Şimdi Ara

TT Tüm Hızları Arttırdı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
3.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

aynı panpa bi değişiklik yok bende
  •  TT Tüm Hızları Arttırdı.

ee benimki destekliyo ama nedne hızlanmıyo :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

bazı abonelere hattının destekediği maksimum hızı veriyorlar artık.
    http://forum.donanimhaber.com/m_56192437/mpage_1/f_/key_//tm.htm
    bu konuda emo5313 nickli arkadaşında yükselmiş hızı.
    önce 9415yaptılar sonra 12280 oldu sonra şimdide köklerdiler hızlar 20mbit üstüne çıktı hızlar.

edit:yanlış alıntı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcrew -- 21 Ocak 2012; 11:36:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzzTR

quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

797 / 8191 hala benim ?

Dikkat edin apartmanlarının altında cihaz konulan müşterilerde artacağınız ve 22/1 olacağını söyledim.

iyide hocam kaynak nerde bilgi nerde. Telekom çalışanı mısın?
  • Beyler bende Denizli merkezde oturuyorum.Nasıl yükseltebiliriz ?
     TT Tüm Hızları Arttırdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicegame! -- 21 Ocak 2012; 11:38:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hezerfen

@ hayati54...
    santral saha.yenilendi...saha evime kadar olan yenilendi...(hatlar)
    ve sürekli kopmalarla boğuşuyordum..bakımcılar tanıdık eve çağırdım ya eve kadar(kutudan)veya ev içi dedi...
    ev içine ÇOK güveniyordum kendim döşemiştim...her ihtimal dedim kaliteli kablo(öyle beş telli sekiz telli deyil)yumuşak ve kalaylı aldım hattı bypass yaptım sonuç harika ve o günden sonra HİÇ kesinti yaşamadım vede zayıflama...
    ara ara hızları ölçerim w8 ve w7 kurulu makinelerde dow.on küsür.xp kurulu olan yerde sürünüyor...ilk aklıma kablo geldi yine bypass değişim yok harici kart takılı onu değiştim sonuç diğer makineler gibi....
    diyeceğim düşüklüğün kaynağını çok yerde aramak lazım.kolay gelsin

Yok hocam aman kimse ellemesin böyle kalsın istiyorum ben gerçi çaktırmadan 5 tl zammı geçirdiler ama neyse herhangi bir kopma vs yok tel hattınıda hes kabloyla ben döşedim yeterki sorun olmasın 4mbps yeter işyeride zaten 32mbit vdsl2 var o yetiyor downloadda evde foruma facebooka girmek için kullanıyorum.

çin atasözü : çalışanı elleme!

• Yılın başında benimde hızım artmıştı 11.180 mi ne geliyordu modeme . Pingim yükseldi aradım pingi düzelttiler bu sefer hız tekrar eski haline döndü 8mbit . Önce aradığıma pişman oldum ama şimdi umrumda değil 120 pingle takılmaktansa 8mbit pingsiz takılmak daha iyidir
  • Türk Telekomdan memnunum..
  • Hızları 20mbit versin Türk Telekom AKK ide 100GB yapsın 1 sene ses çıkarmasın :)
  • ne yazık ki 1 mb bile alamıyorum.900k civarı alıyorum.istanbul da kartal da oturuyorum. e5 e çok yakın bir yerde merkezi yer sayılır. Defalarda baş vurmama rağmen hep santral uzaklığı gerekçe gösterilerek hızım artırılmadı. Tez vakitte telekom bizim buralarada yatırım yapar umarım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: semender86

Hızları 20mbit versin Türk Telekom AKK ide 100GB yapsın 1 sene ses çıkarmasın :)

fiyatları yükseltti ttnet ama aknleri hiç arttırmadı .aknleri 2ye katmalı bence (tabi akn devreye girerse:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: semender86

Hızları 20mbit versin Türk Telekom AKK ide 100GB yapsın 1 sene ses çıkarmasın :)

en güzeli mi AKK zırvalığını ortadan kaldırsın, hiç uygulamasın en güzeli. (uygulanan varsa)
  • Türk Telekom bence her yönü ile iyi diğer firmalar ucuz görünüyo ama sonradan ortaya çıkıyo numaraları...
  • Dostlar sizin degerleri görünce kafayı yiyesim geliyor ya maşallah 10 mbit aşağı yok bu nasıl oluyor bana açıklarsanız sevinirim.net limitsiz 8 mbit kullanıyorum paket olarak en fazla 7 mbiti görüyorum oda ara sıra genelde 6mbit falan oluyor.Neye göre artırdılar hangi bölgeleri artırdılar veya tam anlayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legolasx

Dostlar sizin degerleri görünce kafayı yiyesim geliyor ya maşallah 10 mbit aşağı yok bu nasıl oluyor bana açıklarsanız sevinirim.net limitsiz 8 mbit kullanıyorum paket olarak en fazla 7 mbiti görüyorum oda ara sıra genelde 6mbit falan oluyor.Neye göre artırdılar hangi bölgeleri artırdılar veya tam anlayamadım

sakin ol şampiyon seninkide yükselir elbet
  • 10 megabit ve tam o hızda indiriyorum...
  • hiç inanmıyorum
  • 8 Mbit parası ödüyorum.8 Mbit de çok fazla kopma olduğu için hızım 2 Mbit e düşürüldü.
    buna rağmen kopmalar devam ediyor.
    burada bahsedilen hız 22 Mbit.
    saçmalık.
  • Ben rahat çekiyorum 10 megabiti.
  • Benimki 8 Mbps'ye kadardı. 1.7 mbps civarı alıyordum şimdi 5 küsür olmuş. Allah razı olsun, ne diyelim. Yani haber doğrudur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 22 Ocak 2012; 19:14:37 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.