Şimdi Ara

TT Tüm Hızları Arttırdı. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
3.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • heleki güzel basın acıklaması yapılıyor
    niye 28 tl fibernet aylık erişim ücreti alınır
    açıklanmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: res_123

isterse 1 gbit olsun bu devirde pahalı internet kullanmak
    ister durumu iyi olan olsun veya kötü yazık günah
    sabit hat desen 20 tl veya yalın hat desen 15 tl
    sınırlı kullansan bir türlü sınırsız kullansan sadece sörf yapsan
    15 gün sonra cort 1 mbps heleki 1 mbps alamayan varsa vay
    haline 56 , 256 kbps hız haksızmıyım şimdi

şiir gibi olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: OzzTR

TT apartmanları altında cihaz olan olan tüm 8Mbitè kadar abonelerini hızlarını 22/1 olarak güncelledi.

Herkesin hızını artırmadı yanlışlık var altyapısı müsait olan aboneleri +18 mbit üstüne çektiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soryy

TT Tüm Hızları Arttırdı.

TT Tüm Hızları Arttırdı.

Torrentten saniyede 2mbyte çekiyor

8mbite kadar kullanıyordum yaklaşık 10gün önce hızlar arttı

ücretlerde bir güncelleme varmı ??

Apartmana fiber döşedilermi?

• Orijinalden alıntı: YunusPhp

Apartmana hiçbirşey döşemediler ama mevcut caddelerdeki altyapıyı değiştirdiler sanırım .
    1 yıl önce ttnet çalışmaları yapıyordu ana halterlerde.
    sokaklardaki bakır kablolarıda değişmediler
  • benimde hızım 8MB'ydi. uzun zamandır bu değeri alıyorum; 957 / 12283

bir de ilginç bir şey oldu, airties rt 205 modem kullanıyorum. modemin yazılımı güncellenmiş. ben böyle bir şey yapmadım.
    modemi yeniden başlatmak için bir girdim. herşey değişmiş. kullanıcı adı falan soruyor.
    sizde böyle bir şey oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hamdi0555

benimde hızım 8MB'ydi. uzun zamandır bu değeri alıyorum; 957 / 12283

bir de ilginç bir şey oldu, airties rt 205 modem kullanıyorum. modemin yazılımı güncellenmiş. ben böyle bir şey yapmadım.
    modemi yeniden başlatmak için bir girdim. herşey değişmiş. kullanıcı adı falan soruyor.
    sizde böyle bir şey oldu mu?

Çok garip kendi kendine güncellenmesi
  • iki siteden veri indiriyorum.birisi 2 KB/s diğeri 4 KB/s hıza bak. hizaya gel.yokki başka sağlayıcı.değiştirsek.
  • Bende 8mb net limitsiz kullanıyorum, geçen hafta torent'den indirme yaparken baktım indirme hızı çoşmuş 1,5 ile 2 mb arası indiriyordu, şaşırdım modem sayfasını kontrol ettiğimde sayısal abone hattında bilgilerim eskiden 8192 kbps / 1023 kbps gösterirken şimdi 20,950kbps/ 950 kbps gösteriyordu, herhalde hatlar karıştı gider bir kaç saate dedim , ama bir hafta rüya gibi kullandım ama maalesef dün akşam internet koptu çağrı açtırdım, birazda sıkıntı yaptım düzelir fakat eski haline döner dedim 1,2 saat sonra internet geldi kontrol ettim hız yine 20 mb idi ama sabah maalesef yine internet koptu tekrar çağrı açtırdım düzeldi fakat eski hızlar ile düzeldi şuanda hız yine 8192 kbps / 1023 kbps gösteriyor acaba birdaha çağrı açtırsam tekrar gelirmi o hızlar

• quote:

Orijinalden alıntı: OzzTR

quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

797 / 8191 hala benim ?

Dikkat edin apartmanlarının altında cihaz konulan müşterilerde artacağınız ve 22/1 olacağını söyledim.

tamamda o fiber için değilmi o kutu. nasıl adsl modemden hız veriyolar anlamış değilim. yani fiberde telefon hattı kullanılmazki eve giren kablo cat6 olmalı ve adsl modem değil router cihazı olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: YunusPhp

quote:

Orijinalden alıntı: soryy

TT Tüm Hızları Arttırdı.

TT Tüm Hızları Arttırdı.

Torrentten saniyede 2mbyte çekiyor

8mbite kadar kullanıyordum yaklaşık 10gün önce hızlar arttı

ücretlerde bir güncelleme varmı ??

tamam şimdi anlaşıldı. o saha dolabındaki güncelleme ile hızı yükselttiler. o aslında gerçek fiber değil. gerçek fiber asla bakır telefon kablosunu kullanmaz!

nasıl hani biz diyoruz ya saha dolabı falan saha dolabına fiberi çektiler. bide binada çekilen müstakil kutulu fiber var. bu onlardan değil. yoksa mümkünmü evde adsl modem ile fiber almak. ikisini karıştırmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eozenir -- 26 Şubat 2012; 18:56:50 >

• ya bu ping nedir. bir arkadaş yazmışta ping için telekomu aradım diye. hiç bu pinglerle falan ulaşmadım. hep ping denen o şey 10 yada 15 de bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: eozenir

ya bu ping nedir. bir arkadaş yazmışta ping için telekomu aradım diye. hiç bu pinglerle falan ulaşmadım. hep ping denen o şey 10 yada 15 de bende

Ping nedir mi, explorer a bir internet sayfası yazdın ping düşük olursa anında 11 milisaniyede ekrana sayfa gelir ping yüksekse beklersin, download da bişey değişmez ama webde gezinirken sayfalar çabuk açılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starforces

quote:

Orijinalden alıntı: eozenir

ya bu ping nedir. bir arkadaş yazmışta ping için telekomu aradım diye. hiç bu pinglerle falan ulaşmadım. hep ping denen o şey 10 yada 15 de bende

Ping nedir mi, explorer a bir internet sayfası yazdın ping düşük olursa anında 11 milisaniyede ekrana sayfa gelir ping yüksekse beklersin, download da bişey değişmez ama webde gezinirken sayfalar çabuk açılır.

abicim millet bunun içinmi ping ming uğraşıyor. o kadar kendi çapımda bilgim varda. valla sayfalar jet hızıyla açılıyor. hızım 2 mbps. haa belki kullandığım notebooktanda olabilir. ama böle hiç bir sayfanın teklediğini görmedim. online oyun oynayan biri değilim. işim olmaz ama eğer tabiiki oyun oynayan için bu durumlar sinir bozucu olabilir. bilgi içinde teşekkürler.

• İşte TTnet 8mbit net limitsiz dediğin böyle olur
     TT Tüm Hızları Arttırdı.

Ping 500 olsun da download hızı 20mbit olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhenoMachinal -- 27 Şubat 2012; 14:49:05 >
  • son aldığım bilgiye göre Ümraniye Telekom Alt Yapı Sorumlusunun Verdiği Bilgi:

Gerçek Fiber İçin; eve muhakkak cat6 kablo girmeli ve router ile kullanmalıyız. piyasadaki kablosuz routerler ile.

Ve Bazı Netlimitsiz Müşterilerine Posta ile yada maille bilgi verilmiş. paketleri 20 mbps olarak fibernete geçilecek diye. aslında bu oraya tam fiber geldiğini anlamına gelmez. bildiğimiz saha dolabını yükseltmek yani fiber kabloyu saha dolabına çekmek. ordan yine aynı kullandığımız sistemde devam etmek. ama bu gerçekten işte çakma fiber. gerçek fiber değil. bu yüzdende fiberin tam gelemediği yerlerde müşterileri fiber hıza bir nepzede olsa yaklaştırmak istememizdir. ama paketler karışmasın diye onuda Fibernet adı altında topladık demesi. Kısacası artık bütün uygun hatların sınırlarını kaldırmak istemesidir. eğerki adamın binasında fiber kutu yok. yani tam fiber tesisatı. ama adamın adsl hattı 20 yada 16 falan destekliyorsa orda gerçek fiber olmadığı için telefondan adsl yi max hıza çıkartmak. ama tabikki tam 50 mbps yada 100 mbps için gerçek fiber olması lazım.

Telekom Ümraniye Müdürlüğü Apt Yapı Sorumlusu Ve Planlama Bölümünden Aldığım Bilgidir.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.