Şimdi Ara

ttet ile ttbayi arasındaki fark nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben eskiden ttnet kullanıyordum ama zorunlu olarak kapattırmıstım interneti şimdi gene basvurdum ama kullanıcı adım şu şekilde : kullaniciadi@ttbayi yani bu ttnet ile ttbayi arasindaki farkı bilenler varmı? benim asıl sorunum şu : hiçbir sansürlenmiş siteye giremiyorum bütün yolları denedim DNS , program , ktunnel ....Hiçbiri fayda etmiyor karşıma hep şu yazı çıkıyor : "Bu sayfaya erişimler şirketimizin internet erişim politikası gereğince kısıtlanmıştır" acaba bunun sebebi ttbayi mdiir arkadaşlar NOLURSUNUZ YARDIM EDİN BUNALDIM ARTIK BU İŞTEN 1 HAFTADIR UGRASIYORUM :(

• Size sanıyorum İşyerim paketi satmışlar.

yada

TTBayi kullanıcısı hesabı açmışlar. Satış Bayisi hesabı yani.

Durumunuz karışık. Vaktiniz varsa mutlaka Mecidiyeköydeki merkez binalarına uğrayın derim. Yoksa mutlaka telefon edin. Programla çözülebilecek bir sorun değil bu.
  • Herhangi bir telekom müdürlüğüne gidip sorun, ancak kullanıcı adı uzantısının, bağlantınıza bir olumsuz etkisi olmaz diye biliyorum. Problem yine DNS'lerdedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwalist

Size sanıyorum İşyerim paketi satmışlar.

yada

TTBayi kullanıcısı hesabı açmışlar. Satış Bayisi hesabı yani.

Durumunuz karışık. Vaktiniz varsa mutlaka Mecidiyeköydeki merkez binalarına uğrayın derim. Yoksa mutlaka telefon edin. Programla çözülebilecek bir sorun değil bu.

qwalist çok teşekkür ederim sizin mesajınızı aldıktan sonra telekom müdürlüğüne gittim kullanıcı adım ttbayi dedim imkansız olamaz dediler kanıtladım ve çok şaşırdılar çok ciddi bir hata yapılmış dediler ve ttnet olarak düzelttiler...ttbayi ismini sadece bayii açıcak olan kişilere veriliyormuş :) eve geldiğimde kullanıcı adım değişmişti ve şimdide her siteye girebiliyorum tekrardan çok teşekkür ederim....iyi günler

• Ttbayi sadece bayilere verilen hatların domaini. Bir yanlışlık olmuş anlaşılan. Bağlı olduğunuz telekom müdürlüğüne başvurun düzeltirler
  • sorunu hallettim arkadaşlar ilgilenen herkese çok teşekkürler...
  • Hallettiğinize sevindim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sole'nin Farkı Nedir ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.