Bildirim
TTM Klan Kulubu (78. sayfa)
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Glade Mini Jel Floral Buket 70 g : Amazon.com.tr
https://www.amazon.com.tr/dp/B07G5WFDRD
3 sa. önce paylaşıldı
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
dün paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
elegan abi süper video çok süper yapmışlar -
aynı virajda aynı arabayla aynı taklayı attım süper video -
cocuk kiza forzanin ne kadar güzel bir oyun oldugunu anlatmaya calisiyor. gel evlenelim bir xbox alip forza oynayalim diyor. sonra cocuklarimiz olsun boy boy. onlarlada beraber forza 4 ü oynariz diyor ama kiz anlamamakta israrli. cok naz asik usandirirmis.
videoda 1:27 de dikkat edin. gamzeli kalcayi ilk defa gördüm
http://www.facebook.com/home.php?#/video/video.php?v=1164268301357
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miroglu10 -- 28 Eylül 2009; 16:30:59 >
-
sadece gamzelere bakmak için izledim yalan yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoW STORMRAGE -- 28 Eylül 2009; 18:56:50 > -
ahmet resimleri istemistin. koydum.
-
Burak , düz duvara tırmanırım diyorsun yani Wartogh'la hiç acımassın... -
ahahaha burak süperdi ya
rat nestteki 2 kişilik warthog şovumuzu saymıyorum bile cnm kardeşim -
video güzelmiş şarkı söyleyen kız hariç hepsi dehşetmiş -
quote:
Orijinalden alıntı: fleshbattoo
Burak , düz duvara tırmanırım diyorsun yani Wartogh'la hiç acımassın...
önümde adam oldumu sürüyorum abi tepesine. gerisini düsünmüyorum. eee zaten sonunu düsünen kahraman olamazmis. ama ucuz siyirdik kayaligin kösesinden. az daha sarampole yuvarliyorduk warthog'u .
quote:
Orijinalden alıntı: Eto Demerzel
rat nestteki 2 kişilik warthog şovumuzu saymıyorum bile cnm kardeşim
haa harbiden ben onu unuttum. belki silinmistir o video. ama orda kafalar azcik iyiydiya, yuvarlamistik warthog'u ucuruma. hatirliyon demi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miroglu10 -- 29 Eylül 2009; 14:48:44 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: fleshbattoo
Burak , düz duvara tırmanırım diyorsun yani Wartogh'la hiç acımassın...
quote:
ahahaha burak süperdi ya
rat nestteki 2 kişilikwarthog şovumuzu saymıyorum bile cnm kardeşim
Vartog deyin gitsin kasmayin
Bu arada Buraga pek güvenmeyin kendisi vartog ehliyet sinavindan cakti size söylemiyor.Nerde Mombasa polisi görse topuklar kendisi.
-
ehliyet mehliyet yok baba. ne o öle, sinavda adam diyo sinyal verecen, ucmak yok. karsindaki adamlari nazik öldürcen. bende dayanamadim hocayi ezdim kactim sinavdan. o gün bu gün kaciyom.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miroglu10 -- 29 Eylül 2009; 14:51:53 > -
hatırlamazmıyım burak araçla birlikte güzelce uçmuştuk
yahu heryerde halo muhabbeti halo sohbeti daha oyun gelmediki bi izlenim paylaşalım sinir oldum ya
Batu artık sende gir şu kampa gitme eve bi süre koç -
arkadaşlar burda dükkanı kapatıyoruz.............
adresi veremiyorum bi zahmet bilenler bilmeyenlere söylesin. -
quote:
hatırlamazmıyım burak araçla birlikte güzelce uçmuştuk
yahu heryerde halo muhabbeti halo sohbeti daha oyun gelmediki bi izlenim paylaşalım sinir oldum ya
Batu artık sende gir şu kampa gitme eve bi süre koç
Nazar etme ne olur bekle seninde olur
-
quote:
Batu artık sende gir şu kampa gitme eve bi süre koç
HahaHahah Ahmet abi güldürdün valla sabah sabah beni bugün ODST'ye devam -
bugünde boş geçti Dead Space'in ach. kastım yaktın beni hongkonglu
yahu oyun gelmese bile yarın asocial falan birşeyler yapalım beyler -
quote:
bugünde boş geçti Dead Space'in ach. kastım yaktın beni hongkonglu
yahu oyun gelmese bile yarın asocial falan birşeyler yapalım beyler
Sabır sabır. ODST'li günler belki yarın belki yarındanda yakın. Bir gelsin oyunun senden çekiceği var gibime geliyor -
Hudut'tan selamlar beyler nasıl gidiyor. beni hiç sormayın bombok valla 12 saat çelik kule nöbeti gece görüş dürbünleriyle termallerle. sam fisher oldum çıktım buralarda . Kırıkhan çarşısındayım şimdi, ilk çarşı iznim. 15 günde 1 gelebilecem artık buralara. Şafak saymıyorum sayanıda döverim ona göre. Sizleri özledim kardeşlerim ( Batu, Ahmet, TK,Gökhan,Burak,Alper,Kenan,Mert ve daha aklıma gelmeyen live delileri ). Sayılı gün çabuk geçer diyorlarda NAHHHH geçiyormuş bunu anladım. Hadi iyi oyunlar.
Neler oynuosunuz diye sormıcam banane beni ilgilendirmez hiiiiiiçççç...
-
@freshflesh
sayılı günler çabuk geçer kardeş inşallah çavuşsundur yoksa yandın bende iran sınırında agrıda yaptım askerliği taş kulede takım komutanıydım
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X