Şimdi Ara

Aerocool X-Predator Devil Red Full Tower - Yurtdışı & Gümrük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba, Aerocool un X-Predator Devil Red Full Tower kasasını almak istiyorum. Bu kasa gold da ve akortek in sitesinde var ama stokta yok olarak gözüküyor:

http://www.gold.com.tr/aerocool-xpredator-devil-red-mesh-full-tower-oyuncu-kasasi_u

http://www.akortek.com/aerocool-xpredator-devil-red-mesh-edition-2x23cm-dev-fanli-1x-usb-3-0-yuksek-hizli-2-x-usb-2-0-full-tower-kirmizi-oyuncu-kasasi.html

Aerocool un tr distrübütör ü ile yaptığım görüşmede kasanın ithalatının durdurulduğunu öğrendim. Bende kasayı yurtdışından almaya karar verdim.

İngiltere'deki kuzenimden kasayı alıp bana kargoyla göndermesini isteyeceğim. Şöyle bir sitede buldum kasayı :http://hi-powered.co.uk/index.php/aerocool-x-predator-devil-red-usb-3-0-full-tower-gaming-case.html

Stoklarında var olarak gözüküyor.

Sizlere şunu sormak istiyorum. Acaba kuzenim kasayı gift olarak gönderirse gümrükte sıkıntı çıkar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King_Mert -- 18 Mart 2014; 0:57:09 >

• gümrükte sıkıntı çıkmayabilir ancak teknobiyotik te ve netsipariş te var tavsiyem netsiparişten alın ancak devil red modeli değil normal xpredator
  • cevap için teşekkür ederim ama ben devil red modelini istiyorum düz modeli mevcut bikaç yerde
  • Xpredator Evil Black Edition kullanicisi olarak söylüyorum; kesinlikle bu kasa icin degmez. Baslarda cok begenerek almistim ama kalitesiz oldugunu zamanla belli ediyor. Ayrica yukariya push-pull olarak en ince radyatörleri bile takmak problem
  • quote:

Orijinalden alıntı: King_Mert

cevap için teşekkür ederim ama ben devil red modelini istiyorum düz modeli mevcut bikaç yerde

x1 ve x2 modellerinin devil red modeli var biraz kırpılmış kasalar olarak bulabilirseniz daha kaliteli kasalara yönelin yurt dışından özellikle lian li

• quote:

Orijinalden alıntı: RapscallioN

Xpredator Evil Black Edition kullanicisi olarak söylüyorum; kesinlikle bu kasa icin degmez. Baslarda cok begenerek almistim ama kalitesiz oldugunu zamanla belli ediyor. Ayrica yukariya push-pull olarak en ince radyatörleri bile takmak problem

yapma ya :( ben görünüşünü çok beğendim özellikleri de fena değil gibi geldi , aslında ilk olarak aerocool mechatron almak istiyordum sonra zamanla buna kaydı fikrim. Acaba tekrar mechatron u düşünsem mi?

quote:

Orijinalden alıntı: tarkolar

quote:

Orijinalden alıntı: King_Mert

cevap için teşekkür ederim ama ben devil red modelini istiyorum düz modeli mevcut bikaç yerde

x1 ve x2 modellerinin devil red modeli var biraz kırpılmış kasalar olarak bulabilirseniz daha kaliteli kasalara yönelin yurt dışından özellikle lian li

aynen onları gördüm bir normal x-predator un devil red modeli yok maalesef :( Dediğiniz markaya bakıcağım teşekkürler

• yurtdışından getirecekseniz çok daha iyi ve kaliteli bir kasa için yapın bu işi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

yurtdışından getirecekseniz çok daha iyi ve kaliteli bir kasa için yapın bu işi..

Maalesef fazla bütçem olmadığı için bunda karar kıldım. Kasanın sitedeki fiyatı 100 sterlin. 100 lira da kargo vs gelse 460 liraya geliyor kasa. Zaten burada satıştayken 410 liraymış. Biraz da bu yüzden kalkıştım bu işe.

Yakın fiyatlı ve bundan daha iyi olduğunu düşündüğünüz bir kasa varsa duymak isterim
  • King_Mert K kullanıcısına yanıt
    açıkçası burada satılanlardansa buraya uğramayan kasa markalarının ürünlerine bakın.. nzxt, fractal design, lian li(ki pahalıdır bu) .. bu tür maklara bakın.. özellikle nzxt ye bakabilirsiniz..
    Hocam verdiginiz siteye baktim, yani sokaga atacak param olsa o siteden mal almam Dedigim gibi Xpredator da önermem. Ilk cikanlara göre sanirim bazi degisiklikler var ama genede kaliteli denebilecek bir kasa degil. Öyle görünüsüne kanip o kadar para vermeyin bence, fiyatini tam olarak bilmiyorum ama Corsair 750D falan cok ama cok daha iyi bir secim olacaktir. CM Storm Trooper da iyi bir secim olabilir
  • RapscallioN kullanıcısına yanıt
    Dediğim siteden mail geldi zaten onlar sistem satıyorlarmış sadece kasa alamazsınız dediler :( Amazon.co.uk dan buldum bende ama 30 sterlin daha pahalı. Bikaç sitede de incelemelerini okudum kasanın olumsuz yorum neredeyse yok gibiydi herkes öneriyordu kasayı o yüzden tercih ettim. Araştırmadan "aaa güzel kasaymış alayım" demedim yani Sizin ve diğer arkadaşın dediğiniz kasalara baktım ama çoğu çok sade gözüküyor. Bir de bu kasa olmazsa yurtdışından almayı düşünmüyorum.
  • Yurt dışından kasa alacak olsam sade görünüm, kompakt tasarım ve işlevsellik olarak Fractal markasının modellerini tercih ederdim. Görünüm olarak daha agresif hatlara sahip kasa alacak olsaydım NZXT markasının Phantom modellerinden birini alırdım.

Eski bir Xpredator kullanıcısı olarak hem bu modeli şu anki fiyatları ile önermem çünkü benim aldığım zamanlarda 280 TL fiyatından almıştım. Hemde Full Tower kasalar gerçekten gereksiz büyük ve ağırlar, taşıması ve temizlemesi tamamiyle işkence.
  • Corsair 750d bakabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar corsair 750d yi almaya karar verdim :) xpredator hakkında baya bi olumsuz yorum okuduğum için vazgeçtim ondan :) herkese teşekkürler
    Kesinlikle dogru bir karar verdin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.