Şimdi Ara

TTN D550 cep telefonu çift sim kart (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
13.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben hepsi buradadan aldım, 169 ytl ye kargo dahil, hatta playclub kampanyasıyla bana 130 ytl ye falan geldi, okuduğum kadarıyla tek kötü özelliği şarjının 1-2 gün civarında gitmesiymiş ama çift pili olduğu için açıkçası fazla dert etmiyorum, nede olsa araç şarj cihazı var, araçtada şarj edebilirim seyahatlerimde, bence fiyatına göre çok güzel, yapılan yorumlar olumlu, ama şuan zor bulunuyor , eski bir model olduğu için düşünüyorum, yarın telefonum elimde olacak, o zaman daha detaylı yazarım sizlere
  • acillll...
    ARKADAŞLAR BAZI MADDİ SIKINTILARIMDAN DOLAYI TTN MOBILE D550 TELEFONUMU SATIYORUM.
    TELEFONU 28 MART 2009 TARİHİNDE (18GÜNLÜK TELEFON)ALDIM. FATURASI VE TÜM APARATLARI KUTUSUYLA BİRLİKTEDİR.BİLİNDİĞİ GİBİ ÖMÜR BOYU GARANTİLİDİR VE SERTİFİKASI MEVCUTTUR.ŞU ANDA KULLANMIYORUM KUTUSUNDA YENİ SAHİBİNİ BEKLEMEKTEDİR.SADECE 1 HAFTA KULLANDIM.FİYAT OLARAKTA SIFIRDAN HİÇBİR FARKI OLMADIĞINDAN DOLAYI 165 TL İSTEMEKTEYİM.FATURADAKİ FİYATI İSE 193,99 TL DİR.
    İLGİLENEN ARKADAŞLAR OLURSA MAIL GÖNDERİRLERSE,SONRASINDA TELEFONDA KONUŞABİLİRİZ.
    BEN İSTANBUL AVRUPA YAKASINDA OTURMAKTAYIM.KARGODA HERHANGİ BİR PÜRÜZ YAŞANMAMASI İÇİN CİHAZI KUTUSUYLA YENİ SAHİBİNE KENDİM VERECEĞİM.YANİ İSTANBUL'DA OTURAN VEYA BULUNAN KİŞİLER MAIL ATSIN LÜTFEN.

MAIL ADRESIM: m.akbulut34@gmail.com

TTN D550 cep telefonu çift sim kart

• bu gün aldım telefonu:
    ilk 5-6 saat çok iyi kullandım.
    sonra şebek var ama arama yapamıyorum. bağlantı hatası deyip duruyor. şu an çok sinir vaziyetteyim.9333 bile aranmıyor "HATA";"ŞEBEKE HATASI" diye uyarı veriyor
    müzik çalar ve vidyo oynatıcı çalışmıyor, hafıza kartını okuyamıyorlar
    avea sim servisi kullanamıyorum
    0212 444 32 25 numaralı numarada hiç kimse yok açmıyorlar telefonu.
    hiç bir yerden yardım alamıyorum.
    umarım buradan bir şey bulabilirim.
  • Bu tür telefonlar piyasaya çok hızlı bir şekilde giriş yaptı.
    İyi hoş herşey diğer markalara bakınca bu özellikler ve aksesuarlar o paraya bedava.
    Ama tek bir gıcıklığı var kasaları çok dandik oluyor 1-2 ay içinde soyulmaya başlıyor.
    Kalitesini biraz daha artırsalar çok iyi olurmuş diye düşünüyorum.
  • telefonu alalı 6-7 ay oldu en ufak bir soyulma cizilme olmadı kasada. Aşırı şekilde yüksek sesten dolayı hoporloru patladı. Başka bir sorunu birde Program yüklenmiyor o özelliği kötü yükleniyorsada ben bulamadım
  • http://www.sikayetvar.com/bc-sikayet_oku-co-Detial-0-10745-0-0.html

Arkadaşlar bu sayfaya bakmadan sakın karar vermeyin...
  • Farklı Faal iflas etmiştir duyurulur....
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.akbulut34

acillll...
    ARKADAŞLAR BAZI MADDİ SIKINTILARIMDAN DOLAYI TTN MOBILE D550 TELEFONUMU SATIYORUM.
    TELEFONU 28 MART 2009 TARİHİNDE (18GÜNLÜK TELEFON)ALDIM. FATURASI VE TÜM APARATLARI KUTUSUYLA BİRLİKTEDİR.BİLİNDİĞİ GİBİ ÖMÜR BOYU GARANTİLİDİR VE SERTİFİKASI MEVCUTTUR.ŞU ANDA KULLANMIYORUM KUTUSUNDA YENİ SAHİBİNİ BEKLEMEKTEDİR.SADECE 1 HAFTA KULLANDIM.FİYAT OLARAKTA SIFIRDAN HİÇBİR FARKI OLMADIĞINDAN DOLAYI 165 TL İSTEMEKTEYİM.FATURADAKİ FİYATI İSE 193,99 TL DİR.
    İLGİLENEN ARKADAŞLAR OLURSA MAIL GÖNDERİRLERSE,SONRASINDA TELEFONDA KONUŞABİLİRİZ.
    BEN İSTANBUL AVRUPA YAKASINDA OTURMAKTAYIM.KARGODA HERHANGİ BİR PÜRÜZ YAŞANMAMASI İÇİN CİHAZI KUTUSUYLA YENİ SAHİBİNE KENDİM VERECEĞİM.YANİ İSTANBUL'DA OTURAN VEYA BULUNAN KİŞİLER MAIL ATSIN LÜTFEN.

MAIL ADRESIM: m.akbulut34@gmail.com

TTN D550 cep telefonu çift sim kart

yeni kullanıcı olduğunuz için sizi şikayet etmiyorum ama bu yaptığınız yasak

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.