Şimdi Ara

TT Tüm Hızları Arttırdı. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
3.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: m112

8 Mbit parası ödüyorum.8 Mbit de çok fazla kopma olduğu için hızım 2 Mbit e düşürüldü.
    buna rağmen kopmalar devam ediyor.
    burada bahsedilen hız 22 Mbit.
    saçmalık.

Saçma olan nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZionYıldızı

quote:

Orijinalden alıntı: Legolasx

Dostlar sizin degerleri görünce kafayı yiyesim geliyor ya maşallah 10 mbit aşağı yok bu nasıl oluyor bana açıklarsanız sevinirim.net limitsiz 8 mbit kullanıyorum paket olarak en fazla 7 mbiti görüyorum oda ara sıra genelde 6mbit falan oluyor.Neye göre artırdılar hangi bölgeleri artırdılar veya tam anlayamadım

sakin ol şampiyon seninkide yükselir elbet

Eminim benim yerimde olmak istemezdin dışardan davulun sesi hoş gelir

• Asılsız haber!...Bu durum bağlı olduğunuz santral ve durumuna bağlıdır.Santral hızlı ve yüksek abone kapasitesine sahip ise evet çıkarabilirler veya o bölgede alt yapı çalışmaları bitti testlere başlandı.8mbit hizmet almak için anlaşıyorsunuz telekom aşka gelip 20mbit veriyorsa bu işte bir gariplik vadır.Resmi ağızdan yayımlanan birşey olmadıkça fısıltı gazetesinden doğan her olaya balıklama atlarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyLord4u -- 22 Ocak 2012; 21:20:32 >
  • 1. mesajı okuyalım arkadaşlar lütfen.
    apartmanlarının altına saha dolabı konan abonelerin demiş konuyu açan arkadaş :)
  • 8 Mbps kadardı benimki de 8.15 görünüyor
  • 16 mbit parası ödüyorum.
    10240 kbps / 797 kbps modeme gelen bu
  • normalde 8 mbit kullanyorum ama tivibu oldugu için 11 mbit verilyorlardı. şimdi baktım 14mbit vermişler. Çok bir fark yok indirirken.
  • Tarife 8 mbit. Bize verilen (yani modemde gözüken) 1-2 aydır 12000 civarıydı aynen devam ediyor. Ama download'da 1'in üstünü görmedim nedense. Belki modem sıkıntılıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

1. mesajı okuyalım arkadaşlar lütfen.
    apartmanlarının altına saha dolabı konan abonelerin demiş konuyu açan arkadaş :)

Hocam öle yazıyorda burdaki herkesin saha dolabından yararlandığı ne malum bu kadar kişinin binasında saha dolabı mı var bu kadar tesadüf olacagını sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frécoß

quote:

8 Mbit parası ödüyorum.8 Mbit de çok fazla kopma olduğu için hızım 2 Mbit e düşürüldü.
    saçmalık.

Saçma olan nedir ?

yazdıklarımı okumadınız galiba.burası Kütahya nın e büyük ilçesi ve ben ADSL kullanmaya başladığım günden beri bu tür sorunlar yaşıyorum.1 Gb veriyi Jdownloader le 3 saatte indirin sizide göreyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grup2008

merhaba arkadaşlar bende denizli merkezde oturuyorum 16 mbit nette değerler bu şekilde

TT Tüm Hızları Arttırdı.

Bu değerler mükemmel ötesi bişey
  • quote:

quote:

quote:

saçmalık.

Saçma olan nedir ?

yazdıklarımı okumadınız galiba.burası Kütahya nın e büyük ilçesi ve ben ADSL kullanmaya başladığım günden beri bu tür sorunlar yaşıyorum.1 Gb veriyi Jdownloader le 3 saatte indirin sizide göreyim.

512 kbps kullanıyosun sanırsam

• quote:

quote:

quote:

saçmalık.

Saçma olan nedir ?

Tamamda siz burdaki duruma saçma demişsiniz sonuçta adam 22 mbit alıyor işte saçmalık neresinde.Sizin orda elektrik kesilince burda kesilmiyor ki böyle bir durum olmuş şikayetiniz.Bölgesel sorunlar oluyor bunlar bağlı olduğunuz santralle görüşmenizde fayda var.

• Ben Rize merkezde oturuyorum 8 MBİT sınırsız dowland hızı 400 kb yi geçmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: fireforge35

quote:

Orijinalden alıntı: semender86

Hızları 20mbit versin Türk Telekom AKK ide 100GB yapsın 1 sene ses çıkarmasın :)

en güzeli mi AKK zırvalığını ortadan kaldırsın, hiç uygulamasın en güzeli. (uygulanan varsa)

AKK zor kalkar hiç sanmıyorum, çok rekabet olacakki belki....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZionYıldızı

quote:

quote:

quote:

saçmalık.

Saçma olan nedir ?

512 kbps kullanıyosun sanırsam

8 Mpbs ye kadar dedikleri paketi kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

quote:

quote:

saçmalık.

Saçma olan nedir ?

Tamamda siz burdaki duruma saçma demişsiniz sonuçta adam 22 mbit alıyor işte saçmalık neresinde.Sizin orda elektrik kesilince burda kesilmiyor ki böyle bir durum olmuş şikayetiniz.Bölgesel sorunlar oluyor bunlar bağlı olduğunuz santralle görüşmenizde fayda var.

Burada Elektrik İstanbul dan daha stabildir.ayrıca sorun elektrik kesintisi değil.buradaki telekom binasında her türlü donanım var.santralle değil ama yetkili arkadaşlarla ve 444 0375 nolu ttnet müşteri hizmetleriyle defalarca konuştum ve sorunumu anlattım.yine aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m112 -- 18 Şubat 2012; 1:43:42 >

• işin teknik kısmı telekomde santralle görüşmeniz daha hızlı sonuç getirir ciddi sorunlarda, ttnet sadece internet hizmetine aracı olan firmadır.Sizin bir sıkıntınız olunca onların da yaptığı santrale iletmektir.Sizin orda durum vahimse toplanıp dilekçe falan verin, yakın mesafeye saha dolabı konması zaten bu tip sorunları çözüyor çatır çatır 8 de alırsınız 16 mbitte alırsınız sonra.
  • isterse 1 gbit olsun bu devirde pahalı internet kullanmak
    ister durumu iyi olan olsun veya kötü yazık günah
    sabit hat desen 20 tl veya yalın hat desen 15 tl
    sınırlı kullansan bir türlü sınırsız kullansan sadece sörf yapsan
    15 gün sonra cort 1 mbps heleki 1 mbps alamayan varsa vay
    haline 56 , 256 kbps hız haksızmıyım şimdi
  • poposuna soksun artırdıgı interneti artırsa ne oluyokibi tek artı tarafı var oda dowloanlar hızlanıyobaşka bi getirisi yok dogru dürüs video izleyebiliyonmu dogru dürüş online oyun oynayabiliyonmu akşam oldumu biraz internete giren oldumu hepten sıçtın madem hız artırımına gidiyon uploand hızlarını arttır yurt dışı çıkışlarını artırda bi moka yarasın bide utanmadan sıkılmadan 3.5 milyar tl kar etmiş bunu açıklamış haram olsun o para benim hız 16 neye yarıyo bakın bu saate hatlar boşanmış yarında tatil diye girip bi kaç online futbol maçı yapayım diye girdimde ne oldu elin gavuru uçarken biz karada kanat çırpıyoruz karşımdaki rakip sanki bilgisayarında maç yapıyo gibi oynarken ben topu bile zor ileri götürüyordum bumu hız artırımı bumu senin verdigin hizmet allah tez günde başımıdan def eder ama nerde 15 sene daha bizi sümürücekler buldular malı hamudu ile götürücekler yine kızdım bu gece .bu şerefsiz kuruma

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.