Şimdi Ara

ttnet 145 dial-up yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben adsl kullanıyorum ama işyerinde zaten hep bilgisayar başında olduğumdan evde kullnma fırsatım olmuyor.sadece h.sonu açıyorum oda bazen.işim olmazsa.yani işyerindeki bana yetiyor.kapatmak istiyorum adslyi.ama lazım oluncada bağlanmak istiyorum.ondan dial-up"a baktım.tavsiye edermisiniz bana hızı çokmu düşük oluyor.acaba alsammı yoksa gerekince internet cafeyemi gitsem.ne dersiniz.kullanan arkadaşlar varsa bana anlatabilirmi biraz.teşekkürler.

• Ben kullanıyorum ama birtek maillerme bakmak için.Ha birde msn falan.Ama onun dışında BİŞEY BEKLEME.
  • ben modemım arıza yaptıgında 146 dan baglandım.akşamları saat 20 den sonra indrımı var.ama saatı 1.5 ytl yı buluyor.pek önermem.buraya bir göz at:http://www.turktelekom.com.tr/webtech/default.asp?sayfa_id=150

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEMİRCİEFE -- 21 Kasım 2006; 15:32:29 >
  • saolun arkadaşlar.peki andre msn için yeterli oluyomu.onu kullanmam gerekebilirde.camera falan açabilirmiyim.en azından ona yarıyorsa.idare eder beni.birde emaillerimi kontrol etsem yeter.ben üretini sordum.12 aylık abone 58 miş.sonrada gündüz 1 saati 1,20 ytl akşamları 0,60 ytl miş.
  • Dialupla snde 4-5 kb çekebilirsin ortalama. Webcam falan açamazsın maalesef. 146dan bağlanırsan paket almana gerek yok ancak normalından pahallıya geliyor.
  • ozman camera açamazsam msn nin anlamı yok.gerketiğinde cafeye git daha iyi.saolun arkadaşlar yardımınz için.birde 146 dan nasıl bağlanılıyor.yani bilgisayardan nasıl ayarlıcam.denemek istiyorumda.modemi çıkarcammı.anlatabilirmisiniz.
  • dialup modemi tak. çevirmeli bağlantı kur. aranacak numaraya 146 yaz. kullanıcı adına birşey yazmana gerek yok.
  • saol denicem.
  • 146 ile çok uzun süre bağlı kalma. Zamanında 250 milyon fatura ödeyenler oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.