Şimdi Ara

Ttkom devam mı yoksa Turkcell mi? Önerilerinizi bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar. Halihazırda turktelekom kamu mega kullanıcısıyım. 1000 dakika/SMS ve 4gb için 23.5 ödüyorum. Taahhüdüm 9 Mayıs'ta bitiyor. Türktelekom 12 aylık taahhüt ile aynı fiyata devam edin ya da 29 tl ye 8gb ; 30,50 tl ye d 10gb olan halini kullanın diyor. Ttkom evimde ve iş yerimde genel olarak çekim problemi yaşatmıyor. Ancak malum merkezlerden uzaklaşınca anında edge 😊

Turkcell in gençturkcell paketlerinde faturasız 750 dk,1000sms ve 6 gb ( 2 gb 21-09 arası) 30 tl. Hatta salla kazan ..vs derken 8-10 gb oluyor. Taahhüt derdi de yok. Dezavantajı ise dakika periyodu 60sn ; internet ise 100kb. Diğerinde 6sn/1kb.

Her iki operatörü kullanan arkadaşların yorumlarını alabilir miyim? Sizce ne yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _fırtına_ -- 2 Mayıs 2017; 12:18:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 30 Liraya 10 GB kimse vermez tt ile devam edin derim Salla Kazan bir anda bitebilir.

• Turkcell kalitesiyle TTKom karşılaştırılmaz bence. Yanında fizy bip vs de veriyor. Çekim gücü vs de cabası . .
  • _fırtına_ _ kullanıcısına yanıt
    Hocam bu konuda ihtiyacınızı sizden iyi kimse bilemez.Eğer sürekli şehir merkezinde iseniz ayda yılda bir kırsala çıkıyorsanız türk telekomdan 8g yada 10 gb tarifelerinden devam edin derim.Çünkü telekom ek paket olarak dahil avantajlı.
    Ama benim gibi işiniz icabı sürekli kırsalda iseniz turkcell özellikle genç paketlere bakın derim.Özellikle fizy,bip,lifebox ve turkcell tv gibi servisler kullanmak isteyenler için gerçekten kullanışlı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde aylık 800 dk konuşma , 3 gb internet kullanıyorum mevcut paketimden. Gönlüm Turkcell den yana ama şu kullanım periyodu korkutuyor. Birinde 60 saniye/100kb ; diğerinde ise 6 saniye/1kb.

Acaba Turkcell konuşma ve internet kotası hemen doluverir mi diye çekincem var. Benim gibi sürüncemede kalıp faturasız Turkcell e taşıyan varsa tecrübelerini rica ediyorum.

• Kullanmadan bilemezsin 90 gun takılırsin bitiyorsa cabuk gecersin TürkTelekoma

• tt 1000 dk 1000sms 8 gb 30 tl ye kullaniyorum simdi turkcell kalitesi daha iyi ama turcelin de cekmedigi zayif kaldigi konumlar var keske her yerde full çekse ben de gecsem ama tt daha avantajlı bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _fırtına_

Genelde aylık 800 dk konuşma , 3 gb internet kullanıyorum mevcut paketimden. Gönlüm Turkcell den yana ama şu kullanım periyodu korkutuyor. Birinde 60 saniye/100kb ; diğerinde ise 6 saniye/1kb.

Acaba Turkcell konuşma ve internet kotası hemen doluverir mi diye çekincem var. Benim gibi sürüncemede kalıp faturasız Turkcell e taşıyan varsa tecrübelerini rica ediyorum.

Şebeke değişimleri olmasa 100 kb olayı sınıntı yaratmaz ama sürekli baz istasyonu değişikliği olduğunda bağlantı yenileniyorsa ve her seferinde 100 kb gidiyorsa o zaman sıkıntı büyük. Mesela uzun süren bir kara yolculuğunda mobil veriyi açık bırakmak sıkıntı yaratabilir.
  • Ben de aynı durumdayım dostum geçen ay itibariyle taahhütüm dolmuş. 1000 dakika/SMS ve 4gb için 23.5 ödüyordum. Bu ay nisan faturasını görünce haberim oldu. Açıkçası boşluğuma geldi. Normalde kampanya bitişlerini takip ederim neyse. ne arayan var ne soran en iyisi ben arayayım dedim. MT si indirim yapamıyoruz beyfendi. 32.5 Tl den devam edebiliriz dedi. Ben de düşüneceğim diyip kapattım. Bende ne yapsam diyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faldov

Ben de aynı durumdayım dostum geçen ay itibariyle taahhütüm dolmuş. 1000 dakika/SMS ve 4gb için 23.5 ödüyordum. Bu ay nisan faturasını görünce haberim oldu. Açıkçası boşluğuma geldi. Normalde kampanya bitişlerini takip ederim neyse. ne arayan var ne soran en iyisi ben arayayım dedim. MT si indirim yapamıyoruz beyfendi. 32.5 Tl den devam edebiliriz dedi. Ben de düşüneceğim diyip kapattım. Bende ne yapsam diyordum.

Ben sizin yerinize olsam kesin Turkcell e geçerdim. Bana 10gb internet olanını 30.50 ₺ ye önerdiler ; hala daha Turkcell e geçsem mi diye tereddüt ediyorum.

• 4 Mayıs itibariyle Turkcell e geçiş yaptım. İnşallah doğru karar vermişimdir ...

• OnderT O kullanıcısına yanıt
    Hocam bu 100 kb olayı gerçekten çok fark ediyormu faturalı faturasız.yani faturalı dahamı avantajlı oluyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: _fırtına_

quote:

Orijinalden alıntı: faldov

Ben de aynı durumdayım dostum geçen ay itibariyle taahhütüm dolmuş. 1000 dakika/SMS ve 4gb için 23.5 ödüyordum. Bu ay nisan faturasını görünce haberim oldu. Açıkçası boşluğuma geldi. Normalde kampanya bitişlerini takip ederim neyse. ne arayan var ne soran en iyisi ben arayayım dedim. MT si indirim yapamıyoruz beyfendi. 32.5 Tl den devam edebiliriz dedi. Ben de düşüneceğim diyip kapattım. Bende ne yapsam diyordum.

Ben sizin yerinize olsam kesin Turkcell e geçerdim. Bana 10gb internet olanını 30.50 ₺ ye önerdiler ; hala daha Turkcell e geçsem mi diye tereddüt ediyorum.

Hangi tarife bu arkadaşım. Türkcell'in sitesine baktığımda Duran tarife uygun gibi beim için internet önemli çok konuşan birisi değilim 3 gb olanı 28 tl ye iyi gibi.

Ttkom devam mı yoksa Turkcell mi? Önerilerinizi bekliyorum.

• Genç full 4gb paketi. Hediyelerle daha da artıyor internet .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.