Resimde Tel örgüler Yapılacak gibi, Çok berbat gözüküyo, Sizce olacakmı ? ben olmucak die biliyodum :S
Derbilerde olucak onlar dedi bilirkişi.
Olması daha iyi gibi Türkiyede stadların elektirikli tel ile kaplanması lazım
Ahh neler yazmıştım ama 'konu mesaj kabul etmemektedir'Yazdı.
konuya dönersek Verdiğin bu resimde sadece deneme amaçlı.Kesin birşey yok camda olabilir.
Sadece önemli maçlarda olacakmış futbol bölümünde söylendi.
quote:
Orijinalden alıntı: Vüsal
konuya dönersek Verdiğin bu resimde sadece deneme amaçlı.Kesin birşey yok camda olabilir.
bazı forumlarda, camın ışık yansıması sorunu olabilir die yazmışlardı ama
quote:
Orijinalden alıntı: CRimiNaLs
quote:
Orijinalden alıntı: Vüsal
Kesin birşey yok diyorum ya. Abilerle konuştum ben. Sadece belli maçlara koyulabilir diyede bir haber var. Sadece fb ve bjk derbisi için. Bunu Sebebi ise KURSAD arkadaşımızın avatarında bulunan şahısın o hareketi tekrarlarsa 6 metre yakınında yani ensesinde olacağımız için volkanın bi tarafına o topu sokabiliriz diye tel düşünülüyor.
Kesin birşey yok diyorum ya. Abilerle konuştum ben. Sadece belli maçlara koyulabilir diyede bir haber var. Sadece fb ve bjk derbisi için. Bunu Sebebi ise KURSAD arkadaşımızın avatarında bulunan şahısın o hareketi tekrarlarsa 6 metre yakınında yani ensesinde olacağımız için volkanın bi tarafına o topu sokabiliriz diye tel düşünülüyor.
Zaaaa Bu iyidi xD
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme