlıyorsun, kasayı taşımak çok zorlaşıyor vs vs yani mid-tower'da sıvı soğutma işkence. Ama sıvı soğutmanın hiçbir gereği de yok, nedeni ise sıvı soğutmanın sadece bölgesel soğutuyor olması. Mesela ben Big Typhoon'la hem işlemciyi çok etkin şekilde soğuturken hem de RAM'lere hava üflettiğim için onlar da soğuyor, ayrıca hiç ses olmadığından emin olabilirsin.

Lastik parçaları da sorun yapma, günümüzde gayet kulanımı yaygın olan silikon diye bir madde var, o kenarlara azcık sıkarsın kuruyunca sana en güzel titreşim engelleyici olur çıkar Sen böyle ince şeyleri kafana takma çözümleri kolay, herşeyi düşünürsen asla bir kasa alamazsın veya alırsan da mutlu olmazsın, yetinemezsin. Herşeyin olduğu gibi araştırmanın da fazlası zarar, en iyisi sen önü delikli güzel bir kasa al, armor jr de olur benim kasadan da olur. Havalandırma süper, soğutuculara ve büyük kartlara da elverişli öyle sığmama gibi bir durum yok yani. Kasayı almadan önce veya aldıktan sonra bana istediğini sorabilirsin, kolay gelsin en zor iş alacağın şeyi seçmektir

• arkadaşlar peki armor ve kandalf arasında kalsanız hangisini tercih ederdiniz? ben alıcamda kandalfın görünüşü çok daha hoşuma gidiyor hangisinin hava akımı daha iyidir ? eğer pek fark yoksa hoşuma giden olan kandalf ı düşünüyorum siz ne dersiniz? ilerde su soğutma düşünüyorum ondan böyle büyük kasa alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugberk23 -- 16 Haziran 2007; 22:33:01 >
  • Armor'un havalandırması daha iyidir çünkü dediğim gibi önü delikli. Çok da iyi hava alıyor benim kasadan gördüğüm kadarıyla. Ama sonuçta ikisi de sağlam kasalar ve sıvı soğutma kuracaksan ikisi de çok uygun. Zaten Armor'a daha iyi diyorum ama farkedecek en fazla 3-5 derece yani hiçbir önemi yok. Görüntüsü ve tarzı hangisi hoşuna gidiyorsa onu al, TT'den zarar gelmez
  • matrıx
  • Bende armor düşünüyorum inşallah vegateknomarkete ayın 28 inde gelecek sanırım sitede kasanın altında tahmini varış 28 diyor haftaya almayı düşünüyorum bakalım alırsam fotolarını eklerim
  • Yahu bu kasaların fiyatları ne böyle... Aman aman..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.