Şimdi Ara

TTM Klan Kulubu (75. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.569
Cevap
0
Favori
57.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Geymer

quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

leaderboards ne durumda? kacinsiniz?

Babur,
    Vallaha elimde direksyon halen yok ve joypadle Mitsubishi'de arkadaslarim arasinda birinci siradayim,...buna Burak'da dahil
    Hakan, Musa ve Erhan desen cok cok iyi suruyorlar, adamlar ilk 1000'ci sirada geziniyorlar...neredeyse tum yardimlar kapali olarak ve El Manuel takilarak

yaa elegan abi tam yatiyodum mesajini gördüm. ama sende ferariyle 2-3 tur haric bütün gece evoyu sürdün. bi 7-8 saat sürmüsündür ben hep birkacturdan sonra öbür arabalara gectim ve hepsiyle 1% e girdim. hem benim gözlerim yoruldu biraz uyuyayim yarin gecerim. zaten fazla farka yok aramizda seninki 1:11:6XX bisey benimde 1:11:980

hadi ben yoruldum bugün. biraz dinleneyim saheser oyunumuzla yarin yarisiriz. gözünü seveyim turn10 demoya bile bukadar sardiriyolarya insani helal olsun. iste bu herifler oyun yapmayi biliyo. birak digerleri kokpit, grafik, kaplama türküsü söylesin dursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miroglu10 -- 25 Eylül 2009; 4:00:38 >

• abiler sıralamaya nerden bakılıyor ?
  • Oyun çok dehşet olmuş valla helal olsun Turn 10 , resmen direksiyonu bırakamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak21242

abiler sıralamaya nerden bakılıyor ?

sürmek istedigin arabayi sectikten sonra gelen pisti gösteren ekranda Y tusuna basiyosun. oradan ister timetrial ister drift siralamasinin oldugu listeyi seciyosun. timetrial listesinde yarisi baslatirsan timetrial, drift listesinde yarisi baslatirsan drift yarisi yapiyosun
  • elegan abi ben yorgunum bi uyuyayim dedimmi demedimmi? bunu direksiyonla yaptim.

• 3. siradaki kim göremiyorum
  • Dün gece 1075.sıradaydım şimdi 2855 olmuşum
  • valla musa ile erhan'a helal olsun. dün demo cikti 2 halo fani bugün bizle forzada kapisiyor. keske bende onlarin forzayi becerebildigi kadar haloyu becerebilsem. ama demekki isin özü haloda. haloyu ögrenen adam her oyunu oynuyor kardesim. acaba bunda warthog un etkisi varmi?
  • Oyunu dün gece denedim, ilk göze çarpan kokpit olayının çok basit gibi durması. 102 LCd de grafikler kötü gelmedi bana, gayet tatmin edici ama daha iyilerini hakediyoruz tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: miroglu10

valla musa ile erhan'a helal olsun. dün demo cikti 2 halo fani bugün bizle forzada kapisiyor. keske bende onlarin forzayi becerebildigi kadar haloyu becerebilsem. ama demekki isin özü haloda. haloyu ögrenen adam her oyunu oynuyor kardesim. acaba bunda warthog un etkisi varmi?

Halo ya alışan her oyunu kolaylıkla oynar,ama bu FPS ler için geçerli..Forza için asla

• Ferrari ile en iyi zaman 1:15.775, Burakcım geliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atila -- 25 Eylül 2009; 15:47:40 >
  • benim evoyla 1:11:680 yaptigim video. görüntü cok kötü bide aradan garip bi ses geliyo ama idare edin.

http://www.facebook.com/home.php#/video/video.php?v=139288274052
  • Burak,
    Ilk TTM Forza3 videomuz ve harbiden super surmussun,...helikopter kamerasini yesinler
    Burak'cim, bekle biraz Fanatec'im gelsin tekrar görusecez

Fitneleme kösemizin acilisini yapiyorum bu arada...
    Kenan, dun seni andik Forza3'te yarisirken, iste Kenan olsaydi ilk 50'ye girerdi diye...bu konusmalarimiza karsilik Burak ne dedi biliyormusun???
    "Kenan gelse ne yazar yaw, onuda yerim"...aynen bu cumleyi demistir, haberin ola

Bu arada beyler, ufak bir duzeltme!
    Bugun Forzamotorport.nete girip demo hakkinda yazilanlari okudum ve su baslik gözume takildi.
    http://forums.forzamotorsport.net/forums/1/2975600/ShowThread.aspx

Tv'lerinde kirilmalar yasayanlar varsa, tv ayarlariyla oynamalarini tavsiye ediyorlar, ben denedim ve su an 46" LCD TV'mde tum kirilmalar tamamen gitmis durumda
    Benim tv'mde degistirdigim ayarlar sunlar oldu...

1) Keskinlik ayarini dusurdum
    2) Keskin köseleri yumusatma secenegini aktif hale getirdim

Sonuc, kaymak gibi grafik

Su an 24"'den aldigim dehset grafigin aynisini 46" tvmden aliyorum...tum sorun kirilmalarmis yaw

Ve evet artik gözlerimizi kisarak/kirparak oynamaya paydos...Epilepsi gecirmekten kurtulduk anasini satayim

• buda baska kameradan ayni video

http://img190.imageshack.us/i/1001167x.mp4/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miroglu10 -- 25 Eylül 2009; 14:31:31 >
  • sıralama 164
    araç evo 1:10:689 direksiyonla bütün sistemler kapalı hatta manuel debriyaj

burak abi video kamerasını tampona alda nasıl gittiğini görelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak21242 -- 25 Eylül 2009; 14:36:00 >
  • quote:

sıralama 164
    araç evo 1:10:689 direksiyonla bütün sistemler kapalı hatta manuel debriyaj

burak21242,
    Helal olsun vallaha

Burak,
    Yaw Replay kameralari dehsetötesi, bu arada TTM Forza3 Rejissörumuzu bulmus gibiyiz
    Not: Yalniz, arkaplan muzigi hic olmamis, insan bir Muslum patlatir orada yaw

• bi saniye abi bisey deniyorum. olursa daha güzel bi video olacak
  • quote:

helikopter kamerasindan yeteri kadar görünüyo sanirim. videoyu sadece 2 kameradan göstertip cektim simdi nasil alayim tampona? videoyu kaydedemiyordumki tekrar acayim.

microsoftun direksiyonunda benim bidigim debriyajla manuel vites yok sen neye basip neyi kavriyosunda atiyosun vitesleri. bi video koy bizi aydinlat yoksa soru isaretleri kaliyor ???

• quote:

Orijinalden alıntı: miroglu10

quote:

helikopter kamerasindan yeteri kadar görünüyo sanirim. videoyu sadece 2 kameradan göstertip cektim simdi nasil alayim tampona? videoyu kaydedemiyordumki tekrar acayim.

microsoftun direksiyonunda benim bidigim debriyajla manuel vites yok sen neye basip neyi kavriyosunda atiyosun vitesleri. bi video koy bizi aydinlat yoksa soru isaretleri kaliyor ???

burak abi o zaman senden yeni rekorlar bekliyoruz o rekorunu daha güzel bir görüş acısından çekki görelim abi

microsoft un direksiyonunda " a " debriyaj oluyor abi denemeni tavsiye ederim vites değiştirirken ara gazı vermek çok zevkli oluyor başta manuel + debriyaj yap oyna egerki vitesi debriyaja basmadan attırırsan garç gurç ettire ettire şanzunamı iflas ettirirsin.başta biraz alışması zor ama alışınca cok güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak21242 -- 25 Eylül 2009; 15:47:11 >

• Şu direksiyon olayına bende bir alışayım süper olucak o zaman görün saniyeleri yinede fena yapmamışım hani ilk direksiyonla kullanışım
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.