Şimdi Ara

TTN D550 cep telefonu çift sim kart (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
1
Favori
13.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ttn d550 ile çekilmiş birkaç fotoğraf koyabilir misiniz? :))
  • Arkadaşım resimler ekte görüldüğü gibi yakın çekim çok iii ama uzak çekimde biraz sıkıntı var ama yukarıdaki yorumlarımda söylediğim gibi birçok ayar mevcut ben otomatik modda çekim yaptım.. telefonon en beğenmediğim yanı pc driverı vista için yok, gprs e bağlanamıyorum, java oyun ve uygulama kuramıyorum..

Ancak şunu da belirtmek isterim ki 250-300 YTL ye mükemmel verimlilikte bir dual sim kullanımı sağlayan 80 gr ağırlığında bir telefon...

mp3 player var ve sesi gayet güzel çıkıyor..

3gp videolarınızı tam ekranda ileri geri sarma ve pause gibi özellikleri kullanarak güzelce seyredebiliyorsunuz...(K750 ileri geri sarma yapmıyordu)

bataryası telefonu o kadar kurcalamama rağmen 2 gün dayandı...

görünüşü gayet şık...

ahh bir de o resimdeki yeşil kırmızı ledler olsaydı...

driver ve pcsuite yazılımları çok kötü farklı faal den vistaya uyumlu güncel yazılımlar bekliyorum...

TTN D550 cep telefonu çift sim kart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excalibros -- 12 Temmuz 2008; 10:19:17 >

• yukardaki fotolardan daha büyük fotolarda elde edebilirsiniz.kameranın ayarları baya kapsamlı ve geniş. o boyutlar sizi aldatmasın!!
  • http://www.piranha.web.tr/Website/DownloadManager.aspx?Type=Downloads&ID=319&Path=/Website/Images/Downloads/Onix_PhoneSuit_USB_Driver.rar

Arkadaşlar piranhanın vista sürücüsü TTN D500 e uyumlu gprs ayarlarını manuel olarak yaptım şu anda hangi hattı istersen onu seçerek gprs e bağlanabiliyorum...

gprs ayarları

http://98.130.175.65/pool/wap_gprs_ve_mms_ayarlari.pdf

java uygulama yüklemeyi henüz beceremedim onu da yapınca tamamdır... Bu arada batarya normal bir kullanımla prizden şarj edince 4 gün usb den şarj edince 2-3 gün araç şarj cihazında ise 3 gün dayandı... bunlar yeni batarya verileri... zaten kitapçıkta 100 saat bekleme diyor..

• güzel bi telefon çift hat için uygun bi arkadaşımda gördüm bende fiyatına göre epey özelliği war...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenk85 -- 23 Temmuz 2008; 18:40:20 >
  • Merhaba,

Normalde TTN D550 menüsü içerisinde Turkcell,Vodafone ve Avea GPRS ayarları fabrikasında yüklenmiş olarak satışa sunulmaktadır. Ayarlardan seçim yapmanız yeterli olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TANJUD -- 2 Ağustos 2008; 1:00:31 >
  • Merhaba,

TTN D550 nin giden sesini Servis moduna girerek kendinizin yükseltmesi mümkündür. Bu işlemi gerçekleştirmek için TTN Mobile servisinden telefonla detek alabilirsiniz.
  • bu tarz soruları sormanız guzel arkadaslarda girin internet saffalarına adamların bak ben gırdım sımdı sayfalarına ttn mobile D 550 içi müşteri hizmetlerini arayın 0212 44 32 25 ara sor :)
  • D550 Cihazın windows 95 ten vistaya kadar yazılımını ve yeni pcsuite ttn mobile eklemis. ben cektim baya duzeltilmiş. hayırlı olsun herkeze...

http://www.ttnmobile.com/surucu.html

http://www.ttnmobile.com/pcsuite.html

• bu alet webcam olarak kullanılabiliyor mu?
  • hayır
  • Telefonu düşürdüm ve iç ekran çatladı.. ekran görüntüsü yok... onarım için nereye nasıl göndereceğim acaba??? bir de servis telefonları cevap vermiyor telefon alabilir miyim???
  • merhaba arkadaşlar ben de annem için bu telefondan aldım şu an için bir sıkıntı yok ama bu bluetooth devamlı açık görünüyor. Bi açıp kapama yeri yok mu bu bluetoothun?
  • kimse yok mu ya
  • mrb arkadaşlar.. bu telefondan kız arkıma aldık ama bizde giden sesinin az olmasından dolayı çok muzdaribiz.. bu akşam nette bu problemi araştırırken şu bigileri buldum.. umarım işe yarar.. bende yarını beklemek zorundayım işe yarayıp yaramadığını görmek için. yukarıdaki arkadaşın "servis modu" diye bahsettiği bu olsa gerek..

*#3646633#
    3-ses
    2-normal mod
    6-microfon
    4-ses 3-> 210 ayarlanacak
    8-level setting =analog 119=255 olacak
    step =4=15 olacaktamamdan sonra geri tuşuna basılır iki defa parametreler
    güncelleştirilsinmi sorusuna ewet denilir ve işlem ok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: karsiyakali

mrb arkadaşlar.. bu telefondan kız arkıma aldık ama bizde giden sesinin az olmasından dolayı çok muzdaribiz.. bu akşam nette bu problemi araştırırken şu bigileri buldum.. umarım işe yarar.. bende yarını beklemek zorundayım işe yarayıp yaramadığını görmek için. yukarıdaki arkadaşın "servis modu" diye bahsettiği bu olsa gerek..

*#3646633#
    3-ses
    2-normal mod
    6-microfon
    4-ses 3-> 210 ayarlanacak
    8-level setting =analog 119=255 olacak
    step =4=15 olacaktamamdan sonra geri tuşuna basılır iki defa parametreler
    güncelleştirilsinmi sorusuna ewet denilir ve işlem ok.

dediklerini yaptım sonuç olumlu ses düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeliBaba42 -- 22 Ekim 2008; 10:55:54 >

• walla tam ilacını bulmuşum.. benm de düzeldi.. çok büyük bi sorundu gerçekten.. dış ortamlarda konuşmak gerçekten imkansızlaşıyordu.. herkese geçmiş olsn..
  • Arkadaşlar bende bu telefondan alıcam yalnız kullanan arkadaşlardar ricam telefonun açıkken çekilmiş menü v.s. (sim kartlar takılı iken normal ana ekran görüntüsü gibi) görüntüleri koyabilirmisiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: karsiyakali

walla tam ilacını bulmuşum.. benm de düzeldi.. çok büyük bi sorundu gerçekten.. dış ortamlarda konuşmak gerçekten imkansızlaşıyordu.. herkese geçmiş olsn..

yalnız bu seferde yankı sorunu çıktı bunun için ne yapmak lazım?
  • bu telefonun fiyatı ttn'nin kendi sitesinde 199 ytl'ye düşmüş. neden acaba bu kadar sert bir düşüş yaptılar fiyatında?
    ttn d 530 normalde bunun bi alt modeli ama fiyatı 299 ytl. acaba bu telefonda bir sorun mu var?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.