Şimdi Ara

TTM Klan Kulubu (76. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.569
Cevap
0
Favori
57.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elegan abi al sana adam gibi müzik. videoyu acinca pause yapip biraz indirmesini bekleyin yoksa biraz kesiliyor arada.

Polat kendini Forza'da psikopata baglamis, Elif'im sana geliyorum diyor.

bu video Erhan'a gitsin.

http://img190.imageshack.us/i/forzapolat.mp4/
  • Bu gecede bir aksilik olmazsa direksiyonla deneyeyim Koltuk vs. hersey tamam direksiyonu takma kısmını yaptıramadım hala...

Elegan abi, senin direksiyonun gelmesi gerekmiyormuydu? Baya oldu...
  • Eyvallah BurakVideoyu gerçekten çok güzel hazırlamışsın,Evo değilde X5 kullanıyor olsaydın,gerçek sahne gibi olurdu..
  • x5 gelince onunlada yapariz. hemde siyah.
  • Video'ya bak Ellerıne sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: miroglu10

elegan abi al sana adam gibi müzik. videoyu acinca pause yapip biraz indirmesini bekleyin yoksa biraz kesiliyor arada.

Polat kendini Forza'da psikopata baglamis, Elif'im sana geliyorum diyor.

bu video Erhan'a gitsin.

http://img190.imageshack.us/i/forzapolat.mp4/

Hocam ben klan üyesi değilim fakat izniniz olursa bende yorum yapmak isterim.

Video süper olmuş, emeğine sağlık; hele o kurtlar vadisi sahnesi ve Elif'in görüntüsünün ardından Forza görüntüsü girmesi Video'yu muhteşem yapmış, bayağı uğraşmışsın

• sagol, ilk defa bi video yaptim biraz amatör ama idare edin. cok fazla zaman alacak bisey degildir eminim ama acemi olunca ugrastirdi biraz.
  • bence önde x5 le polat gitsin hele birde araç listesinde audi q7 varsa arkadanda cevat gelir

yarış bitince sorar "yılmazzz bu ne ?"
  • - yilmazzz bu ne..?

* Forza abi.

- Hass....! Kac!!!

• burak abi şarkı öle bi hava katmışki sankien çok sevdiğin arabanı pert etmişsin ona üzülüyormuşsun gibi aralara bide pert evo resmi koycaktın dahada süper olurdu

115---1:10:448---evo
  • ne perti? adam sevgilisine gidiyo.

forza forumunda herifin biri baslik acmis. bu demo forzanin son hali degil diye. araclarin alti normalde modellenmis olmasina ragmen demoda görünmüyormus. (ben dikkat etmedim). araclarin alti gercekten demoda modellenmemisse, yani bu son hali degilse, belki birkac düzeltme daha gelebilir tam sürümüyle beraber.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miroglu10 -- 25 Eylül 2009; 19:49:58 >
  • bide abiler dikkat araçlar sadece duvara çarpınca takla atmıyorlar ben evoyu virajda savurarak takla attırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geymer

Fitneleme kösemizin acilisini yapiyorum bu arada...
    Kenan, dun seni andik Forza3'te yarisirken, iste Kenan olsaydi ilk 50'ye girerdi diye...bu konusmalarimiza karsilik Burak ne dedi biliyormusun???
    "Kenan gelse ne yazar yaw, onuda yerim"...aynen bu cumleyi demistir, haberin ola

Elegan abi az değilsin valla . Yiyen yer abi ne diyeyim.

• quote:

ne perti? adam sevgilisine gidiyo.

• Dead Space yolda geliyor diye hikayeyi anlamam için Dead Space:Downfall animesini izledim, izlemeyenlere tavsiye ediyorum çok güzel olmuş arkadaşlar

gökhan tavsiye etmişti izleyememiştim zamanında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoW STORMRAGE -- 25 Eylül 2009; 22:37:25 >
  • imrendim yaw oku oku biyerlerim sisicek. yarin bu saatlerde isllh bende oynuyor olucam.

burak abi video yapmissin burdan izleyemiyorum ama demoda video editor mu var ???
  • Arkadaslar Elegan abinin tavsiyesini dinleyerek forza3 icin yaptigim kisisel tv ayarlari sonrasinda ciddi farklar oldu.

- sharpness/keskinlik ayarini %50 kadar dusurdum( kiriklar ciddi anlamda azaldi, goruntu biraz yumusadi)
    - kontrast ayarını %10 dusurdum
    - brightness/isik ayarini %10 kadar yukselttim (dusuk isikta koyu yerler zifir karanlik gozukuyor)
    - color/renk ayarinizi epey bi azaltin (gercekte oyle arabalardan insanin gozune gozune renkler fiskirmiyor)

Butun ayarlar birleşince sonuç bana gore ciddi anlamda degisti. Ayarlarda gercek yaşam referansiniz olsun.
    Replay modu ayarlari uygulamak icin en ideal ortam
    Örnek:Çimenin biraz fazla yesil olmasi algilamada gercekligi sorgulattiriyor.

Gercekten kendi ekran kisisel ayarinizi yapip televizyonun hafizasina forza3 oynarken kullanmak üzere kaydedin.

COK YASA ELEGAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vulakil -- 26 Eylül 2009; 1:11:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

imrendim yaw oku oku biyerlerim sisicek. yarin bu saatlerde isllh bende oynuyor olucam.

burak abi video yapmissin burdan izleyemiyorum ama demoda video editor mu var ???

yok ya ne video editörü. fotograf makinesiyle cektim videoyu. o yüzden görüntü baya kötü.

Not: Polat efektini forza 3 te menüden direk koyabiliyorsunuz.

• egzotik arabalari yaristirip video hazirliyorsun, bi hatun yok be yaw
    koymus adami seyrettiriyo

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

imrendim yaw oku oku biyerlerim sisicek. yarin bu saatlerde isllh bende oynuyor olucam.

yok ya ne video editörü. fotograf makinesiyle cektim videoyu. o yüzden görüntü baya kötü.

Not: Polat efektini forza 3 te menüden direk koyabiliyorsunuz.

• yaptikta ne oldu? sonuna kadar seyretmemissin bile. özgü namal'i koyduk daha ne istiyon?

yürü git len!!!

TIKLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miroglu10 -- 26 Eylül 2009; 2:32:05 >
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.